George Serban

Adevarata prietenie

Nici un sentiment nu se compara cu prietenia. Prietenia adevarata! Prietenia care nu poate fi rupta de vointa oamenilor.
Privesc aceasta imagine, uneori fara sa-mi pot desprinde privirea minute intregi. Ii vad frumosi si atat de apropiati, de nedespartit. Imi dau seama cata durere le produce despartirea si ma intreb de ce oamenii sunt, uneori, atat de rai.
Ne-am dedicat puterile, chiar resursele, unor obiective umanitare pentru fiinte pe care nu le cunosteam. Pe ei ii cunoastem. Stim ce-i leaga. De ce sa nu ne propunem, intr-un efort comun si darz, sa-i aducem unul langa altul, legati de acelasi sentiment frumos care i-a unit intotdeauna. Depasiti, prejudecatile, resentimentele! Hai, sa actionam impreuna!

ATENTIE: Pe Solomon, nu-l putem scoate de acolo, ramane alternativa logica …

39 Responses to “Adevarata prietenie”


 1. lucia

  @Georgeeeeeeeeee
  Solomon a fost la masa la Cotroceni.Stii ce scrie la intrare?Bine ati venit,manca-v-as!
  Si digerat a fost…
  Asa ca,lacrimile prietenesti a lui Base,sunt ceva ca;draga STOLO!

 2. @lucia, eu citesc iubire in ochii lor. Cineva mi-a spus ca fiecare, de acolo de unde se afla, noaptea in somn, rosteste numele celuilalt. Eu vad doar suferinta …

 3. Este o regula nescrisa care spune cat se poate de clar: “bine faci, bine gasesti”

  Si sunt convins ca Basescu isi va gasi binele alaturi de boschetarul Solomon, pentru care nu am nici macar cea mai mica urma de compasiune.


 4. matilda

  Sigur că da, să-l ajutăm pe Băsescu să-şi regăsească prietenul, să-i umple singurătatea şi răcoarea celulei !

 5. Basescu nu poate sa aiba prieteni.
  Basescu are familie si subordonati.
  Cine il asculta este bun.
  Cine misca in front o sa plateasca.
  Cine ii ameninta pozitia de lider o sa plateasca si mai rau.

 6. ADEVARATA PRIETENIE BEN -LADEN SI TRAIAN BASESCU !

  SCURTAREA MANDATULUI BASESCU .

  AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
  Ministru Consilier
  Domnule Cristian Gaginsky
  Va rog trimiteti superiorilor dumneavoastra aceste documente.
  El a fost remis deasemenea ambasadei SUA de la Bucuresti.
  BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.

  DESCHIDETI :
  “FARC Sought Romanian Uranium from Russian Mobster. WANTED BY THE FBI
  SEMION MOGHILEVICI
  BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.

  DESCHIDETI :
  “FARC Sought Romanian Uranium from Russian Mobster”
  : Citing anonymous MI-6 sources, Robert Horvath—signed — a story about FARC’s alleged search for uranium for a “dirty bomb” in Romania.
  Agentii M 16 o diviziune al serviciului secret Britanic au stabilit ca Raul Reyes un comandant al grupului terorist columbian FARC, a facut o vizita secreta la Bucuresti ca sa negocieze cu Semion Moghilevici cumpararea unei cantitati suficiente pentru a creia “” a dirty bomb “‘. Un expert de la Centrul Atomic de energie britanic in Harvell confirmat : O bomba atomica minuscula este oomba de distrugere in masa. Desi nu are impactul unei bombe atomice clasice (kiloton explosion) este relativ usor de construit, iar detonarea ei poate creia distrugeri masive si panica. Folosind un nume fals si un pasaport fals venezuelan a sosit la Bucuresti in mijlocul lui Ianuarie ca sa se intalnieasca cu membrii FARC. Uraniul trebuia cumparat de la mafia romana de arme care il are in varful ei pe actualul Presedinte Roman Traian Basescu. Incepand cu dezmembrare Uniunii Sovietice FARC a descoltat ‘ relatii lucrative cu Al -QUEDA iar un raport CIA precizeaza““It is known that the organization led by Osama bin Laden has established “a presence in Colombia and other South American nations government by a populist left that opposes the United States,” says the report. It was the al Qaeda-Rising Sun connection that alerted MI6 officials posted in Bucharest that the FARC were prepared to buy “a considerable quantity of uranium to manufacture a dirty bomb.” Raportul mentioneaza ca Mafiya boss described in an MI5 report as “one of the world’s top criminals.” are relatii foarte stranse cu mafia de arme si o relatie speciala cu un asistent personal al presedintelui ( probabil Degeratuu – nota personala )
  Robert Horvath DEVA Special pentru Nipon Press
  Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/
  CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
  IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . ” Daca ai trecut prin casa mortii ” -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un ” special “.de 45 minute pe aceasta tema. )
  NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ………… ETC. In mod special in aceasta saptamana revista apare vineri.

