George Serban

Am fost premiat!

Astazi, am primit un premiu. Eu si blogul meu. Prietena noastra,  Sibilla mi-a acordat premiul Blog de Oro. L-am primit cu placere pentru ca atat mie, cat si celorlalti, premiul a fost acordat cu sinceritate si prietenie. 

premiu_1 Blog

Premiul are urmatoarele reguli:

1. sa-l afisezi pe pagina ta ……………………………………… realizat
2. sa afisezi link-ul celui ce te-a premiat ……………………. realizat
3. sa dai premiul mai departe la 10 persoane ……………… in studiu *
4. sa anunti premiantii, printr-un comentariu! …………..
mari dificultati
5. sa te bucuri de el!!! …………………………………………… realizat in cea mai mare masura!

 * in ceea ce priveste regula nr. 3 am mari probleme. Pai noi, in blogosfera, avem cam aceeasi prieteni. Daca Sibilla a acordat premiul unui numar de 10 bloguri, l-a mai acordat si Lucia Verona altor 10 bloguri, eu cui sa-l mai acord?

Oricum, ma bucur si iti multumesc, Sibilla !

25 Responses to “Am fost premiat!”


 1. mihai 4

  Nimanui GES,nimanui.Fii istet si lacom pastrandu-l doar pentru tine.

 2. Ei, nici aşa! :)) Mai ai cîteva nume nepremiate în blogroll, mai sunt şi pe la prieteni, se adună.
  Dar văd că aurul se adună azi în familia ta :) Felicitări pentru premiul Măriucăi!

 3. @LV
  OK!

 4. Felicitari!

 5. @ multumesc, Codrin! :)


 6. codeus41

  Se pare ca nu esti singurul cu probleme la punctul trei. :)

 7. @codeus
  era limpede ca ne vom bloca :) suntem aceeasi, oricum ne-am rasuci. n-au avut probleme cei care s-au miscat mai repede :)

 8. Felicitări Premianţilor !!!
  Nu vă alintaţi şi nu fiţi zgârcioabe, lăsaţi premiile să curgă, contra curenţilor ” guerilei dijitale ” ;) :))
  Mere şi cu şoptite?…
  George să-l ţie de vorbă pe Cody să nu se inspire, deci:
  Ion Iliescu, Tibi Kiss ( că i-o serveşte constant răspopitului mitoman care ie IS ), Alina Gorhiu, Anca Alexandrescu…
  revin, mă teleportez să mai cujet până nu se pune impozit şi pe asta ;)
  Sibilla
  P.S.aoooleooo, dacă monitorizează Cotroceniu tăt ce mişcă şi ne cer impozit sub formă de canoane grele, cică să nu mai scrie nima-n lume nimic până după alegeri… aii de steaua noastră…


 9. vladrosca

  Felicitari George !

 10. FELICITARI.
  O noua comisie Tismaneanu

  La initiativa lui Sorin Iliesiu, un mare numar de organizatii ale societatii civile, carora cu siguranta li se vor alatura multe personalitati, au redactat un document.. Este solicitata o comisie prezidentiala condusa de Vladimir Tismaneanu, asemanatoare celei create la inceputul mandatului Basescu, prin care s-a redactat documentul de condamnare a comunismului. De aceasta data este vizat genocidul din decembrie ’89 si fratricidul din 13-15 iunie 1990. Nu ramane decat indirect sa imi exprim punctul de vedere.

