George Serban

Muzica

 

11 Responses to “Muzica”

 1. Tot Tchaikovsky rămâne preferatul meu off all times…

 2. @Laura
  Si al meu, Laura!
  Daca la politica nu ne potrivim, iata un punct de convergenta!

 3. @ George Serban
  Cine spune că nu ne potrivim la politică? ;))

 4. @Laura, toti vorbesc :))))

 5. @Laura, lasand gluma, vreau sa-ti fac, aici, in acest lacas virtual de culltura, o marturisire. M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca ati initiat Ziua on-line. Ma leaga multe de Ziua. M-a sprijinit in politica si, intr-o perioada, scriam o data pe saptamana. Am inceput sa citesc cu bucurie pana cand am reintalnit o persoana dezagreabila care speram ca s-a … pierdut odata cu formatul pe hartie. Pacat … Dar n-are importanta, va doresc succes!
  Sa cante muzica! :)

 6. @ George Serban
  In primul rand, vorbeam in numele meu personal cand intrebam despre orientarea politica. In al doilea rand, nu eram de acord cu toate chestiile care se petreceau la Ziua. In al treilea rand, nu fac parte din proiectul Ziua Veche (probabil le-a fost prea frica sa nu le iau painea de la gura, pentru ca alta explicatie nu exista).
  Acum lucrez la un proiect online propriu (un ziar bogat in texte de opinie, daca poate fi numit “ziar”).

 7. @Laura, cum se numeste proiectul tau? Unde-l pot vedea?

 8. E, deocamdată e o nimica toată. Nimic valoros. Greu să găseşti oameni care să vrea să scrie din pasiune, nu pentru bani, iar în două persoane, nu există nici consistenţă. http://www.irealitateainconjuratoare.ro/.

 9. @Laura
  Daca vrei sa ma angajezi la ziarul tau on-line, o poti face fara grija. Nu lucrez sub 10000$ pe luna. Alternativa ar fi gratis. N-am mai lucrat la un ziar on-line. Politica imi place, cred ca ma pricep si incerc sa fiu obiectiv. Atat cat pot … fiind liberal si urandu-l pe Basescu. Sunt comod, aproape lenes, dar cand ma starnesc, nu ma mai opresc. Trebuie doar sa fiu starnit  Daca vrei sa ma angajezi, sunt de acord. N-am CV si nici mapa profesionala dar cred ca le pot face. Imi place ca-ti iubesti meseria si nu te lasi. Asa ca daca ai nevoie de ajutor, cu toate calitatile enumerate mai sus, vorba lui Leonard Cohen: ¨I am your man¨

 10. Everybody’s welcome… :) Pentru mai multe detalii (şi discuţii constructive), mailul (sau messengerul) este un bun punct de pornire. Pe al meu îl aveţi, vă vine odată cu comentariul. :)

 11. @Laura
  You get a mail :)

Leave a Reply