George Serban

Update: Agentul "00 – Undercock" il lucreaza pe Tolontan!

UPDATE: Atat timp cat mai sunt oameni care fac ceva sa scapam de mizeriile astea umane, merita sa mergi mai departe.
 


Am gasit la unul dintre bloggerii mei de incredere ( Mordechai ) un set de informatii, aducand lumina in ceea ce priveste pericolul iminent care il pandeste pe investigatorul Tolontan. Studiile de udrealogie fac materialul “beton”. Cititi si pastrati discretia!

Update:  si, pentru ca tabloul sa fie complet, in urma investigatiilor facute de echipa Jurnalului National, am gasit pe blogul lui Victor Ciutacu ceva dragut care, pentru Agentul “00 – Undercock”, pare sa aiba un usor miros de parnaie. Bineinteles, daca DNA nu ar fi o institutie politica, anexa a PD, asa cum pare de cativa ani incoace.
VCiutacu Blog

Lucrătura informativă pe îndelete

N-avem noi securişti s-o lucrăm pe blondă, da’ avem arhiva de presă. Aşa că dacă tot e să facem “lucrăi informative”… se rezolvă. Hai să vedem cine vrea să-l “lucreze informativ” pe Tolo.

 • A prosperat de pe urma contractelor cu diferite institutii ale statului. Lucru valabil pentru firmele proprii (ale lui Dorin Cocoş) şi cele ale apropiaţilor: un caz este cel al lui Dumitru Bucsaru,  prieten al Elenei Udrea, partener prin interpusi cu Dorin Cocos. Un om de afaceri pentru care Traian Basescu a intervenit personal. Faza aia cu Rog analizaţi şi rezolvare legală”. Bucşaru, prietenul lui Necolaiciuc. Ăla cu 110 miliarde de recuperat de la Transporturi.
 • Familia actualei ministrese detinea, la un moment dat, 15 societati comerciale: “Alexis Impex 93″ SRL, “Clamari Trading Impex” SRL, “E.H.I. Restaurant” SRL, “EuroHotels si Asociatii” SRL, “New Global Investments” SRL, “Centrul de Evaluare Medicala si Testare a Fortei de Munca” SA, “Dalli International Co.” SRL, “Elan Group” SRL, “Laur &CD98 Servcom” SRL, “Pemi Exim” SRL, “Centrul de Expertiza Medicala a Fortei de Munca” SA, “E.H.I Intretinere si Curatenie” SRL, “Euro Hotels International Co.” SRL, “Medcomplex” SRL si “Telemedica” SRL. Firmele “Dalli”, “EHI Intretinere”, “Calmari”, “EHI Restaurant”, “Pemi Exim”, “Elan Group” nu au depus insa bilantul contabil, pe unul sau mai multi ani. (firmele bolduite intră în DUP – Dosarul de Urmărire a Parandărătului – la pachet cu sefa SGG, aia acuzată de Păcuraru)
 • Cuplul Cocos – Udrea, a cumparat de la municipalitatea bucuresteana, in aprilie 2004, cu sprijinul primarului general de atunci cu 92.000 de euro un imobil in Parcul Herastrau, obtinand, in schimbul unei chirii mici, si concesionarea terenului aferent – valoarea de piata estimată: 4.000.000 de euro, desi aceste bunuri erau revendicate de proprietar, cerere respinsa;
 • Societatea “Dalli Exim” SRL primea, in anul 1995, peste cinci sute de locuri de parcare cu plata in Capitala concesiune prelungita si imbunatatita de primarii care i-au succedat lui Crin Halaicu. Traian Basescu, primar al Capitalei, i-a oferit societatii lui Cocos in 2003, printr-o societate aflata in subordinea Consiliului General, “Ciclop” SA, 30.000 de metri patrati de parcare subterana amplasata in centrul Bucurestiului.  Dorin Cocos a primit din partea Primariei Capitalei si cadouri imobiliare: 518 metri patrati in zona Garii de Nord pe care Adriean Videanu i-a concesionat in mai 2006. La vremea respectiva sotul Elenei Udrea, declara in presă: „Sunt un mare admirator al lui Traian Basescu… este genul de om care ma face sa dorm linistit noaptea”. Pai cum dracu nu?!
