George Serban

Am dat-o naibii cu … venerabilul Vasile S. Prigoana! Daca pana si Hillary …

Eu, ceva, ceva am vazut … dar n-am crezut! M-a cam luat teama!
Interesul prezidentului pentru venerabilu’ este real.
Si asta inca n-ar fi nimic!

La toate sedintele camerelor reunite ale Parlamentului, care il onoreaza pe presedintele tarii lasandu-l sa se bage in seama si sa le zica cate ceva, exista obiceiul, conform protocolului, ca omu’ sa fie bagat pe sus, pe usa pe unde intra membri Guvernului Romaniei. Omu’ nici nu face bine cativa pasi ca, invariabil, fara ura si fara patima, se impiedica de ceva. Acel ceva de care se impiedica invariabil prezidentu’ – va rog sa urmariti atent la televizor! – doamnelor, domnisoarelor si domnilor, ei bine, acel ceva este … venerabilul domn Vasile Silviu Prigoana. Prima oara, cand am vazut scena, am crezut ca domn Prigoana a avut o crampa, s-a blocat acolo sus si tocmai atunci a intrat si prezidentu’ care … s-a impiedicat de el. A doua oara, observand ca se repeta scena, am marit atentia. Am vazut cu ochii mei cum, stand cu spatele la camera tv, venerabilu’ ii intinde ceva prezidentului. Fiind evident ca spaga, acolo, in vazul tuturor, nu putea fi – nici vorba! – m-am gandit ca domn’ Prigoana ii face discursurile prezidentului si tocmai ii intinsese mana sa-i de foile de hartie. Dupa cum vorbesc amandoi, cand se adreseaza publicului, chestia cu discursurile parea verosimila. Seamana!

Oricum, ce sa mai spun?! A cincea oara, cateva zile in urma, cand prezidentu’ s-a imiedicat ultima oara de domn’ Prigoana, stiind cate necazuri i-am pricinuit si cate ii voi mai pricinui, m-a cuprins teama!
Cu teama asta in mine, stand eu si robotind ca orice om gospodar prin blogul sau, ce vad? … ce vad, ce vad, ce vad?
Sub ochii mei, pe blogul meu, intra usurel … usurel, cine credeti? Heee! Ministerul Justitiei! Da, Ministerul Justitiei. Umbla incetisor scotocese … il las, privesc usor sa nu-l deranjez si odata vad cum infasca si incepe sa citeasca scrisoarea pe care i-am adresat-o, cu cele mai bune ganduri, domnului Buda (presedintele Comisiei juridice) povestindu-i nazdravaniile venerabilului domn’ Prigoana, cu falsul in declaratii si cum acesta si-a pierdut mandatul de parlamentar.
min-justscris-buda-prigoana

Cand am vazut asta, mi-am dat seama ca sunt perdut. Ministerul Justitiei nu umbla sa faca dreptate. Ei cauta dovezi sa ma lege pe mine. Daca omul acela ii face discursurile prezidentului cand vine sa vorbeasca in Parlament, va dati seama ca nu pe el il leaga …

Dar ce vad? Este ingrozitor … Chiar sunt terminat! Blogeri, va rog sa fiti alaturi de mine, sa faceti zid in jurul meu! Asa-i regula, nu? In timp ce eu, ingrozit, scriu aceste randuri, pe blogul meu intra Hillary Clinton – Departamentul de Stat al USA. Doamne, cata emotie! O fi singura?
dep-de-stat-usa_venerabilu-prigoana

Vedeti ce a cautat? Plangerea penala pe care i-a adresat-o doamnei Procuror General in legatura cu falsul in declaratii comis de venerabilul! Chiar asa pile sa aiba omul asta?… Televiziunile il rasfata si sunt gata sa ma ucida ca vreau sa le distrug ratingul. Prezidentului ii face discursurile. Ministerul Justitiei umbla, probabil, sa sustraga probele. Si acum, Hillary …

Daaaar, ma gandesc, totusi … daca lui Hillary ii plac astia cu ochi albastri?!

(from Lilick)

Nu, dragi blogeri! Va propun sa facem o treaba romaneasca. Daca e nasol, voi veniti si faceti zid in jurul meu, da? Contez pe voi!
Daca e de bine, … ma mai gandesc daca mai stau de vorba cu voi :)

No Responses to “Am dat-o naibii cu … venerabilul Vasile S. Prigoana! Daca pana si Hillary …”

 1. Facem! Suntem aici! :lol:

 2. @Lilick
  Pai, nu! Intai sa vedem ce vrea …

 3. Oare interesul doamnei Clinton este public sau personal? Dacă e personal, spuneţi-ne, să ne retragem cu discreţie. Dar la nevoie, vom fi pe baricade :)

  P.S. Hillary Clinton încă nu m-a vizitat, în schimb diverse ministere, parlamentul şi chiar cancelaria primului ministru se arată interesate de blogul meu cel frivol. Şi serviciul de comunicaţii speciale.

 4. @Lilick
  Gata, m-am linistit, acum am inteles cam despre ce ar fi vorba :)

 5. @Lucia Verona
  dar mesajul este foarte clar … nu ne deranjati!

 6. Gata, mă retrag!

 7. N-ati inteles! Nu era … do not disturb! Era you do not disturb!

 8. Aaaa :) Now I see!

 9. @Lucia Verona
  Da, stiti, mai nou, eu vorbesc romana in dialect prezidential. De aceea se poate intelege orice … :)

 10. Important e că pînă la urmă am înţeles :)

 11. Ah, credeam ca ai pus clipul asta
  http://www.youtube.com/watch?v=DlkxQMxJmEU
  :mrgreen:

 12. @Lilick
  Nu aveam cum … sa nu-l pun! :)

 13. PIRATUL
  blog despre Traian Basescu

  http://piratul.blogspot.com/

 14. those Americans, so strange sometime :D


 15. George Serban

  Omule, sau n-ai inteles nimic dar te distreaza ideea, sau esti roman si, atunci, da-mi voie sa te intreb … cum naiba ai ajuns acolo? Daca vrei, mai scrie-mi!

Leave a Reply