George Serban

Traian Basescu, sa-ti fie rusine! Sa-ti fie rusine pentru toti oamenii pe care i-ai umilit, antepronuntandu-te, influentand jutitia pentru a-ti asigura confortul in cariera politica. Ai cazut in propria capcana! Nici plansul la televizor nu te mai ajuta. Chiar nu poti s-o sfarsesti ca un barbat?


Basescu a cazut in propria capcana. Nimic nu si-ar dori mai mult acum, decat un sistem judiciar care sa fie credibil. Sa-l “albeasca”, confirmand ca filmuletul cu baiatul lovit este o facatura.
Despre ce vorbim? Despre o Justitie “reformata” de Monica Macovei in asa fel incat sa-l protejeze pe Basescu de toate infractiunile savarsite? Despre o Justitie inconstanta care azi ii gaseste o imunitate care suspenda judecarea infractiunilor dar pe de alta parte DNA “comanda” o expertiza care sa dovedeasca lipsa prejudiciului? Pai era sau nu era suspendat?
O Justitie in care CSM considera ca pupila de suflet a lui Basescu, Codruta, nu este in situatia de a ocupa functia de Procuror general al Romaniei, iar Basescu ignora acest punct de vedere?
CU CE CREDIBILITATE VINE ASTAZI BASESCU SA SE SPRIJINE PE VERIDICITATEA UNUI PUNCT DE VEDERE A UNEI INSTITUTII INPANATA INTR-UN SISTEM JUDICIAR CREAT DE EL SI “FINISAT” DE BLAGA IN ULTIMELE LUNI, LA M.I.R.A. CU OAMENI ALESI PE SPRANCEANA?

No Responses to “Traian Basescu, sa-ti fie rusine! Sa-ti fie rusine pentru toti oamenii pe care i-ai umilit, antepronuntandu-te, influentand jutitia pentru a-ti asigura confortul in cariera politica. Ai cazut in propria capcana! Nici plansul la televizor nu te mai ajuta. Chiar nu poti s-o sfarsesti ca un barbat?”


 1. codeus41

  intre rusinea lui Patriciu si rusinea lui nu e greu de ales. Sa-ti fie rusine Basescule, stiu de la George ca citesti blogul lui ca ai adus tara asta in pragul nebuniei. sa-ti fie rusine ca ai manelizat Romania. sa-ti fie rusine ca ne-ai facut sa ne rusinam cu un presedinte de mana a doua in Europa. in primavara nu mai departe la summitul european mi-a crapat obrazul cand am vazut salutul tau militaresc la adresa unor egali ai tai, presedinti de tara ca si tine, umilinta pe care m-ai facut sa o suport atunci nu se compara cu nimic. Esti un NIMIC si asta vei ramane toata viata


 2. nicole

  Cine mai crede in “lacrimi de crocodil”?!

 3. @nicole, poate N’tzca! Dar p-aia n-o pacalesti cu lacrimi …

 4. @Cody, mama, ce te-ai revarsat?! Te-ai racorit? :)


 5. nicole

  Blonda vorbeste de “lovitura de stat” !!! La ea pe blog. Cata prostie si ipocrizie! Ce credeti de ex-ministra?
  Imi aminteste Cody ca basea a fost ignorat total de sefii de state.Curat succes! :D


 6. codeus41

  nici vorba. la cata umilinta ne-a facut sa suportam…

 7. @nicole, eu astept, totusi, ca N´tzca sa faca o scrisoare deschisa prin care sa marturiseasca ca, de fapt, ea este aceea care il cunoaste cel mai bine pe sotul doamnei Maria Basescu. As vrea sa-l apere, sa zgarie, sa tipe, sa fie isterica si, la final, cu ultimele puteri sa strige … jos Iliescu!


 8. gala

  @ Nicole
  N-o judeca prea aspru! “Amarata” e intr-o trilema groaznica:daca pierde “mandretea” asta de barbat,nu stie catre care din cei 3 capi ai aliantei, sa se indrepte.Si nenorocirea se intampla chiar acum, cand a renuntat la vestimentatia de transsexual,cu decolteuri pana la buric si fuste scurte… tot pana la buric… :P


 9. theodora0303

  Vai de mine, domnule Serban, aflu acum din comentariul lui Cody ca dl Basescu va citeste blogul! Asta inseamna ca o fi citit cate ceva si din postarile mele :) De ce nu mi-ati spus si mie :) As fi facut eforturi sa scriu mai frumos.
  O seara buna!

 10. @Theodora, eu am tot scris despre vechea mea prietenie cu el. Daca nu cititi si printre randuri …


 11. Lulutza

  Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu! Sa-ti fie rusine, George Serban! Ca nu l-ati molipsit cu olecuta de noblete si clasa! :D

 12. @Luluta, nu mai imi spune asa ca ma jenez :) Cred ca trebuie sa ma duc pe la croitor :)

 13. Nici nu mai conteaza credibilitatea invaluita in portocaliu a acestei institutii, atata vreme cat se spun doar lucruri generale, fara vreo relevanta. Ca inregistrarea era editata pe computer? Pai normal ca era, s-a luat filmarea originala si s-a taiat din ea bucatica interesanta pentru public, in consecinta a fost alterata integritatea originalului. Si a fost vorba de o copie dupa copie, lucru pe care nimeni nu l-a contestat. Dar Base a socotit ca inca o perdea de fum innecacios si cateva lacrimi vor mai intoarce voturile catre el: bad news, bad guy – s-o crezi doar tu!

 14. @teonegura, e limpede ca plangaciosul nici nu a citit decat ceva ce i s-a parut lui ca nu e prea nasol. Sunt sigur ca te pricepi. N-a cerut caseta originala de la Gardianul. A descarcat direct de pe Youtube ceea ce, dintr-odata, presupune o schimbare a formatului. Plus celelalte. Prin urmare el a facut prima editare cand a descarcat filmuletul … Restul, e Can-Can!

 15. Cuvantul demnitate nu exista in vocabularul inca locatarului de la Cotroceni.

 16. @Alexandru Petria
  Nici nu cred ca a existat, vreodata acest cuvant in mintea sau comportamentul de macho de mahala trista, jalnica

 17. Corect.

Leave a Reply