 • 1998 – “Centrul de Evaluare Medicala si Testare a Fortei de Munca” SA. Firma a ajuns sa obtina castiguri fabuloase de pe urma afacerii cu analizele medicale a romanilor care plecau la munca in Spania si Israel. Fiind singura societate admisa, unde se puteau face analizele obligatorii.  Persoana care direcţiona “plătitorii” a fost recomensată fiind numită SGG dupa 2008.
 • “Centrul de Expertizare a Fortei de Munca” SA. Aici cocos era partener cu Ioan Petre, Anca Dinu, Olimpia Ulrich si Radu Mioara. Cu acesta din urma si cu Maria Muga, Udrea se cunoastea foarte bine de pe vremea cand cele trei activau in echipa de consilieri juridici ai municipalitatii. Dupa care Muga a devenit secretar de stat in Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, iar Andreescu, sefa Departamentului pentru Munca in Strainatate din Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca. 3,5 miliarde de lei vechi au ajuns in buzunarele familiei Udrea-Cocos, muncitorii fiind obligaţi de OMFM / Andreeescu sa isi faca analizele la “Centrul de Diagnostic Clinic International”. Firma ai carei actionari sunt Mioara Radu si Lucia Bratu.
 • Elena Udrea, generoasă, şi-a ajutat si cunostintele să manance si gura lor ceva. La RAAPPS de pildă. Unde a fost numit director Cristian Vlaicu, prieten si fost coleg de facultate a lui Cocos. Impreuna au infiintat, in 1994 societatea “Cri Del Exim” SRL. De asemenea, in Consiliul de Administratie al aceleiasi institutii a fost bagat si Cristu Mihai Spiridon. Un actionar al firmei “Dalli Exim”, detinuta de Dorin Cocos.
 • Vine şi intrarea in politica mare. Theodor Stolojan a impus Organizatiei PNL Sector 2 desemnarea Elenei Udrea pe lista de consilieri generali. Pentru un schimb reciproc avantajos: Traian Basescu a sustinut punerea Ralucai Turcan, protejata de Theodor Stolojan, pe primul loc pe lista Aliantei DA pentru Camera Deputatilor, la alegerile din noiembrie 2004. Dupa formarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Elena Udrea a fost numita sefa Comisiei Juridice. La 4 februarie acelasi an a devenit consilier prezidenţial, şefa Cancelariei. Din motivul expus cu deosebită claritate ideologică de Traian Băsescu în august 2005: „,,Pentru ca era blonda. Văd că şi dumneavoastră sunteţi, aşa că aţi putea fi consiliera mea”. Un nesimţit a mers şi mai departe cu tupeul, întrebând-o pe Udrea de natura legăturilor cu Traian. Raspuns sugestiv: „Vă pot răspunde la această întrebare peste câţiva ani”. Ca o paranteză, tot preacinstitul Stolojan l-a bagat pe liste pe un alt mare guraliv al politicii românesti, Gheorghe Flutur, aflat sub spectrul bulăului înainte de a fi cap de listă. După un tete-a-tete mediat de un fost primar ţărănist al Oradei s-a împrietenit cu Stolo. Şi aşa a devenit lepidoptera suceveană locul unu pe liste, urcând vertiginos în politica băştinoasă. Nu degeaba fluturii fac parte din arborele moliilor.

(mordechai 3 august 2009) 

No Responses to “Update: Agentul "00 – Undercock" il lucreaza pe Tolontan!”


 1. gala

  Pacat ca blonda va reusi sa iasa “basma curata” din toata afacerea asta !… :(

 2. Am înţeles dintr-un comentariu al lui Ciutacu la postarea lui Mordechai că în Jurnalul Naţional au apărut şi alte informaţii despre aceeaşi blondă.

 3. @gala
  nu se stie! Logic, ar trebui sa scape. S-au mobilizat toate “resursele” PD ului pentru asta. Stie multe despre … putini :) dar in acelasi timp, e suficient de antipatizata ca sa trezeasca bucurii neasteptate. E genul de femeie care dispare odata cu sponsorul … Nu lasa urme, le sterge cu propriul ei fund.

