George Serban

Cancelaria Premierului pe blogul meu! O fi de bine sau de rau?

De catva timp, pe blogul meu intra servere ale unor institutii cunoscute. Cea mai mare emotie mi-a provocat-o serverul Bibliotecii Nationale. Pentru o clipa, stiind ca isi petrece mai tot timpul prin biblioteci, m-am gandit ca ar putea fi maestrul Ion Cristoiu. Am coborat cu picioarele pe pamant si mi-am dat seama ca nu voi avea eu aceasta onoare!

Dar mai sunt si alte institutii: Ministerul Justitiei (tema preferata fiind cazurile Prigoana si Gherghe Pogea), Ministerul de Finante (cazul Pogea si comentarile referitoare la FMI), Banca Nationala (Pogea si FMI), cateva banci comerciale si altele. Cel mai frecvent, insa, intra o institutie care se numeste Serviciul de Telecomunicatii Speciale:

Imi pare rau ca imaginea nu este mai clara dar am tinut sa se vada toate elementele. Am sters IP-ul dintr-un spirit … deontologic de bloger.sts-ciuvica
Este vorba despre o unitate din bucuresti, iar curiozitatea se indreapta de aceasta data catre … faza cu Mugur Ciuvica de aseara. Mai trebuie sa stiti ca STS nu inseamna, neaparat, administratia Serviciului. Exista institutii ale statului care, din motive lesne de inteles, ies pe retea prin serverele STS-ului. Deci, nu stim cine este curiosul. Poate fi orice institutie importanta!!!

Astazi, insa, am fost chiar onorat. As fi preferat sa fie maestrul Cristoiu dar n-a fost sa fie. A intrat pe blogul meu Cancelaria domnului Prim-ministru Emil Boc.

cancelaria-prim-ministru1a

 

sau intr-o forma mai scurta, pentru a fi mai clara:

cancelpm-pe-blog1

 

Subiectul de interes a fost scrisoarea pe care i-am adresat-o doamnei Procuror general in legatura cu analizarea declaratiei de interese a Ministrului de Finante Gheorghe Pogea. Ma mir ca nu a accesat si scrisoarea privitoare la cazul Prigoana care mi se pare cu mult mai grav.
Oricum, vazand cum Cancelaria Premierului a intrat pe blogul meu, am inceput sa cred ca lucrurile se misca! Cum se misca? … Vom vedea!
Mai am si alte semne. De exemplu, aseara, in jurul orelor 23:15 (incepuse “In gura presei”) un vecin mi-a sunat la usa si mi-a relatata ca, in timp ce el fuma o tigara la intrare, (langa calorifer) un autoturism de culoare inchisa a venit in viteza, a franat brusc in spatele masinii mele, un individ cu o gluga de trening trasa pe cap a coborat si dintr-o miscare s-a repezit, mi-a spart geamul lateral de la masina (nu am alarma) s-a aruncat in masina cu care sosise si a demarat in viteza. N-a deschis nimic, n-a furat nimic. Sa fi fost doar un avertisment ca lucrurile chiar se misca?

In timp ce pregateam ultima imagine, un amic de a carui buna credinta nu ma indoiesc imi telefoneaza si ma intreaba: … sti ca in situatia in care astia iti pun gand rau, vei ramane singur, fara nici un sprijin? Ma trece … un zambet! De parca acum, as avea vreun sprijin?! Ii raspund amicului filozofic: … da, stiu, n-ar fi prima oara, sunt imun!

No Responses to “Cancelaria Premierului pe blogul meu! O fi de bine sau de rau?”

 1. “Atacarea” maşinii mi se pare chiar un semnal îngrijorător. Sigur că există vandali care sparg din plăcere (m-am trezit şi eu într-o dimineaţă, acum cîţiva ani, cu o vecină care mă anunţa că mi-a fost spartă luneta maşinii), dar să coboare din maşină special… Se pare că aţi deranjat pe cineva.

 2. @Lucia Verona
  Nu cred ca am deranjat pe cineva. Eu vorbesc frumos si sunt amabil cu toata lumea! :)

 3. Da, da :)


 4. Chat Noir

  Se mişcă de ceva mai multă vreme şi cum adevărul supără … Nu mă mai miră nimic în ţara noastră.

