George Serban

11 martie – prima zi de campanie! Pierduta la zero!

Rezumatul zilei
Bilet pentru cativa prieteni.

1. Lupta se da intre o structura politica unitara care asculta de un conducator, pe de o parte si alte cateva structuri politice dezorganizate in cautarea unuia sau mai multor conducatori sau chiar a propriei identitati, pe de alta parte.
2. Agenda de campanie o stabileste adversarul. El arunca momelile pe camp si toti se reped dar se bat intre ei. De fapt, asta se urmareste.
3. Combatantii: O structura tip monolit cu un singur conducator, motivata si rodata in echpa. Va mereg la bataie cu tot potentialul fara resturi nemultumite. Doi actori dezorganizati, fragmentati de interese personale sau de grup care se macina in interior pentru a dobandi pozitii privilegiate. Vor pleca la bataie tarziu si cu potentialul diminuat de minoritati nemultumite si nemotivate.
Scorul zilei: cat vreti voi la z e r o!!!

Am vazut tot ce se putea vedea astazi. De voie, de nevoie, n-am facut nimic altceva. Va privesc pe toti cu mare simpatie dar avem interese, obiective si tinte total diferite. Eu nu vreau nimic, nu ma intereseaza nimic altceva decat Romania!

Pe voi va intereseaza mult prea multe lucruri! Dar mergem mai departe, sunt cu voi!

No Responses to “11 martie – prima zi de campanie! Pierduta la zero!”

  1. @G. Tu îţi imaginai în coşmaruri că va avea loc în PNL exact ceea ce Băsescu ar fi considerat prea frumos ca să îndrăznească să viseze?

    Eu zic mai rău decât tine: lupta nu se dă. Băsescu ia de-a gata.

  2. @R
    Sincer, era ultimul lucru la care ma asteptam! Nu ma pot implica in nici o dezbatere pe tema asta pentru ca mi se pare aberant tot ce se intampla pe scena politica si, bineinteles, in PNL care ma intereseaza cel mai mult.

  3. @G. Te înţeleg.

Leave a Reply