 4. @LV
  Lucia, stiu ca ei au inceput investigatia si, probabil, au detalii dar mica mea greva mediatica, a facut ca, de aproape cinci ani, sa nu fi deschis vreun ziar. Mai citesc cate un editorial on-line de unde ma si informez. Desi il simpatizez pe Ciutacu, detalii nu pot culege decat de pe net. Daca voi reincepe sa citesc presa scrisa, voi reincepe cu JN :) deocamdata bloggerii imi satisfac curiozitatile. Iar Mordechai, e … Mordechai!

 5. Nici eu nu mai citesc ziare pe hîrtie – în afară de revistele literare, uneori. Informaţia nouă din JN e cea postată de Ciutacu despre cele două semnături ale aceleiaşi 00 Undercock :)


 6. codeus41

  eu doar ma intreb unii ca ei mai pot pune capul pe perna seara linistiti. eu nu as avea somn, m-ar roade propriile fapte.


 7. codeus41

  Aaaa cat pe ce sa uit ‘neata George sa ai o zi faina

 8. @LV
  am inteles :)

 9. @Codeus
  cel putin, deocamdata, par sa doarma linistiti pentru ca se afla sub protectia unui sistem de tip mafiot in care se schimba doar patronii. Te-a luat “furia” si ai uitat :) ‘neata, Cody!


 10. gala

  Putem sa negociem putin acest “logic ar trebui sa scape”?…OK,sunt de acord sa scape,dar cat mai sifonata…Atat de botzita incat sa nu mai “pupe” vreodata o functie atat de inalta,pentru care oricum, nu este pregatita…

 11. @gala
  negocierea a fost incheiata! :) sunt de acord cu tine! :) ))))


 12. codeus41

  daa atata-s de “furios” de ma rooaaadee pa dinauntru.
  si ase-mi vine cateodata domnulee
  si ase-mi vine cateodata
  sa dau cu ei sa se crape
  sa dau cu ei sa se crape domnulee :) :)

 13. @Codeus
  uaaau! … ce furios esti, domnule! :)


 14. maminineta

  George, fii si tu mai bun,n-ai observat ca blonda de care vorbim a slabit.De atatea calatorii ,,turistice,,

 15. @maminineta
  asta si vreau :) o ajut sa-si ajusteze dimensiunile. Observ ca isi pierde calitatile si charisma care au ajutat-o atat de mult sa promoveze in ceva …

 16. Charisma a ajutat-o? Nu ştiam că aşa se spune :))

 17. @LV
  scuze! :) am tastat gresit doua litere in primul cuvant.


 18. codeus41

  ‘neata George sa ai o zi faina

 19. @codeus
  ´neata, Cody! O zi frumoasa si tie!


 20. codeus41

  George vezi ca mai ai 3 saptamani sa alegi intre asul de duba si cel de verde, ca astea ne-au ramas noua baietii, fetele au ales deja ceilalti asi. ‘neata si sa ai o zi faina

 21. @codeus
  buna, Cody! :) din motive obiective, am pierdut ” ‘neata!”. Sa ai o zi frumoasa, in continuare!


 22. codeus41

  si tot nu ai ales intre asul de duba si cel de verde


 23. codeus41

  ‘neata George

 24. @Codeus
  sa traiesti, amice! ‘neata! :)

 25. Până şi existenţa acestei mahalagioaice, bolunda Lenuş Udrea Cocoş , mă dezgustă… cum e limpede-n plus în peisaj, ca mulţi alţii, e timpul să înteţesc descântecele-mi sibiline, becouse, turbez de nervi nervoşi de nu dispare unde-o-nţărcat mutu iapa… hă, hă.. iapa :))
  Şi-am trecut să salut prietenii de suflet, gânduri bune, sănătate şi împliniri de suflet !
  Tuturor :
  http://folkblog.ro/2009/08/07/tatiana-stepa-va-las-cantecele-mele/

  Tatiana Stepa – Cântec pentru prieteni

  Vă las toate ce-au fost bune,
  Dar şi cele ce n-au fost,
  Vă las tot ce nu pot spune,
  Nu mai are niciun rost.

  Vă las dragostea pierdută
  Şi tot chinul de apoi,
  Gura mea nu mai sărută,
  Vă las dorul meu de voi.

