George Serban

Alarma! blogeri … la apa!

UPDATE: gata, s-a rezolvat! Vedeti ce inseamna sa ai amici cu un blog citit de … cine trebuie?! :)

Alarma! Blogeri la … apa! Chat Noir a disparut, nu mai e la bord. Andrei e blocat si … nu se mai vede. Iar pe mine ma doare un picior … fiind sclantit! Fiti cu ochi-n patru!


No Responses to “Alarma! blogeri … la apa!”

 1. Buna dimineata, George! Ma uit la tv si vad ca Michael Jackson a murit si toata lumea e ocupata cu asta. Imi aduc aminte ca eram o pustoaica si dansam ca o nebunatica dupa Thriller! Asta e, he’s gone!
  M-a pus pe ganduri titlul dat de tine acestui post mai ales pentru ca au facut unii nemernici o farsa, modificand pe agentiile de stiri numele unei fete care a murit la Brasov electrocutata in cada si punand in loc numele meu. Nici nu as fi stiut de asta, daca indivizii nu ar fi avut inspiratia sinistra de a-mi da mai multe ping back-uri! Asa incat cred ca ai dreptate ca trebuie sa avem grija!!!
  Uite unul dintre foarte multele texte in care apare un comentariu la stirea cu numele meu si m-am gandit ca poate fi un avertisment sau chiar o amenintare voalata! As vrea sa stiu ce crezi despre asta.

  “Why would someone start a Twitter account right as she was about to take a bath?
  But the Austrian Times story was filed on 6/17/09, while the Maria Barbu tweets on the above account are all from 6/19. So that account is a fake. However, I haven’t been able to locate an actual Twitter account for this girl anywhere.
  A young Romanian woman named Maria Barbu also maintains on blog, which she has posted and commented on after June 17th, when the death was first reported. This may not be an uncommon name in Romania, however.

  Source: Austrian Times, Yahoo.”

 2. @Maria … ce imbecilitate! Dar crezi ca e farsa? La cate vad zilnic, in jurul meu, incep sa fiu tot mai prudent. Incerc sa decelez toate celelalte manifestari care sunt altceva decat prostie. Prostia este atat de mare si atat de multa incat, cu greu, mai poti deosebi o gluma imbecila pe care sa o ignori, pur si simplu! Oricum, trebuie sa fim cu ochii-n patru!


 3. codeus41

  Badin e cat se poate de accesibil George eu am intrat acum la el. pe chat noir nu-l am in blogroll..iar cu piciorul calmante frate atat orale cat si frectii cu creme.si pune si un pansament din ala elastic care te strange in zona afectata. sa ne auzim cu bine. Ti-am lasat un raspuns pe masura la mine la comentariul tau

 4. Se întîmplă ceva?

 5. @LV pierdusem contactul vizual cu Andrei si Chat Noir. CN era disparut iar Andrei blocat. Acum s-a rezolvat. Cody zice ca el! Adevarul e ca eu :)

 6. @Codeus
  amice, amandoi au iesit din belea ca urmare a … demersurilor mele! :) In ceea ce priveste piciorul, chiar daca ma doare, nu este el … zona afectata :)


 7. codeus41

  Sa inteleg ca te ..doare altceva. pt ala nu exista remedii cel mult un antinevralgic dar trebuie eliminata sursa durerii. :) crezi ca vei reusi?

 8. Mulţumesc pentru grijă. Stau în pat … m-a întors boala. Vorbim mâine. :)

 9. Astept sa ma “blocheze” si pe mine ;-) dar n-au ei tehnica de blocaj cate variante de contraatac le pot oferi eu.

 10. Visez la o lume perfectă, în care dintre bloggeri să intre la apă doar aceia pe care-i recomand eu…

 11. @Vania am pus la vot prpunerea ta si, desi nu are aparenta democratica, s-a votata “da” in unanimitate. Am fost rugati, insa, ca intrarea la apa sa nu se faca prin tragere la sorti ci in ordine alafabetica, incepand cu “b”.

 12. @marius I’m too!

 13. @Chat Noir sanatate Comandante! sa te faci bine grabnic, situatia pe front se poate degrada. :)


 14. mihai 4

  Cred ca se-ntampla ceva necurat George.Lilick e racita fiind la mare[ha ha],eu tocmai mi-am pus palma dreapta-n gips,asa ca stau sa ma-ntreb daca mai avem cu ce lupta.


 15. codeus41

  Dar tu cum stai cu betesugurile? ti-a mai trecut durerea de la picior?

 16. @Cody & Mihai cred ca suntem sub puterea blestemelor dar Fortza e cu noi :)

 17. Cred că v-a deocheat riţi-piţi pe toţi, alfel nu se explică…

 18. @LV pe mine nu avea cum pentru ca am mousepad rosu. :)

 19. Servus…
  da… am auzit şi eu că se pregătesc oarece “descîntece” pentru anumite părţi ale blogosferei… sper să fie doar zvon iar întîmplările amintite doar… întîmplătoare :)
  Toate cele bune


 20. codeus41

  George daca ai timp treci pe la noi

Leave a Reply