  1. FOARTE CURAND VA APARE IN ZIARUL CLIPA ARTICOLUL “Securistul Basescu ascunde pe spionul Tismaneanu” EL SE BAZEASA PE DOCUMENTUL SERVICIULUI SECRET FRANCEZ IN CARE SE CERE SERVICIULUI DE EMIGRATIE SA NU ACORDE AZIL POLITIC LUI VOLODEA, MENTIONEZ DEOCAMDATA CA LUI V.T. DE SI A VORBIT LA EUROPA LIBERA IMPOTRVA LUI CEAUSECU TIMP DE DOI ANI DE ZILE I SA REINOIT MEREU VIZA ROMANEASCA. DATORITA REFUZULUI FRANCEZ TISMANEANI SA DEPLASAT IN EURUPA CU PASAPORTUL PE CARE SCRIA “REPUBLICA SOCIALISTA ROMANA” Va rog a citi cu atentie urmatorul document.
  DEPORTAREA LUI TISMANEANU DIN STATELE UNITE
  Serviciul de Informatii Externe
  Domnule Razvan Ungureanu
                    Avand bunavointa domnului L.Pavoni consulul general din New York, acum noua luni’ v-am trimis o scrisoare. In ea am cerut o audienta cu dumneavoastra, sau o convorbire cu o persoana delegata. Cu aceasta oceasta ocazie am vrut sa va prezint documente confidentiale despre Vladimir Tismaneanu.Documentele clarifica materialele aparute in presa, care califica pe V.T. ca agent al securitatii. Am vrut sa prezint deasemenea acordul meu, la opinia comunitatii romane americane, cu privire la necesitatea deportarii lui V.T. din Statele Unite. Dinsul a a ascuns serviciului de emigratie, faptul ca a fost membru al partidului comunist si a scris articole in care cerea rasturnarea capitalismului si a sistemului politic american prin forta. Faptul ca a mintit sub juramant, va duce la automat la deportare .Mentionez ca in dosarul lui sunt sunt si alte fapte
  agravante.Anexez doua materiale pertinente in acest caz,
  Motivul incercarii de a va contacta este extrem de serios. Dumneavoastra sunteti printre putinele persoane competente, care puteti spune adevarul presedintelui inainte de a fi prea tarziu, pentru dansul si imaginea tariii. Presedintela Traian Basescu trebue sa aiba acces la toate documentele si faptele acestui caz.Dinsul va avea posibilitata de a se distanta
  de clanul care care il minte ,manipuleaza si a cere
  scuze Romaniei. . In caz contrariu isi va semna singur, sinuciderea politica.
  De si a trecut mult timp nu am primit nici in un raspuns. Acest lucru este grav si impotriva legii, care va obliga sa raspundeti oricarei scrisori oficiale. Am avut nu demult o audienta cu Simona Miculescu ambasador la ONU
  (Au participat deasemenea consulul adjunct A.Berechet si adjunctul misiunii T. Morar) in care am discutat despre Tismaneanu si am cerut
  sa fiu contactat de SIE ,la orice nivel.Din nou fara nici un rezultat. Mentionez ca ca am discutat aceasta problema cu diplomatul Ilinca Ilie Ilie de ambasada de multe ori, si cu consulul L.Pavoni chiar acum o ora.
  Domnule director,
  Faptul ca incercati sa blocati informatii despre un spion este de o gravitate exceptionala. Faptul ca nu lasati ca servici de informatii sa aiba acces la informatii, trebue sa intre in atentia parlamentului.Cu alte cuvinte SIE nu este lasat sa-si faca datoria.
  Este o ultima incercare. In caz contrariu voi trimite spre publicare articolul ,pe doua pagini “Deportarea agentului Volodea” ziarului New York Magazin.
  Robert Horvath cineast USA devagallery.com

  PS VOLODEA SE VA REINTOARCE IN VENEZUELA, UNDE LA AEROPORT VA FI PRIMIT DE VECHIUL CAMARAD CHAVEZ, VOR FI SI PIONERI CU CRAVATE ROSII .

  Dosar nr. 10.947, Vladimir Tismaneanu. In fisa (strict secreta), intocmita la 13 august 1987 a disparut fisa depre vizita in Venezuela, unde sa intalnit cu o delegatia a PC cubanez. O veste buna – fotografia alaturi de Raul a fost
  recuperita.


 11. mihai 4

  Super super super interesant,GES: http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-08-12&id=35889 o sa ma pupi pentru asta,stiu!


 12. mihai 4

 13. codeus41

  ‘Neata George, eu am trimis 2 premii mai am opt,off greu de tot :) cred ca nu ma voi achita integral de aceasta obligatie

 14. @Codeus
  ´neata, Cody! Complicat, intr-adevar! :)


 15. maminineta

  George,ai dreptate,cercul nostru de prieteni e acelasi.Am vazut cine l-a primit inaintea mea si l-am daruit si eu celorlalti.Oricum ce conteaza este gandul pozitiv catre prietenii tai.

 16. @maminineta
  da, ai dreptate. s-a creat o legatura neobisnuita :) Sunt prieteni de care ma leaga ani multi si vorbesc cu ei de cateva ori pe an. Cu prietenii de pe blog – pe unii nu i-am vazut vreodata – dar am sentimentul ca suntem in fiecare zi impreuna. Sibilla m-a facut sa ma gandesc la asta.

 17. @Cody
  cred ca trebuie sa convocam un Consiliu Consultativ, sa analizam situatia acordarii premiilor, incalcarile regulamentului si sa facem un plan de masuri. Altfel, doi dintre noi doi ar putea ramane ca fraierii :mrgreen:


 18. codeus41

  adica doi din doi,oricum o luam tot fraieri suntem, lasa George ca mai sunt 2 saptamani si ne facem noui de cap cu o tuica de prune din Salaj de vreo 55 de grade,din aia care-ti merge ca bolovanul pana in fundul stomacului si dupa se urca rapid la cap.si api sa vezi cum lalaim noi “mai tii minte tu draga Marie” :)

 19. @Codeus
  bine, Cody! :)


 20. codeus41

  ‘Neata George! …

 21. @Codeus
  ‘neata, Cody! Multumesc mult! Aseara, te-a rapus oboseala cu un minut prea devreme :)


 22. crazypuffu

  Ai primit premiul ORO .

 23. @crazypuffu
  multumesc! de la tine chiar nu ma steptam :)

 24. hei hei….George!
  marile spirite se intalnesc mereu! am reactionat identic – e, sa zicem 90%? – la primirea premiului!!! eu inca ma bucur de el – nu stiu daca il merit sa nu, dar daca l-am primit? il mai tin 2 zile si dupa weekend cred ca il dau si eu, mai departe!

  weekend placut!

 25. @anca
  la fel m-am gandit si eu! nu ma indur sa-l dau mai departe dar dupa weekend voi fi mai generos :) si tie un weekend placut!

Leave a Reply