George Serban

Acum, am toate datele pentru a clarifica chestiunea privindu-l pe Dominique Strauss-Kahn


14 Responses to “Acum, am toate datele pentru a clarifica chestiunea privindu-l pe Dominique Strauss-Kahn”

 1. Buna dimineata George. zicea ca nu-i face placere sa ia masura taierii ?!!! din nou nedumerit. cine e asta, presedintele sau premierul? si stii ce, il cred ca nu-i face placere, pentru ca se teme de ce ar putea urma. o asemenea situatie nu a fost niciodata in ultimii 20 de ani, si au fost cateva revolte in ultimii 20 de ani. oare la Cotroceni exista tunele subterane sau si-a pregatit vreun elicopter


 2. lucia

  Malefic,imprevizibil,cu sau fara abac..

 3. @Codeus
  Nu e nevoie nici de tunel nici de elicopter. Va iesi, usor, pe poarta.

  Cine si-ar inchipui ca un astfel de personaj este presedinte de tara.

  Cred ca si SPP-istii l-ar lua de chelner batran…

 4. Ma intreb doua lucruri. Cat o sa mai reziste poporul roman?
  Este asta sfarsitul omului politic Basescu?

 5. Pingurile mele nu intra pe blogul dumneavoastra.
  http://theodora0303.wordpress.com/2010/05/26/unde-sunt-banii-dumneavoastra/
  O zi buna tuturor!

 6. Cum văd mufa Băsescului pe sticlă, altceva decât : PIEI SATAN !… nu vreau rosti, trăsnească-l de alcoolic şi trădător de neam şi ţară !!!

  Una bucată canalie, Sorinache Frunzăverde, voievodul aidoma securistului de la Anvers, Băsescu, CARE NU E PREŞEDINTELE ROMÂNILOR ci, un cioflingar, CAPO DI TUTTI CAPI, trăsnescă-l, vandalizează şi calcă-n picioare tot ce are chef…
  PD-L, partid la putere, face legea, o lege a bunului plac. Legea vine vorba, că-n România sub stăpânirea Băsescului NU MAI EXISTĂ LEGE! Există însă Naşi, Capi. Capo di tutii Capi, desigur, Tr Băsescu. Urmează Capi din judeţe, pardon, feude, voievodate…
  Ete-l şi pe Sorinache Frunzăverde, zis “Ayatollahul”, voievod de Caraş-Severino, chitit să vandalizeze tot ce-a mai rămas întreg din judeţ….
  TzuicăMan, Frunzăverde, NU se teme nici de Dictatorul Băsescu, iar aşa zisele instituţii ale Statului, fac sluş la uşa * Împărăţiei * mnealui, doar e pretenar cu buldogul… :
  Fostul Ministru al Mediului şi Turismului, Frunzăverde, colaborează, impune, dispune şi-are largul concurs al primarilor PD-L la … di tăti. Doar e * Împărat * ce naiba! Ce contează că a reuşit * performanţa * de-a aduce Caraş-Severinul între primele 5 judeţe din România LA SĂRĂCIE ! Afacerile să meargă… cele personale.
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/26/ayatollahul-frunzaverde-e-chitit-sa-vandalizeze-caras-severinul/


 7. mihai4

  uite-le si aici,Ges: http://www.bursa.ro/on-line/s=editorial&articol=85414.html scris de Radu Sarbu:)


 8. mihai4

 9. mihai4
 10. buna dimineata George, o zi buna. eu stiu ca o voi avea ))) avand in vedere ca diseara voi fi pe alte…coordonate

 11. @Cody, buna dimineata! Imi vor lipsi urarile tale :) Sa te bucuri de tot si de toate! Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii in directia cea buna! Sa faci numai ce este bine si nu ceea ce trebuie!

 12. @Theodora, ti-am facut calculul, la fel de simplu cum Base calculeaza deficitul bugetar. Poporul roman are o frecventa a “reactiilor” cam o data la 121 de ani. Eu zic ca avem de asteptat mai putin de o suta de ani.

 13. @mihai4, multumesc pentru link-uri. Am vazut!


 14. robert horvath

  Domnule Serban
  In sfarsit o veste deosebita. Ea poate sa aiba un efect ternimal pentru mafia de la putere. Americanii sunt pragmatici. Te intrebuinteaza si dupa aceia ati dau un sut in… fund. Se pare ca sau hotarat ansfarsit sa-i acorde Presedintelui Basescu. acest tratament preferential. RH

  DIRECTORUL CIA LEON PANETA SOSESTE LA BUCURESTI
  PREZENTAND UN ULTIMATUM PRESEDINTELUI ROMAN TRAIAN
  BASESCU !