 7. @matilda, or exista celule nuptiale ca la hotel?

 8. @Theodora, nu-l cunosti! Intotdeauna si-a dorit in suflet un oltean cinstit ca el

 9. @Marius, totusi, un pic de compas iune

 10. Teo, Boc si Romeo

  Tara se indatoreaza
  Pensiile se micsoreaza
  Romanii, voios, portocaliu voteaza!

  http://plano10.wordpress.com/2010/04/25/tara-arde-si-boc-ciii-castiga-alegeri/

 11. ADEVARATA PRIETENIE INTRE BASESCU SI TERORISMUL INTERNATIONAL !

  FRATIA DE ARME BASESCU -BEN LADEN
  SUB OCHIUL BINEVOITOR AL PRESEDINTELUI SI A SERVICIILOR ROMANESTI SUTE DE CELULE TERORISTE PREGATESC ATACURI TERORISTE. IATA O PROBA A AFIRMATIILOR
  MELE.

  Cotidianul italian “Il Secolo XIX” a publicat in editia electronica ca, in cursul unei anchete a comandamentului operativ special al politiei din Genova, a fost interceptata o discutie telefonica dintre doi suspecti de terorism de origine tunisiana.

  Din convorbire se creiona existenta unei ramificatii a organizatiei al-Qaeda pe teritoriul Romaniei, de unde teroristii ar putea ajunge usor in Europa de Vest si care ar detine inclusiv tabere de antrenament unde luptatorii islamisti ar invata sa foloseasca dispozitivele explozive. Ziarul italian nominaliza trei persoane implicate in Romania: liderul celulei din Europa de Est a retelei, Kamel Abbachi, algerianul Mourad Boussaha si Abdul Baset Suwalem. Potrivit publicatiei italiene, toti sint casatoriti cu romance si ar locui in orasul Galati ( Romania )

  Potrivit ziarului “Il Secolo XIX”, Abbachi avea drept sarcina sa gestioneze transferul de imigranti clandestini catre Italia si Portugalia, in schimbul a circa 1.500 de euro de persoana. El le facea acestora invitatii de sedere in Romania, prin intermediul unui “mijlocitor”.
  Potrivit ziarului italian, suspectii retinuti de comandamentul operativ special al politiei italiene (ROS) au avut contacte cu membrii de prim-plan din terorismul islamic, implicati in atentatele de la Casablanca, Madrid si Londra. Interceptind unul dintre telefoanele mobile folosite de membrii italieni ai celulei, politistii au reusit, in cursul anchetei, sa identifice un numar de telefon prin satelit care era utilizat de Abu Mussab al-Zarqawi, unul dintre locotenentii lui Osama bin Laden, care a fost ucis intr-un raid american in Irak.
  Reported by Robert Horvath for Nippon Press ( Europe )


 12. ROBERT HORVATH

  IN APARAREA MOGULULUI .
  ” Imoralitate după imoralitate la „Antenele“ lui Voiculescu ” scrie ziarul Curentul.
  Cineastul Robert Horvath este singura voce in apararea lui Dan Voiculescu atacand o grava problema a socitatii romanesti
  SECURISMUL.

