George Serban

Cand impertinenta si nesimtirea unui parlamentar german se harjonesc cu prostia unui redactor de stiri on-line


Pentru mine este din ce in ce mai clar ca, in curand, voi fi executat public sau exclus din PNL. Oricum, nebagat in seama sunt. Dar faptul ca nu mi-am platit cotizatia pentru ca sunt indolent si pentru ca nu am unde parca masina acolo, la sediul PNL, ma pun in situatia de a ma supune acestui risc. Dar daca de chestiunea asta privind cotizatia s-ar putea sa scap, in schimb pentru ca am ce am cu Adrian Nastase nu cred ca ma va ierta nimeni. Citesc pe stiri on-line Antena 3 – postul meu favorit - ceea ce postez mai jos:

bundestag-nastase

Problema Antenei 3 sau, mai bine zis, a celor care monitorizeaza modul tembel in care se redacteaza sau se intituleaza stirile on-line nu ma intereseaza.
Dar impertinenta acelui german, care nu inteleg pe cine reprezinta imi provoaca o revolta greu de acceptat. Nu pentru ca invariabil aud vorbindu-se despre coruptul national Adrian Nastase. Ma revolta ca sunt atati cretini care privesc si nu reactioneaza pentru ca nu inteleg ce se intampla. Dupa Nastase urmeaza EI pana se va curata terenul in jurul lui Basescu.
Ma uit pe net sa vad cine este domnul ¨german¨. Constat ca nu este nici socialist european nici liberal. Domnul este CDU. Stiti ce inseamna asta? Inseamna PDL toata ziua. Si nesimtitul asta are tupeul sa vina sa ne avertizeze ca CE sta cu ochii pe noi sa vada cum se rezolva dosarele lui Nastase. Dar nesimtitul asta nu poate sa ne anunte ca CE sta cu ochii pe noi sa vada cum se solutioneaza dosarul SRI care i-a ascultat ilegal telefoanele lui Dinu Patriciu (asa cum a stabilit, deja, instanta de fond)? Dar nesimtitul asta nu poate sa intrebe, macar retoric, de cate ori calca hotarul Romaniei daca s-a facut vreun progres in dosarele penale ale Presedintelui Traian Basesc?
Si mai intreb si eu. Un socialist european sau un liberal european nu poate veni o data pe luna in Romania sa intrebe ce se mai aude cu dosarele lui Basescu? Nu, nu se poate doar pentu ca aceia nu sunt impertinenti si nesimtiti.

Leave a Reply