George Serban

A 14-a zi de campanie prezidentiala! Ceva se agita intr-o caldare, se vede doar motul si e plesuv. Dar de ce a luat-o presa razna?

 1. Candidatul dorit de tot mai putini romani se agita, alearga fara rost, incercand sa dea oamenilor impresia  ca l-ar interesa si altceva decat salvatorul mandat prezidential, care l-ar putea scapa de o posibila pedeapsa penala. Cand e aici, cand e in Austria sau, mai nou, se orgasm … nizeaza in fata procurorilor din toata lumea … Ce i-ar mai placea Candidatului sa-i transforme pe toti cei pe care i-a vazut in sala in mici vasali! Sa se joace cu ei, sa-i puna s-o convoace cu mandat pe Majestatea Sa Regina Regatului Unit al Marii Britanii si sa o tina o noapte jos, la beci. Dar pe Putin! Asta chiar ca ar fi marea lovitura a vietii sale! Cu siguranta cand privea sala aceea plina de magistrati, adormiti la discursul lui Boc, s-a gandit la aceasta perversa ipostaza basesciana!
  Dar el se afla in plina campanie prezidentiala! In continuare, mesajul electoral preferat este acordul cu FMI.
  Astazi, insa, ne-a lansat o noua provocare. Urmatoarea mare criza va fi cea a alimentaiei … cu bataie spre agricultura … unde se afla un ministru PSD. El stie ca ministrul agriculturii – artizanul coalitiei cu PD si cioclul PSD-ului – a dorit sa-si mai ia un pic la periat dosarele lasate cam vraiste cand a parasit fotoliul de ministru in Cabinetul Adrian Nastase. Cunoscatorii si-au dat seama ca nu intamplator, tocmai acum, DNA si-a amintiti de cateva dosare ale Agentiei Domeniilor Statului tinute in conservare pentru santaj politic. Deci, azi ia cuvantul ministrul Nica de la Interne (cam sifonat) si se pregateste ministrul Sarbu de la Agricultura (care va fi si mai sifonat).
  Toata agitatia asta electorala, paralela cu interesele Romaniei, imi creaza impresia ca vad suprafata apei dintr-o caldare, tulburata de ceva cu un mot plesuv. Candidatul ca … candidatul dar ce se intampla cu
 2. Mass media? Toate posturile de televiziune au remarcat faptul ca afacerea MIRA lansata de politicul DNA, astazi, oricat ar fi de adevarata, are ca pricipal scop sa distraga atentia de la finalitatea dezastruasa si iresponsabil gestionata a acordului cu FMI. Deci, practic, toata presa a inteles diversiunea. Ce a facut mass media dupa ce a inteles atat de bine diversiunea? Au tabarat in bloc pe diversiunea MIRA, au umplut ecranele cu diversiunea pe care atat de inteligent o devoalasera si … acordul FMI a trecut in planul doi. Exact cum si-a dorit autorul diversiunii!
 3. Dar daca vorbim despre mass media, cu simpatie, sa vedem care au fost alte stiri ale zilei:

AFLAM CA PNL SI-A DESEMNAT NOUL PURTATOR DE CUVANT

theodora-bertzi-purtator-de-cuvant

varujan-purtator-de-cuvant

 

PNL SI-A CONTURAT LISTA DE CANDIDATI LA ALEGERILE PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

norica-adina

norica-renate

 

MIRCEA GEOANA, IN TONUL FERMITATII SALE BINE CUNOSCUTE, SIMTE ADIERI. DUPA CUM L-AM EVALUAT PE GEOANA IN ULTIMELE LUNI, EU NU LE-AS NUMI ADIERI CI … VANTURI!

adierile-lui-geoana

TOATA SIMPATIA PENTRU INTELIGENTA SI CARISMA LAVINIEI SANDRU DAR PSD CAM SARE CALUL! 

lavinia-sandru-la-pe

No Responses to “A 14-a zi de campanie prezidentiala! Ceva se agita intr-o caldare, se vede doar motul si e plesuv. Dar de ce a luat-o presa razna?”

 1. Emetiral. Metoclopramid. Lămîie. Multă lămîie. Şi tot nu ajută.

 2. @Lucia Verona
  Dar de ce? Eu am descris in cateva cuvinte ceea ce vedeti “live” pe orice post de televiziune. :)

 3. Păi exact la asta mă refeream şi eu :) Şi într-adevăr, personajul se agită în căldare şi presa bate cîmpii, uite că nimeni nu mai vorbeşte de FMI, nici de micuţa cu studii în America. Despre coduri vorbesc doar cîţiva nebuni care n-au altă treabă, iar în ceea ce priveşte alegerile europene, nu auzim decît de liste şi diverse persoane de pe sau din afara acestor liste – dar nimic despre ceea ce preocupă acum Europa, nimic despre miza alegerilor pentru PE. Scuze, cred că mă paşte o depresie…

 4. @Lucia Verona
  Nu e cazul sa va pierdeti calmul si nu merita! Exista o scapare, o solutie de avarie. Eu sunt hotarat sa o incerc. Azilul politic in Uniunea Europeana. Dar mai am un pic de treaba cu dmn’ Prigoana si dupa … mai vedem! :)

 5. Da, e o idee bună :)

Leave a Reply