George Serban

Cat de usor este sa fii destept …

UPDATE: imagini solicitate de internauti portocalii care, intr-un limbaj ireproductibil, m-au lasat sa inteleg ca nu au depasit in evolutia intelectuala stadiul cartilor cu poze sau al cartilor de colorat.

… ne-a aratat, ieri, domnul Crin Antonescu.

Cat de usor este sa fii fatarnic, prost si mincinos, profitand de faptul ca romani asemeni lui inca mai exista, ne-a aratat, ieri, daca mai era nevoie, Basescu.

Cat de usor este sa gresesti, atunci cand tanar si plin de bunavointa, te grabesti, ignorand, inexplicabil, opinia corecta a unui fost adversar, ne-a aratat, ieri, domnul Victor Ponta.

Cat de usor putem gresi, ignorand opinia unui politician care a acumulat ceva experienta, doar pentru ca in sufletele noastre, balanta emotionala, in ceea ce-l priveste, este negativa, ne-a aratat, ieri, domnul Mircea Geoana.

PS1: Imi rezerv dreptul, daca cineva pune la indoiala afirmatiile mele, sa aduc probe materiale de tipul ¨Youtube¨ si … nu numai :)

PS2: Constat ca, incet, incet, lupta fireasca si traditionala pentru orice democratie, dintre Opozitie si Putere, fiind nevoie de prea multa inteligenta si abilitate politica, se transforma in lupta dintre Opozanti :mrgreen:

One Response to “Cat de usor este sa fii destept …”


 1. ROBERT HORVATH

  ROBERT HORVATH LA ANTENA3 ANUNTA SFARSITUL REGIMULUI BASESCU!
  Ascunderea armelor cautate de americani motivul pentru care sa declansat razboiul din IRAK pe teritoriul Romaniei a intrat in atentia Senatului SUA. Vor pierde painea nu numai Basescu ci si sute de participanti la aceasta misiune criminala si secreta. La aceasta misiune a participat intregul guvern roman cu servicii secrete si presedinti cu tot. A intrat in actiune biroul INTERPOLULUL de la ONU si toate serviciile speciale americane. Sfarsitul regimului Basescu este pe rol. Am pierdut doi ani de viata studiind mii de documente. Am facut acest efort din propria initiativa neplatit de nimeni. Dar in acest moment voi fi platit din greu de CNN sau orice ziar sau revista care vrea sa participe la ” SCANDALUL SECOLULUI “. Sunt gata oricand sa particip la o emisiune al Antenei 3 pentru a prezenta documentele relevante.Sunt oricand gata sa vin in Romania. Armele si tehnologia atomica in ambele directii au plecat de pe aeroportul Otopeni si sa reintors la acelasi aeroport. Fiecare transport conectat cu Saddam sau Al QUEDA poarta semnatura Traian Basescu. Voi lua in cateva zile un interviu lui Scott Riter seful inspectorilor ONU. In convorbirea telefonica preliminara el afirma .” Cordonatorul intregii actiuni teroriste a fost actualul presedinte Roman. Au existat uriase presiuni politice sa nu incriminam guvernul roman la ONU ” Inspectorul este gata sa apara cu mine la o emisiune televizata sa spuna adevarul romanilor. 
  Toate lamentarile sau diversinile sunt inutile. Documentele mentionate sunt destule pentru a aduce pe presedintele Romaniei in fata unui tribunal 
  international impreuna cu alti prieteni ai terorIsmului international. Scriitorul Victor Nicolae preia in cartea ” ” DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII ” bazata pe interviuri cu mine, aceste documente si incepe publicarea lor in editia de miercuri14 Aprilie 2010 al revistei NEW YORK MAGAZIN. In aceasta saptamana revista apare vineri. http://www.nymagazin.com/ 
  Fragmente din aceasta carte pot fi urmarite deasemenea pe blogul ROBERT HORVATH -DEVA 
  http://devanewyork.blogspot.com/ 
   
  http://www.devagallery.com/

Leave a Reply