  Securismul este unul dim bolile majore, sper curabile ale societatii romanesti. A devenit arma majora a luptei politice unde santajul, dosarele, atacurile directe sau nuantate, permeaza intregul discursul politc. Atat cat nu exista o discutie clarificatoare democratia romana este in pericoll disolutiei, Asa cum am spus in comentariul anterior atat cat nu se spune adevarul despre influenta extraordinara a securitatii in existenta societatii romanesti ne reintoarcem de unde am pornit.
  Marele adevar ascuns este urmatorul. Ceausescu a reusit sa introduca in masina criminala a securitatii, crema societatii si aproape toate valorile. Exceptile din pacate nu fac decat sa intareasca regula. Cartile lui Pacepa radiografiaza faptul ca Romania de sus pana jos, era condusa de securitate.
  Romania mai mult decat a fi fost o tara comunista a fost una condusa de securism. Asa cum Germana a fost la toate nivelele permeata de nazism Romania a fost tara securismului la nivel national. Avand de a face cu milione de membrii si turnatori ai aceste organizatii criminale nu ne ramane decat sa concentram atentia nu daca cineva a facut parte din securitate ci ce a facut in aceasta organizatie. Nu cred de exemplu ca o persoana lucrand in comertul exterior poate fi comparat de exemplu cu un secretar de partid judetean, care era peste securitate si hotara cine sa fie arestat sau eliberat. Fiind doi ani in ancheta securitatii va asigur ca nu am nicio simpatie pentru securisti ci dimpotriva ai urasc de moarte. Dar trebue sa fim realisti daca vrem sa schimbam lucrurile spre bine. Cineva mi-a reprosat faptul ca vorbesc
  si intretin relatii cu securistii . Raspunsul meu desi parea o gluma era al dracului de serios ” Daca nu vorbesc cu securisti risc sa raman izolat si sa vorbesc numai ci mine insasi. Dialogul da devina un monolog.”
  In aceste zile frica care nu a plecat niciodata din oasele romanului, se reintoarce in forta . In diaspora nimeni nu mai tipareste vreun articol de al meu, considerand ca sunt periculos. Paste noapte toti conationalii m-au parasit, prietenii de o viata din tara sau fost colegi de film sau televiziune refuza mesajele mele prin internet. Aici la New York un coleg de facultate refuza sa discute subiectul Basescu spunand ca suntem ” ascultati”. La Bucuresti principalele ziare au disparut peste iar partidele se cloneaza dupa modelul prezidential. Atrag atentia cu toata seriozitatea, caci uneori de la distanta lucrurile se vad mai bine. Convine sau nu, singura posibilitate de a vorbi liberi in viitor si singura oaza de speranta acum ramane…..mogulul.
  Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/
  Robert Horvath Deva cineast New York http://www.devagallery.com/

 13. buna dimineata George

 14. @Cody, buna dimineata, prietene!

 15. Buna dimineta George!
  Spun gurile rele ca Solomon ar fi victima Nuticai! O fi, mai stii?
  Cert este ca prietenia oricui cu Basedintele nostru drag, il duce sigur la,,, pepeni!
  O saptamana frumoasa, cu reaslizari!

 16. @Nea Costache, buna dimineata! Zile frumoase si senine! In ceea ce priveste intrebarea, daca ma uit la amandoi, adica si la Solomon dar si la Basescu, gandul ma duce la Cei trei muschetari. L-as vedea pe Solomon un fel de Athos si pe N’tzca un fel de Mylady. Nu trebuie sa mai spun cine ar fi Cardinalul.

 17. [...] doar o figura de stil?Caci eu am luat-o asa,mot a mot,de pragmatica ce sunt si prozaica si plata si cum mai vreti [...]


 18. ROBERT HORVATH

  DOCUMENTE SEMNATE DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR TRAIAN BASESCU
  LEFATURI CU SADDAM SI AL QUEDA.
  Cititi saptamanal New York Magazin. – Cartea lui Victor Nicolae bazata pe interviurile cu mine.http://www.nymagazin.com/ Drepturile de autor au fost cumparate de CNN care pregateste un documentar. Toate desvaluirile apar treptat si pe blogul meu personal. Interesul politic este enorm. Saptamina viitoare apar in fata unei comisii speciale a senatului american. Toate afirmatiile mele apar in documente
  descoperite de armata SUA. Sunt cu miile. Sansele lui Basescu de supravietuire sunt nule. Toate documentele referitoare la transportul de tehnologie catra Saddam si ascunderea lor pe teritoriul romanesc poarta semnatura Basescu.
  TRANSPORTURI CATRE IRAK SI ORGANIZATIILE TERORISTE INTERNATIONALE PURTAND SEMNATURA LUI BASESCU . VERIFICATI .
  Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Irak at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.