  – BASESCU VINDE URANIUM LUI BENLADEN PENTRU FABRICAREA UNEI BOMBE ATOMICE IN MINIATURA.- HELICOPTERELE AMERICANE SUNT DOBORATE DE RACHETELE ROMANESTI TRIMISE TERORISTILOR COLUNBIENI FARC. -ARMELE ROMANESTI AK-M7 ( ROMARM -CUGIR ) INVADEAZA TERITORIUL SUA. 47 DE CONGRESMENI ADRESEAZA O SCRISOARE CATRE OBAMA. DIRECTORUL CIA SOSESTE LA BUCUREST CU
  UN ULTIMATUM PENTRU PRESEDINTELE ROMAN.
  Corespondenta speciala pentru Nipon Press
  Cu un timp in urma Mohamed ElBaradei, directorul-general al ONU, Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA), a plasat România pe o listă a ţărilor probabile ca surse de “bombe murdare” pentru terorişti.

  UN DOCUMENT TERIFIANT PENTRU INTREGA LUME !
  SERVICIUL SECRET BRITANIC M16 A STABILIT CA MAFIA BASESCU A VANDUT URANIUM LUI BEN LADEN PENTRU CREIAREA UNEI BOMBE ATOMICE MINUSCULE. . ADMINISTRATIA OBAMA A HOTARAT SA FACA INSFARSIT LUMINA IN ACEST CAZ TRIMITAND PE DIRECTORUL CIA LEON PANETA LA BUCURESTI

  - LUCRURILE AU TRANPIRAT IN PRESA OCCIDENTALA DECI PUTETI JUDECA SI DUMNEAVOASTRA ACEST ULUITOR CAZ. http://cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/.
  -M 16 a stabilit ca ca comandantul organizatiei teroriste columbiene Raul Reyes sa deplasat in secret la Bucuresti sa cumpere uranium pentru AL QUEDA..- Materialul
  nuclear trebuia obtinut de unul din cei mai importanti financiari – gangsteri ucranieni cu relatii la cel mai inalt nivel in mafia de armament romana. Materialul
  britanic vorbeste de un asistent a lui Basescu care a organizat afacerea criminala.
  “Raúl Reyes buscó uranio en Rumania”: Citing anonymous MI-6 sources, Irish journalist Gordon Thomas signs — or has his name signed to — a story about FARC’s alleged search for uranium for a “dirty bomb” in Romania.
  “It is known that the organization led by Osama bin Laden has established “a presence in Colombia and other South American nations government by a populist left that opposes the United States,” says the [MI6] report.
  UN RAPORT SEPARAT AMERICAN A STABILIT CA ACEASTA ACTIUNE A FOST CORDONATA. DE BASESCU ! RAPORTUL MENTIONEAZA ROMANIA CA UN PERICOL SIMILAR CU IRANUL !
  - IN DEPOZITELE SECRETE ALE TERORISTILOR FARC AU FOST DESCOPERITE RACHETE ANTITANC FABRICATE IN ROMANIA. IN DECURSUL ULTIMELOR 10 ZILE AU FOST DOBORATE 3 HELICOPTERE AMERICANE ACTONAND IN COLUMBIA !
  
Potrivit unui articol publicat recent tot in cotidianul El Tiempo (in care au aparut si actualele dezvaluiri privind provenienta arsenalului FARC), gherila columbiana ar fi reusit sa achizitioneze 200 de astfel de rachete romanesti capabile sa loveasca avioane sau elicoptere in zbor pana la altitudinea de 6.000 m, neconfirmandu-se insa daca acestea au ajuns in Columbia. Surse oficiale de la Bogota au confirmat ca fortele aeriene columbiene au fost avertizate asupra riscului ca FARC sa detina si sa utilizeze acest tip de arme.

  -.ROMANIA REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL PENTRU SECURITATEA STATELOR UNITE. Armele AK -47 AU INVADAT AMERICA. Fabricate la Cugir ele
  patrund pe piata americana prin intreprinderile de stat Romtehnica si Romarm.
  UNITED STATES HOUSE OF REPREZENTATIVES’
  COMMITTTEE on FOREIGN AFFAIRS
  ASSAULT WEAPONS
Chairman of the House Western Hemisphere Subcommittee Leads
  Letter with 53 Members of Congress

  THE WHITE HOUSE
  PRESIDENT
  BARACK OBAMA

  PRESEDINTELE SUA TRIMITE UN AVERTISMENT PRIN DIRECTORUL CIA LEON PANETA : RAZBOIUL NEDECLARAT AL ROMANIEI ( MAFIEI BASESCU ) IMPOTRIVA SUA TREBUE SA INCETEZE !

  Corespondenta by Robert Horvath USA
  DESVALUIRI COMPLECTE DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

Leave a Reply