George Serban

A fost unul, acum vor fi doi!

Pana acum, a fost cum a fost. De acum, incolo, lucrurile se vor schimba. Nu mai avem un Cabotin, ne-am captusit si cu al doilea. Daca primul se da drept seful bisnitarilor portocalii, astalalt si-a facut o gasca de bisnitari inrositi pe care vrea sa-i boteze social-democrati. Adica, bisnitari de stanga care apara interesele celor saraci. L-am auzit pe unul de la Sibiu, un deputat inrosit care ii spunea Danei Grecu ca ei vor sa lupte pentru ca punctul de pensie sa fie 45% din salariul mediu. I-am cautat numele. Nu stie ca batalia asta tocmai s-a pierdut odata cu aprobarea bugetului pe 2010. Face parte dintre cei 80 care nu … fura, pe acolo.
I-am luat la rand, pe google. Pana acum, nu-i stiam. Pe la al saselea, m-am plictisit. Dosare cu deturnare de fonduri, afaceri cu petrol pe banii statului, etc. Vi-i prezint pana la congres sa stim pe cine contam in opozitie. Sa vedem ce urmeaza.

Marele cabotin

8 Responses to “A fost unul, acum vor fi doi!”

 1. buna dimineata George. ce-ti ziceam dupa episodul …flacarii violet. “nici nu stiu ce era mai rau? ca-l avem pe Basescu presedinte sau ca era sa-l avem pe Geoana presedinte”. o tara nebuna nebuna cu o opozitie inexistenta. aseara cand l-am intrebat pe Antonescu prin intermediul lui Ciutacu, cand vom vedee o adevarata opozitie la guvernarea dezastruoasa pe care o avem, l-am vazut chiar iritat de intrebare prin faptul ca nici macar nu a asteptat sa termine Victor intrebarea pana a raspuns


 2. Toni

  Hopa Mitică, cade-n cur şi se ridică!
  Dar, vorba lui sir Alex Ferguson din minutul 91 al finalei Champions League 1999, dintre Manchester United şi Bayern Munchen, imediat după golul egalizator al lui Terry Sheringham şi puţin înainte ca Ole Gunnar Solskjær să devină “Baby-faced assassin” şi pentru nemţi: “It’s not over yet!”.
  Wait a minute… It’s not over ’till is over!
  http://www.youtube.com/watch?v=JybopUgbvfE


 3. Peter

  Tocmai de aceea stau si ma intreb cand vor incepe oamenii cu scaun la cap vor incepe sa faca curatenie, pentru ca toti noi, ceilalti, avem si vom avea de suferit din cauza lor… Poate ca ceva mai multe fermitate n-ar strica din partea partidului cu astfel de exemplare. Apoi, nu prea am vazut subliniata pe nicaieri ideea de incompatibilitate (cel putin morala): ori faci politica, in adevaratul ei sens, ori folosesti partidul drept aparatoare pentru afaceri? Ideologic (nu trebuie sa ne fie frica de acest cuvant), cum este corect?

 4. @Peter, de acord! Si, as adauga, ca in general nu trebuie sa ne fie frica. Frica ii poate ajuta pe lasi, pe termen scurt. Pe termen lung, invariabil, se intoarce impotriva celor care actioneaza de frica. Asta se intampla si cu partidele.

 5. @Cody, buna dimineata!


 6. Peter

  @George Serban:

  Bine, pai atunci ce facem, ca daca ramanem cu discutiile de pe blog, in afara unor auto-lamuriri, nu rezolvam nimic. Poate iese si o propunere din toata tarasenia. O spun cu toata sinceritatea.

 7. @Peter, te asigur ca nu vom ramane pe blog!


 8. Peter

  @George Serban:

  Multumesc foarte mult.

Leave a Reply