  http://www.monitor.co.ug/artman/publish/news/UPDF_generals_linked_to_merchant_of_death.shtml

  http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/22.jpg
  http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/23.jpg
  http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/24.jpg
  —————————————————————————————-
  Viktor Bout`s airplane IL-76 operating for AIR SOFIA, landed at Bucharest Otopeni. Overnight standing at military apron was necesary for Romanian secret services to load the romanian anti aircraft missilles for underembargo destination.
  At least 80-90 missiles, 24 L.R.; 6 M.R.T.S.; 2 complexe T.B. with few mobile components ( missile`s fuell is high toxic and corrosive, a reason to transport and storage separate; ansambly it only before the launching ). For deploy by air the 2 regiments of missile was planned at least 20 flights of wide body aircraft ( IL-76 or B-707 type ) of Viktor Bout`s companies and 6 flights using medium cargo aircraft ( AN-12 ). In 1996 was only 11 flights. In my page ( http://www.myspace.com/val2002 ) can see in adition the flight of February 21-st 1998 of Uzbekistan Airways ( UZB-3509/3510 ) operated by AN-12 registred UK-11639. The agreement of landing and overflight for this flight was eliberated by Ro Department of Defence-MApN ( Acord de survol nr. 00096/02.98 ). This document mention : the purpose of flight is to transport components of missiles wich property of Army Arsenal ( transporta componente de racheta din Arsenalul Armatei ). For high priority of this flight Romanian Air Force according the military schedule for Air Traffic Controller`s papers ( 8683 specify for special flights-cargo ). The destination of flight is wrong. Nobody find out this type of Romanian AA missiles in Uzbekistan Army or Azerbaidjan Army.The second flight was at March 1-st 1998. Boeing 707 ex-Santa Lucia`s
  Airways company first registered as J6-SLF, now re-registered in Liberia EL-JNS operated by Sky Air together with Air Atlantic Cargo property of US-Iranian Farhad Azima, aviation magnate and gun-runner, business partnership in Heavy Lift company with arms dealer Victor Bout a close friend of actual Romanian President Traian Basescu.
  Ancheta americana a dus la descoperiri de o gravitate exceptionala. Zilele mafiei Basescu (Presedintele Romaniei ) sunt numarate.
  Corespondenta speciala Nipon Press by Robert Horvath
  ARTICOLE COMPLECTE DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

 19. @George Serban
  Glumiti??!! :D

 20. Ce zici, subscriem la proiectul baietilor?
  Iata-l:
  http://www.gandlicitat.ro/?p=789


 21. ROBERT HORVATH

  ROBERT HORVATH-DEVA Says:
  aprilie 26th, 2010 at 1:25 pm
  DOMNULE DAN VOICULESCU
  SUNT CONVINS CA PRESEDINTE INCA IN FUNCTIUNE AL ROMANIEI CITESTE CU DEOSEBIT INTERES BLOGUL DUMNEAVOASTRA. TIN NEAPARAT SA-I AMINTESC DE NISTE LEGATURI CALDE CU VECHI PRIETENI DE ARME ! RH

  DOCUMENTE SEMNATE DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR TRAIAN BASESCU
  LEFATURI CU SADDAM SI AL QUEDA.
  Cititi saptamanal New York Magazin. – Cartea lui Victor Nicolae bazata pe interviurile cu mine.http://www.nymagazin.com/ Drepturile de autor au fost cumparate de CNN care pregateste un documentar. Toate desvaluirile apar treptat si pe blogul meu personal. Interesul politic este enorm. Saptamina viitoare apar in fata unei comisii speciale a senatului american. Toate afirmatiile mele apar in documente
  descoperite de armata SUA. Sunt cu miile. Sansele lui Basescu de supravietuire sunt nule. Toate documentele referitoare la transportul de tehnologie catra Saddam si ascunderea lor pe teritoriul romanesc poarta semnatura Basescu.
  TRANSPORTURI CATRE IRAK SI ORGANIZATIILE TERORISTE INTERNATIONALE PURTAND SEMNATURA LUI BASESCU . VERIFICATI DOCUMENTE ROMANESTI .
  Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Irak at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.

  http://www.monitor.co.ug/artman/publish/news/UPDF_generals_linked_to_merchant_of_death.shtml