 5. Unelte ale Diavolului !
  La o scară mult mai mică…. mică de tot s-ar spune şi totuşi , chiar aşa, cameleonii, năpârcile, la nimic nu au reţineri, în cazul meu, deocamdată, faza ameninţări, … mama, băieţelul meu, etc.
  Oare se mişcă ceva în sens bun, sau … ?
  Vă doresc putere, Lumină şi zâmbet, zâmbetul îi doboară… şi, Senin pe cerul sufletului, ne vom ruga unii pentru ceilalţi, cam asta nu ne pot lua : conştiinţa, zâmbetul, rugăciunea, puterea noastră interioară…
  respecte şi preţuire,
  Sibilla

 6. Nu sunteţi singur.


 7. gala

  Nu-ti face griji,cred ca voia sa-si popularizeze “balada”… :P
  http://www.youtube.com/watch?v=_Qkd8wNpMo4
  Nu de alta,dar vad ca pt acest guvern,sunt foarte importante imnurile,slagarele…Cred ca dupa “Imnul turismului”,va reveni la moda si “Cincinalul in patru ani si jumatate”… :lol:


 8. gala

  Lasand gluma deoparte,ceea ce ai scris in postarea asta,nu suna bine deloc !!!

 9. Aha, am omis să spun că pe mine mă mână aghiuţă şi vizitai site-ul Cancelariei, lăsai nişte răvaşe… ;)
  Da noi, nu putem mişca nimic, chiar nimic ???
  Vă trimit un pumnişor de zâmbete, de solidaritate şi ca să vă ţie de cald sufletului… ei, sunt atât de slabi, slabi, frustraţi şi neputincioşi… în faţa lui, a zâmbetului :)
  Doamne Ajută !
  Sibilla

 10. Este grav! Dar inseamna ca le este frica!


 11. gala

  N-am putut rezista ispitei…le-am “furat” de pe blogul lui Moshe,dar merita deranjul ! Delectati-va si voi ! :lol:

  ” Boc este atât de mic că…

  … atunci când merge în vizite oficiale nu i se întinde covor roşu ( că portocaliu dracu a văzut!) ci şnurul roşu.

  … atunci când a căzut în cap la Gheorghe în emisiune i-au pus piciorul în atele făcute din două beţe de chibrit.

  … la o recepţie când a găsit o măslină în farfurie a luat-o în braţe şi a rupt-o la fugă să o culce în terenul de ţintă.

  … foloseşte aţa de la mărţişor în loc de cravată.

  … el nu spune că urcă treptele la Palatul Victoria ci că le escaladează.

  … atunci când trebuie să semneze ţine pixul cu amândouă mâinile.

  … atunci când îl bagă nevastă-sa în ibric să-i facă băiţă îl ţine în linguriţă, să nu se înece.

  … dacă îl înfăşori în vată şi îi atârni o aţă poate fi confundat cu un Tampax.

  … a hotărât să ofere stimulente doar pentru… micro-întreprinderi.

  … fură umbreluţele din cocktailuri la recepţie ca să îşi tragă umbrele de soare la piscină.

  … se uită la ecranul telefonului mobil şi crede că e televizor cu plasmă. “

 12. @Gala
  si de sarbatori, il agata in pom cu o agrafa pentru hartii sa sperie duhurile rele! :)


 13. gala

  Pe criza asta,stam chiar bine,daca ne permitem un prim-ministru “erou” de bancuri si misto…Ca alte merite nu a demonstrat ca ar avea… ;)

 14. @Gala
  Avantajul lui este lipsa stresului. Orice ar fi, are viitorul asigurat la … circ. Nu se poate sa nu-i gaseasca ceva acolo. Dar o sa-l cheme clujenii inapoi. Experimentul Funar i-a indarjit! Mai vor si cu Boc pana il epuizeaza … :)

 15. @G. Chiar nu mă amuză. Ei sunt, de fapt, interlopi în funcţii de partid şi de stat. În locul tău aş raporta la poliţie, cine ştie, poate se găseşte vreun nebun dispus să fie disponiobilizat. :neutral:

  Referitor la accesări, te-ai gândit că una din adrese e o “indirectă” prin care te accesează Dânsul însuşi? Ca să nu lase urme. :mrgreen:

 16. @R
  Am fost sa-mi monteze geamul spart la masina. Am vorbit cu oamenii aceia, foarte amabili, care mi-au propus un contract intre 1 si 5 ani cu esalonari pe trimestre pentru tot setul de geamuri si parbriz. M-au intrebat cat mai am de scris despre caricaturile astea, le-am facut un calcul aproximativ si mi-au zis ca la un astfel de consum de geamuri, i-am scos din criza economica mondiala. Politia o voi anunta dar dupa ce termina Nica restructurarea ministerului. Altfel, cunoscand sistemul ar insemna sa pierd timpul. In ceea ce-l priveste pe Dansul, cred ca i-am dibuit cele doua IP-uri prin care intra pe blogul meu. Un amic mi le va confirma.

Leave a Reply