George Serban

Angela Merkel mai departe

Deci, Ponta imi place tot mai mult. Angela Merge mai departe …
Dupa ce, ieri, Crin Antonescu a clarificat, la Antena 3, cateva “fâsâite” ale propagandei portocalii, azi, a fost randul lui Ponta.
Foarte sincer, mi-e tot mai teama de “prietenii” din media. Mai bine spus, de “profesionalismul” lor.
In timp ce jurnalistii basisti, simtind disperarea sefilor, si-au dezbracat hainele de … independenti, colegii lor antibasisti in loc, daca tot si-au asumat public aceasta atitudine, sa faca ceea ce trebuie pentru a se obtine victoria in referendum, isi macina timpul, in prostie, ore intregi, cu false teme bagate pe gat de propaganda basista.
Astazi, jurnalistii antibasisti au consumat, in cascada, peste 7 ore pentru a dezbate cu patos o declaratie a Angelei Merkel care nu a fost rostita niciodata. A trebuit sa intervina Cornel Nistorescu in emisiuea Sandrei Stoicescu sa-i explice saracutei ca batea campii.

Victor Ponta a fost concis, isterizand media basista:
nu Angela Merkel o sa voteze pe 29 iulie, ce vor decide oamenii acestei tari nu poate fi schimbat de nimeni, nici de Basescu, nici de Merkel
In cele din urma, de unde isteria asta cretina? Basescu nu a fost incuiat abuziv in closetul de la Cotroceni. E liber, se plimba cu tu-tu ul de la SPP, sta de doua zile la Cotroceni si isi eticheteaza sticlele cu bautura, nu cumva sa-i dispara vreuna in timpul suspendarii … Care-i problema? Basescu, idolul femeilor feminine si masculine, a fost expediat la poporul suveran. Nu este asta una dintre valorile fundamentale ale democratiilor europene? Este cineva mai presus de vointa poporului roman?

Sa fim seriosi! Basisti, Angela Merkel mai departe, uitati de ea …

http://www.youtube.com/watch?v=4zeuCbpL8L0&feature=youtube_gdata_player

Leave a Reply