  http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/22.jpg
  http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/23.jpg
  http://i230.photobucket.com/albums/ee82/vasilescu_album/EL-JNS/24.jpg
  —————————————————————————————-
  Viktor Bout`s airplane IL-76 operating for AIR SOFIA, landed at Bucharest Otopeni. Overnight standing at military apron was necesary for Romanian secret services to load the romanian anti aircraft missilles for underembargo destination.
  At least 80-90 missiles, 24 L.R.; 6 M.R.T.S.; 2 complexe T.B. with few mobile components ( missile`s fuell is high toxic and corrosive, a reason to transport and storage separate; ansambly it only before the launching ). For deploy by air the 2 regiments of missile was planned at least 20 flights of wide body aircraft ( IL-76 or B-707 type ) of Viktor Bout`s companies and 6 flights using medium cargo aircraft ( AN-12 ). In 1996 was only 11 flights. In my page ( http://www.myspace.com/val2002 ) can see in adition the flight of February 21-st 1998 of Uzbekistan Airways ( UZB-3509/3510 ) operated by AN-12 registred UK-11639. The agreement of landing and overflight for this flight was eliberated by Ro Department of Defence-MApN ( Acord de survol nr. 00096/02.98 ). This document mention : the purpose of flight is to transport components of missiles wich property of Army Arsenal ( transporta componente de racheta din Arsenalul Armatei ). For high priority of this flight Romanian Air Force according the military schedule for Air Traffic Controller`s papers ( 8683 specify for special flights-cargo ). The destination of flight is wrong. Nobody find out this type of Romanian AA missiles in Uzbekistan Army or Azerbaidjan Army.The second flight was at March 1-st 1998. Boeing 707 ex-Santa Lucia`s
  Airways company first registered as J6-SLF, now re-registered in Liberia EL-JNS operated by Sky Air together with Air Atlantic Cargo property of US-Iranian Farhad Azima, aviation magnate and gun-runner, business partnership in Heavy Lift company with arms dealer Victor Bout a close friend of actual Romanian President Traian Basescu.
  Ancheta americana a dus la descoperiri de o gravitate exceptionala. Zilele mafiei Basescu (Presedintele Romaniei ) sunt numarate.
  Corespondenta speciala Nipon Press by Robert Horvath
  ARTICOLE COMPLECTE DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

  27
  mery Says:
  aprilie 26th, 2010 at 2:04 pm
  @ROBERT HORVATH-DEVA
  Nu ai inteles nimic! Tara asta inca se lupta cu mineriadele, comunismul (in rest tara moare de foame), noi dezbatem probleme serioase aici, eiiii comedie….
  Lasa-l pe Basescu, acest falus al luptei anticoruptie si securistilor (se vezi ce-o sa ne ducem noi dracu’).Noi ne uitam la Grecia, cat de porc a ajuns (ca e pe campii), noi deja suntem imprastiati pe campii, am rupt gardul de mult:-))))))))))


 22. ROBERT HORVATH

  DOCUMENTUL CARE ANUNTA SFARSITUL
  MANDATULUI PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU
  “MINISTER OF TRANSPOTATION TRAIAN BASESCU MEET SADDAM DELEGATION.”
  DESCHIDETI :
  http://www.usatoday.com/news/index/iraq/iraq440.htm

  Report: Iraq sought prohibited weaponry
  Despite years of claims it has ended all programs to build weapons of mass destruction, Iraq made a bid to acquire prohibited missile technology last May, CNN reported Sunday.
  In its program NewsStand, produced with Time magazine, CNN said Iraqi missile experts, escorted by Iraqi secret police, went to the Romanian capital Bucharest to negotiate the purchase of guidance equipment for long-range missiles.
  Iraq is required to eliminate its long-range missiles and chemical, biological and nuclear weapons under resolutions by the U.N. Security Council adopted after the 1991 Gulf War that ended Iraq’s occupation of Kuwait.
  The CNN report quoted unnamed sources and Scott Ritter, an American ex-Marine who resigned as a U.N. arms inspector in August who complained the U.S. government was undermining the search for Iraq’s forbidden weapons.
  Iraq has insisted since the early 1990s that it has destroyed all its prohibited weapons. Tough U.N. trade sanctions, imposed after Iraq’s 1990 invasion of Kuwait, cannot be lifted until U.N. inspectors certify that its weaponry has been destroyed.
  According to the program’s transcript, the Iraqi purchase in Bucharest was blocked because spy agencies from the United States, Romania and Israel uncovered the potential deal and monitored the Iraqis’ two-week visit.
  ”We had the goods on the Iraqis. … We caught them red-handed,” Ritter told NewsStand.
  CNN said Romania’s government cooperated in the spying operation.
  Iraq refused to comment on the reports until after Sunday’s broadcast, CNN said.
  NewsStand also noted the Security Council, which set up the arms inspection program, was never officially informed of the spy operation in Bucharest that was approved by Richard Butler, the chief U.N. arms inspector.
  Ritter, who earlier had disclosed U.N. arms inspectors’ dealings with Israel’s Mossad spy agency and the CIA, expressed disappointment the Romanian operation had remained secret.
  ”We could not present to the Security Council the most compelling evidence” of Iraqi non-compliance with U.N. resolutions, Ritter said.
  He said revealing the information would have opened up ”the sources and methods used to collect it … which governments did not want to put at risk.”
  According to NewsStand, agents learned of the plans for the Romanian visit from an Iraqi engineer who defected. They also had documents found at the farm of Lt. Gen. Hussein Kamel al-Majid, Iraqi leader Saddam Hussein’s son-in-law.
  Iraq allowed inspection of al-Majid’s chicken farm after he defected in 1995; he later returned to Iraq and was killed. Among the documents from his farm was a previous contract for missile equipment with the state-run Romanian company Aerofina.
  By The Associated Press Reported by Robert Horvath
  DESVALUIRI COMPLECTE -DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

