George Serban

Basescu simte pericolul … e ca si terminat!

Omul acesta are o energie debordanta, transmisibila, aproape epidemica!

Ma uit in jurul meu. Suntem mai multi care citim stirea. Toti au muschii umflati. Ma intreb insa … Daca dl. Geoana chiar se cere, oare stie ca nu muschii sunt ceea ce trebuie sa i se umfle? L-am mai vazut o data in rolul asta si parea sa fie iepurasul de la Playboy!
Daca ne anunta ca nu va fi un meci de domnisoare, ma determina sa cred ca a decis sa-si incerce “norocul” la proba pentru … baieti.
Cat i-o fi oferit sa-l mai lase o tura?
geoana-si-domnisoarele

No Responses to “Basescu simte pericolul … e ca si terminat!”


 1. Dinu

  Cred ca ne pierdem vreme incercand sa-i intelegem, se le dezlegam taina existentei pe acest pamant. Nu este nimic de inteles. Ei exista pur-si-simplu si mananca, se hranesc. Atata tot!

 2. @Dinu
  Fie si faptul ca putem comunica despre aceste lucruri este important. Stiti in ce consta puterea lor? Sunt extrem de putini dar sunt foarte uniti in interese, indiferent de partide. Sunt mai putini decat va puteti imagina. Toti ceilalti suntem cu mult mai multi dar dezbinati si separati de interese de partid. Ei n-au partide, desi si le revendica, au doar interese! Noi n-avem interese, avem doar … partide si ei profita de asta.


 3. gala

  @Dinu
  Ca mananca,se hranesc…pt asta nu se face gaura-n cer.Partea proasta e ca se si inmultesc ! Si judecand dupa nivelul progeniturilor lor,care probabil vor mosteni tenacitatea de a-si urmari interesul,nu ne ramane decat sa deplangem generatiile viitoare…

 4. @gala
  @dinu
  am “descoperit” chestia asta cu emoticons si ma distreaza. asa ca ambilor:)

 5. Mie personal situatia din PSD imi aduce aminte de degringolada care cuprinsese PNTCD -ul in ultimii doi ani ai guvernarii CDR.
  Sigur ca nu-mi trece prin minte sa compar luptatori anticomunisti autentici cum au fost Ion Diaconescu sau Nae Ionescu Galbeni cu tot felul de prostanaci politici care-si inchipuie ca adevarata istorie a PSD a inceput abia odata cu venirea lor la putere in partid dar parca sesizez tot felul de anomalii in functionarea structurilor de partid care sunt similare cu cele manifestate in PNTCD in perioada mentionata. Ma gandesc de exemplu la translatarea intereselor si obiectivelor partidului catre interese de grup sau chiar personale concomitent cu atomizarea acestora pana la nivelul organizatiilor judetene atomizare ce atinge in unele cazuri chiar nivelul unor organizatii municipale sau orasenesti. Aceasta mare dispersie a grupurilor de interese dar si a intereselor insele a generat ,pe fondul antagonismelor dintre acestea ,incapacitatea PSD de a gestiona corect partea care ii revine din constructia guvenului. Cred ca ,pentru a realiza comparatia ,nu este nevoie sa mai reamintesc in detaliu cate balbe a produs PNTCD in procesul numirii de ministrii si secretari de stat ca urmare a unei situatii interne similare marcata de lupte intestine intre “grupul de la Brasov” si “talibani” intre “ardeleni” “moldoveni” si “regateni” sau pur si simplu intre judetele cu pondere mai mare (Constanta ,Iasi , etc).
  Un alt aspect de remarcat ,ca similaritate ,ar fi si lupta intr diversele grupari interne dusa deschis in presa ,lupta care in opinia mea s-a constituit in vectorul cel mai important al caderii de imagine a PNTCD in epoca.
  Daca mai adaugam “grupurile de sustinatori” care manifesta in fata camerelor de luat vederi la sediul central al partidului in favoarea cate unui lider local nemultumit de deciziile forurilor conducatoare tabloul este aproape complet. Ba nu ,am uitat sa adaug ceea ce este poate cel mai important de spus: PNTCD (ca si PSD) a avut ca “aliat de nadejde ” pe dl Basescu si partidul sau carora ,pe fondul problemelor interne din propriul partid,nu a fost in masura sa le dejoace marsaviile.
  Desigur ca exista si destule diferente intre cele doua formatiuni ,cred insa ca asemanarile sunt suficient de “tari” ca sa puna pe ganduri macar o parte dintre decidentii PSD si ma gandesc ,bineinteles ,in primul rand la cei care si-au pastrat bunul simt si mintea limpede in fata mirajului guvernarii pentru ca asa cum se stie cei ce ignora istoria sunt condamnati sa o repete.


 6. Dinu

  @ George Serban
  Stiu! Personal nu cred ca exista forte politice virile care sa poata opri procesul de devalizarea toatala a tarii.
  Intuiesc, inca de anul trecut din primavara, ca 2009 va fi un an “fierbinte”.

  @ gala
  “mananca” si “se hranesc” este doar o metafora. Ei exista doar pentru a face umbra pamantului, degeaba. Dar toate lucrurile au si un sfarsit.


 7. gala

  @Dinu
  Esti optimist daca vezi sfarsitul, intr-un viitor apropiat !La momentul asta mie mi se par de neoprit…Pe unul dintre cei pe care (eu) l-as fi vazut in stare sa schimbe ceva,au reusit sa-l treaca pe “linie moarta”.Probabil pt ca era cel mai de temut.Vor urma si altii,pe masura ce vor incepe sa reprezinte un pericol.

Leave a Reply