  R: Dar vă las şi bucuria
  Şi tot cerul meu de stele,
  Vă las singura avere,
  Vă las cântecele mele.

  Vă las drumul către lună
  Şi copacii mei stingheri,
  Vă las lupta mea nebună
  Pentru viaţă până ieri.

  Vă las lacrima cu care
  Am dormit la căpătâi,
  Vă las nopţile amare
  Şi lumina mea dintâi.

  R: Dar vă las şi bucuria
  Şi tot cerul meu de stele,
  Vă las singura avere,
  Vă las cântecele mele.

  Vă las gândul de pe urmă,
  Să vă apere mereu,
  Vă las iarba, cerul, marea,
  Vă las tot ce am fost eu.

  Vă las sufletul în palme,
  Azvârliţi-l printre fragi
  Şi iertaţi-mi voi povara,
  Toţi cei care mi-aţi fost dragi.

  R: Căci vă las şi bucuria
  Şi tot cerul meu de stele,
  Vă las singura avere,
  Vă las cântecele mele.

  Dumnezeu s-o hodinească-n pace !

  respecte, George,
  Sibilla

 26. @Sibilla
  de acord cu tine, Nico! Sa scapam dracului de molima adusa de Basescu! Dar pentru asta trebuie sa-si revina si cei care, ametiti de gustul puterii il sustin.
  In ceea ce o priveste pe Tatiana Stepa, eu cred ca e mai bine asa:
  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dEDePBsk92c&hl=en&fs=1&]

 27. Corect, George !
  Subscriu şi, hai să ne unim să-i ” stimulăm ” într-u motivaţie care să-i mobilizeze pe ameţiţii ce-l susţin pe băsescovici, să-l lase… d-apăi să plece, numai să ia cu el şi balastul !
  http://www.trilulilu.ro/an22ro/edeee19a0a04d7
  respecte, George,
  Sibilla


 28. codeus41

  George daca esti pe net hai pana la “portita”


 29. codeus41

  ‘neata George, sa ai o duminica faina.ai ales Asul hai ca e important o sa-ti explic eu alta data la portita cand ne intalnim

 30. @Codeus
  ´neata, Cody! :) sunt sigur ca ma vei lamuri cum e cu asul ala :)


 31. gala

  Am gasit un banc super pe blogul lui Ioska :lol:

  Fiica lui Traian Băsescu e în Bruxelles, îi reprezintă pe romani. Întrebând-o părinţii cum se simte, le-a răspuns că în general bine, dar se jenează un pic cand ea vine cu Mercedesul 500 la Parlamentul European, iar preşedintele Jerzy Buzek coboară din tramvai. Peste câteva zile primeşte un cec de 1 milion de euro şi o telegramă: “Nu ne face numele de ruşine! Cumpără-ţi şi tu un tramvai!…”

  Veselia mi-a fost insa de scurta durata ,pentru ca am auzit o barfa :cum ca elena udrea ar putea fi viitorul prim-ministru…Va rog,spuneti-mi voi, ca si asta e tot un banc !… :(

 32. @Gala
  mi-a placut! exprima cu spirit realitatea.
  In ceea ce priveste partea a doua, am doua vesti. Una buna si una rea. Vestea rea este ca Nero si-a bagat iapa-n Senat. Si la noi exista traditia asta dinainte de ’89 :) Vestea buna este ca Nero nu-si poate baga iapa-n Senat decat daca mai este Nero :)


 33. mihai 4
 34. @mihai
  frumos! Inteleg ca despre aceasta romanca este vorba …
  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4BlS6mnPHAQ&hl=en&fs=1&]

  Mihai, am o lista intreaga de romance care, daca ele ar conduce tara, ar face o Romanie de care sa nu-ti fie rusine, sa fii mandru de tara ta si ca esti roman, oriunde te-ai afla.


 35. mihai 4

  O sa incerc GES,o sa incerc.Ai dreptate aici,asa gandesc si eu in privinta lor.


 36. mihai 4
 37. Bună seara sau bună dimineaţa, bine te-am găsit! Da, sunt femei deştepte şi bine pregătite, care ar putea conduce România… dar nu sunt destul de blonde şi nu fac rating…

 38. @LV
  Buna … ce-o fi! Bine ai venit! :)

Leave a Reply