 23. @Nea Costache. am gasit propunerea pe blogul doamnei Zoe Petre si am facut o contrapropunere :) Iata propunerea: Mi-a placut ideea. Apoi am cugetat mai adanc si mi-am dat seama ca, fiind o persoana plina de piosenie, n-as putea face asta unor semeni europeni. Coreea de Nord, da! Le-am face un serviciu. Pentru ei, ar putea fi un pas inainte.

 24. @Theodora, nu glumesc, sunt o fire sensibila :)


 25. Toni

  Păi da, crocodilul de Nil amic la toartă cu mamba cea neagră…
  Unul mănâncă copii cruzi, altu’ vânează poeţi răspopiţi… Asta, răspoeţiţi.
  Mai nasol este când li se intersectează teritoriile de vânătoare, prin rezervaţia aia jurassică în care-şi duc existenţa. E naşpa rău de tot. Mai ales pentru ăla cu solzii mai uzaţi…
  Dar tot acolo sfârşesc. Pân’ la coadă, nu scapă niciunul de Marele Vânător Alb.
  Care îi bagă în cuşcă, separat, normal, degeaba speră ei la o celulă nupţială, şi-i plimbă prin lume cu circul, pe post de monştri mezozoici.
  Dar ştii ceva? Eu nu plătesc nici un bilet ca să-i văd. Cel mult contribui la glonţ, în caz că li se decide altă soartă.
  Mai umană…

 26. @Toni, adica propui ca prietenia lor sa continue chiar si … si dincolo! nu ma gandisem, ai dreptate!

 27. Stimate domn Serban
  Postarea mesajelor mele a creiat pe langa o fervoare nationalista o panica totala.
  Din zeci de atacuri la persoana mea am selectat cateva mai inteligente.

  VESTI BUNE – PANICA TOTALA !

  D-lui Horvath
  Numele tau vine de la honvezi? Te avertizez ca nu sunt fan Basescu, dar cu teme de prost gust chiar ne plictisesti.Sunt sigur ca ti-a suflat in gura criminalul horty.

  BLOGUL MOGULULUI !
  Despre Horvatii astia ! 
  Nemernicii care se ascund sub asemenea pseudonime nu au demnitate sau ratiune ! Ei isi debiteaza murdariile, mergand pe principiul ca oricat de idioata si incredibila ar fi o afirmatie de-a lor, ea va gasi oricand un teren slab, pe care va incolti si va rodi! 
  Scris de constantin

  Horvat, Tokes , Marco , Frunda , orbam
  Despre Romania asa vorbesc toti ungurii ,observatii cum le seamana declaratiile antiromanesti . Fiecare are tema lui ,dar toate la un loc au aceiasi directie SA LOVEASCA IN ROMANIA

  EROUL BASESCU VA REZISTA ATACULUI AMERICAN UNGUR !
  ………………………………………………..
  CATRE CRITICII MEI
  PARERILE MELE SUNT BAZATE PE DOCUMENTE. SANSELE SA FIE FALSE SUNT NULE SAU APROAPE NULE. FAPTUL CA BASESCU A CORDONAT TRANSPORTURILE CATRE IRAK SI DIN IRAK ESTE PREA EVIDENTA CA SA MERITE CONTRAVERSE. TOT ATAT DE NULE SUNT SANSELE DE SUPRAVIETUIRE POLITICA LA ” SCANDALUL SECOLULUI ” CUM IL DECLARA DOCUMENTARUL CNN IN PREGATIRE. Vineri vor apare noi desvaluiri in New York Magazin care serializeaza cartea scriitorului Victor Nicolae bazata pe interviuri cu mine. http://www.nymagazin.com/
  Robert Horvath
  Urmariti blogul meu http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/


 28. Toni

  Sincer, propun ca prietenia lor să continue în formol, s-o găsi un raft la Antipa pentru ei…
  Dar, sigur că da, tot împreună! În acelaşi borcan, evident!
  Doar n-o să lăsăm o mică neînţelegere, şi-aia vopsită blond, să le strice prietenia lungă de-o campanie…
  Eventual unul mai mare, să-ncapă cu toţii…
  De-ăla de murături!

