George Serban

Basescu explica de ce ne scufundam

De multe luni, ma intreb ce se intampla cu Romania? De ce ne scufundam, tot mai mult, in criza economica, in timp ce, una dupa alta, tarile europene incep sa dea semne de incetare a recesiunii.
Traian Basescu, omul care ne-a declarat, in repetate randuri, ca s-a inselat sau ca, dupa caz, … specialistii s-au inselat, ne-a informat ca Anglia, Franta, Olanda, Germania, batranele doamne ale Europei, au intrat in criza inaintea noastra. Cu alte cuvnte, spunand respectuos … “dupa dumneavoastra, doamnelor!”, va trebui sa asteptam cuminti, sa iesim la rand, dupa ce ultima doamna paraseste scena.
Astazi, la Timisoara, ne-a explicat nu numai de ce nu incepem sa iesim dracului, odata dar si de ce ne scufundam tot mai mult?!

Ascultati-i cu atentie fiecare cu vant: … sa ni se traga, oare, si de la … coup de fo udrea?

No Responses to “Basescu explica de ce ne scufundam”

 1. Ptiu… s-a mai imbracat si cu mov.

 2. @Lilick
  a jinduit 15 ani dupa cel … rosu al lui Petre. Acum, cand sa-si puna ceva ca lumea pe el, s-a imbracat ca fetele. Imi aminteste de ceva culoarea asta … :)

 3. Ei, ti-a placut ce a zis acum Crin? Ar vota pe oricine ar candida impotriva lui TB. :) Inclusiv Vadim si Becali. Hahaha! Super. :)

 4. Am avut eu premoniţii din astea cu Titanicul. Se pare că, oricât am încerca să scăpăm, tot acolo ajungem. Bărci de salvare sunt puţine, nu încăpem toţi.

 5. @Lilick
  vreau patent pentru … “epsilon” :) Imi sunteti martori ca imi apartine :)


 6. gala

  Nu stiu daca ni se trage de la “coup de fo udrea”…Cred mai degraba ca ni se trage de la “gioco di mano”,singurul mod in care “a condus” in acesti 5 ani…

 7. @gala,
  daca ma uit bine la ultimul clip postat de mine, chiar incep sa cred ca ai dreptate. Uneori, pubertatea revine :)

 8. @George

  Eu ti l-am preluat demult pe Epsilon. :) De cateva ori te-am si pomenit, dar am mai si uitat. Poate voi mai scrie despre asta si o sa te mentionez. Oricum, ai fost tare cand ai scornit asta.

 9. Oricum, il cheama Epsilon doar pana pe 22 seara. Ce viata scurta… Insa poate va mai fi nevoie de Epsilon si la alte alegeri.

 10. @Lilick
  este o neintelegere! Abia dupa 22 (ce cifra frumoasa, anul acesta revoluti antiprostie si antinesimtire incepe cu o luna mai devreme) intra in functiune … epsilon.


 11. theodora0303

  Eu continui sa ma minunez.
  Astia de la PDL nu au nici o legatura cu realiatea, sunt aerieni.
  L-am vazut ieri pe Negoita, noul prim ministru desemnat cantand la Etno Tv. Tara moare si Negoita canta.
  Ce mai urmeaza un pictor, un sculptor sau un balerin?
  theodora0303.wordpress.com/2009/11/08/prim-ministru-desemnat-se-pricepe-la-cantat/
  Cu respect

 12. @theodora
  dar de ce te mira? Etno TV este un post de televiziune dedicat, un fel de tribuna de dezbatere ideologica a liderilor PD. Ceea ce auzi tu, nu este muzica. Sunt idei, programe, teze doctrinare. Asa stiu ei sa le exprime. Emil Boc tocmai ce a fost acolo, cand caraghiosii aceia de la femei il asteptau la guvern si … el nu mai venea. :)

Leave a Reply