George Serban

Ante Post Scriptum:

Nu exista Ante Post Scriptum? … Ba exista daca spun eu!
Si, oricum, pentru ideea care mi-a venit, merita, chiar daca nu exista, sa-l instituim acum.
Pe scurt!

EU MA GANDESC CA CEL MAI POTRIVIT COMISAR EUROPEAN AR FI MIRCEA GEOANA. E COMPETENT, E AL DOILEA OM IN STAT, STIE LIMBI DE CAND ERA DOMNUL CONSTANTINESCU PRESEDINTE, SAU POATE MAI DINAINTE … CE MAI, E CEL MAI POTRIVIT SI TOATA LUMEA AR AVEA DE CASTIGAT! O FACEM ASA?

Post Post Scriptum ( :) asta exista!) Daca Mircea Geoana se duce comisar european eu ma angajez, aici, pe blogul meu, ca ii voi ajuta pe domnul Ion Iliescu si pe inca un domn sa-i ducem bagajele lui Geoana la aeroport. Pleaca pentru patru ani, nu?

Post Post Post Scriptum:

geoana-este-anormal

Imaginea aceasta imi sugereaza scena despartirii de dl. Geoana, la aeroport, cand, din avionul decoland spre Bruxelles, unde ni-l va duce pentru patru ani, se va auzi tot mai stins, indepartandu-se:

Este anormal ca primele discutii cu FMI sa aiba loc la Palatul Cotroceni! Este anormal ca primele discutii cu FMI sa aiba loc la Palatul Cotroceni! Este anormal ca primele discutii cu FMI sa aiba loc la Palatul Cotroceni! Este anormal ca primele discutii cu FMI sa aiba loc la Palatul Cotroceni! Este anormal ca primele discutii cu FMI sa aiba loc la Palatul Cotroceni! Este anormal ca primele discutii cu FMI sa aiba loc la Palatul Cotroceni! ……………………………………

No Responses to “Ante Post Scriptum:”

 1. Susţin această propunere şi vin cu flori la aeroport. De asemenea susţin instituirea termenului de Ante Post Scriptum :)

 2. O , DA !
  Mă alătur cu neşete murmure sibiline, nah, tăt la aeroport, aşe, unele ” di dulci ”, că nici ăsta nu ştie că nu-i bine să mânii o … sibilă ;)
  Dilema estem, cine fi-va cu şuturile la dorso, ca să … ia viteză, să poată decola ??
  0:-)

 3. @ All of you
  Primesc mesaje de ingrijorare de la dl. Primar general Oprescu si inca doi primari care au interese pe DN1. Din informatiile lor, doritorii de a-l conduce pe dl. Geoana la aeroport vor fi atat de multi incat pericolul de a se bloca soseaua Bucuresti-Ploiesti pare iminent. In calitate de organizator al actiunii sunt rugat insistent sa organizez coloana de “larevederisti” astfel incat sa se indrepte spre aeroportul Otopeni dinspre Ploiesti si nu dinspre Bucuresti. I-am raspuns dlui. Oprescu ca ma ocup eu de asta, dumnealui sa se ocupe de partea mai simpla, adica sa-l convinga pe dl. Geoana sa plece la Comisia Europeana

Leave a Reply