 29. SCUZE MILIOANE DE SCUZE PENTRU REPETITIA MESAJULUI !
  A PLECAT FARA VOIA MEA. VA ROG STERGETI. RESPECT .ROBERT


 30. Oana

  Vai, GS, m-ai emotionat rau, dar rau de tot :D

 31. CITIND ZIARUL CURENTUL VETI AFLA NOUTATI ( CHIAR PENTRU MINE ) DESPRE ORIENATARILE MELE SEXUALE SI POLITICE.

  6. 26-04-2010 23:02
  Între noi poponarii
  Se zice că poponar la poponar trage ca în cazul Nistorescu-Horvath RobertNY. Un amănunt picant din viaţa poponarului Nistorescu. În tinereţe a cunoscut-o pe fata medicului veterinar Costin din Dej cu care s-a căsătorit fără ca ea să ştie de fapt ce orientare sexuală avea Nistorescu. După un timp de la căsătorie fata a început să se plângă că Nistorescu Cornel nu e înstare să o lase gravidă şi că are relaţii suspecte cu diferiţi bărbaţi dubioşi. Sătulă de situaţia ingrată în care se afla a divorţat de impostorul soţ, recâştigându-şi libertatea şi demnitatea. Acum se explică dece poponarul Horvath.NY îşi laudă partenerul de pat. Ca jurnalişti amândoi sunt de fapt nulităţi dar buni ca poponari.
  Scris de poponarul neserios

 32. O VESTE BUNA CHIAR MINUNATA PENTRU GEORGE SERBAN SI AL SAU BLOG :

  AMBASADA SUA DIN BUCURESTI CONFIRMA PRIMIREA

  DOCUMENTULUI FATAL CARE POARTA SEMNATURA
MINISTRULUI TRANSPORTURILOR TRAIAN BASESCU
  ARME CATRE IRAK
In jurul anilor 1998 atentia lui Sadam se indreapta spre Romania. Odelegatie militara insotita de zeci de agenti secreti soseste la Bucuresti prezentand o uriasa lista de echipament militar. Din acest moment toate intreprinderile militare devin furnizoare de arme si tehnologie de varf. Se poate spune fara exagerare ca intreaga tehnologie creiata sub Ceausecu a fost transferata in intrgime catre Sadam.Acesta actiune afost dusa fara a se tine cont de sanctiunile ONU.Pentru clica lui Iliescu nu a contat ca Sadam vroia sa posede arme atomice cu care sa stearga depe harta Israelul si care transportate de rachetele romanesti trebuia sa incinereze civilizatia Ocidentala. Iata ce spune un raport confidential al inspectorilor despre armele romanesti. Acest raport nu a fost niciodata publicat
.
TEHNOLOGIE ROMANEASCA PENTRU ARMA ATOMICA.
DOCUMENT DECLASIFICAT CIA :
“The final shopping list included the diamond-cutting tools, which can be used to make precision parts for nuclear weapons and long-range missiles, and a highly sensitive plasma spray machine that can be used to protect nuclear-weapon components from corrosion. The list also included design work for integrated circuits destined for a military electronics plant that, before the Gulf war, had produced military radars, missile components, and equipment for making nuclear-weapon fuel.” Delegatia militara care sa deplasat la Bucuresti a fost condusa de Brigadier General Naim Bakr Ali seful programului de rachete Scud. Interesul principal a fost Aerofina o firma specializata un productia de rachete de unde au cumparat 250 de motoare pentru rachete.
TRANSPORTUL SA FACUT DE PE AEROPORTUL OTOPENI .
  CONTRACTUL ESTE SUBSEMNAT T BASESCU MINISTRUL TRANSPORTURILOR.
  ATENTIE
TOATE ARTICOLELE IN LEGATURA CU RELATIILE PRESEDINTELUI BASESCU CU SADAM , AL QUEDA SI ALTE ORGANIZATII SUNT TRIMISE SIMULTAN AMBASADEI SUA LA BUCURESTI .

 33. @Oana, in sfarsit cineva care ma intelege! Este adevarat ca nu pot relata pe blog ceea ce spun in fiecare seara. Pentru ca da, spun … spun in fiecare seara cand privesc imaginile si emotia ma gatuie. :)

 34. @robert horvath

  Domnule Horvath, am fost de acord sa publicati pe acest blog opiniile si informatiile pe care le detineti. dar as dori sa nu aduceti aici abjectiile retardatilor din zona de influenta a lui Basescu si ale PD. Nu fac obiectul interesului meu sau al prietenilor mei. Multumesc!

 35. Domnile Serban
  Deplind de acord. Cu deosebit respect. Robert

 36. MONARHIE SI COMPETENTA !
  STATUL COMUNIST A DEVENIT UNUL SOCIALIST UNDE STATUL DOMINA VIATA SOCIAL POLITICA.
  SOLUTIE : ANTISOCIALISMUL SI CREIAREA UNUI STAT CAPITALIST MODERN.
  PROPUNERE :

  Pana la proba contrarie, monarhia a fost singurul sistem in cadrul caruia Romania a inregistrat un salt de un ordin de marime. Asta nu inseamna ca republica e prin ea insasi un sistem nociv natiunii romane. Romanii sunt liberi sa-si aleaga calea. Daca vor sa mai sacrifice inca o generatie… si inca una… si inca una… e alegerea lor.
  In ultimii 20 de ani, combinatia romani+republica a demonstrat ca si tranzitia poate deveni permanenta…
  SOLUTIA PENTRU IESIREA DIN CRIZA ECONOMICA, MORALA SI RASIALA !
  - UN REGE TANAR EDUCAT LA LONDRA NE BALCANIZAT ACCEPTAT DE CURTIILE REGALE ALE EUROPEI. UN ARBITRU NEUTRU AL VIETII POLITICE , DEASUPRA PARTIDELOR SI INTERESELOR DE GRUP.
  Conducatorul statului- REGELE NICOLAE ( singurul urmas legal al coranei Romaniei )
  PRIM MINISTRU : DAN VOICULESCU -UN OM COMPETENT IN TARA INCOMPETENTEI GENERALIZATE, IN TARA CEA MAI CORUPTA DIN EUROPA
  SI PROBABIL DE PE MAPAMOND.
  Am trimis o scrisoare printului Charles vrand sa-i aflu opinia despre aceasta ideie. Raspunsul a venit promt “Propunerea de a se reveni la monarhie prin varul meu Nicolae este extrem de interesanta.Ea va ridica prestigiul international al tarii, dar in ultima istanta totul depinde de vointa poporului roman ”
  Aceasta solutie poate fi sprijinita de toate partidele politice de toti oamenii de buna credinta care vor sa scoata tara in fundatura fara iesire in care ne gasim.

  Robert Horvath Deva cineast New York
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 37. buna dimineata George, o zi buna sa ai

 38. @Cody, buna dimineata si sa te bucuri de soare!


 39. ROBERT HORVATH

  BLOGUL ZIARILUI CURENTUL
  12. 27-04-2010 06:58
  Robert Horvath are dreptate
  Atata vreme cat afirmatiile acestui domn se bazeaza pe fapte concrete si documente valabile, el are dreptate. Chiar daca ne place sau nu ne place.
  Scris de Domnita

  15. 27-04-2010 07:52
  ZIARISTUL HORVATH LA ANTENA3
  Sunt oricand gata sa vin in Romania sa prezint documentele incriminatoare. Armele si tehnologia atomica in ambele directii au plecat de pe aeroportul Otopeni si sa reintors la acelasi aeroport. Fiecare transport conectat cu Saddam sau Al QUEDA poarta semnatura Traian Basescu. Voi lua in cateva zile un interviu lui Scott Riter seful inspectorilor ONU. In convorbirea telefonica preliminara el afirma .” Cordonatorul intregii actiuni teroriste a fost actualul presedinte Roman. Au existat uriase presiuni politice sa nu incriminam guvernul roman la ONU ” Inspectorul este gata sa apara cu mine la o emisiune televizata sa spuna adevarul romanilor.
  Scris de ROBERT HORVATH NEW YORK

Leave a Reply