George Serban

Ce faci Traiane? Ai crezut ca am plecat? … Nici vorba, am avut treaba … tu pleci primul!

Somn usor TraianeAm avut treaba, Traiane. Stiu ca esti suparat. La alegerile pentru europarlamentare ai iesit mizerabil. Desi te-ai comportat jalnic, aproape ca un peste, scotand pe piata ceea ce ai crezut tu ca ai mai bun - ca sa vezi cam pe unde te mai afli - rezultatul a fost sub asteptarile tale. Adaugand toate gurile … de foc din ograda si le-ai pus la bataie, abia ai obtinut 27% x 0,33 = 8,91% Urat, foarte urat! Asta-i … inceputul sfarsitului, Traiane! Azi la Palatul Parlamentului aratai ingrozitor. Ai inceput sa ai ticuri. Iti curge din gura, te stergi tot timpul! Nu cred ca era caldura. Erai singurul transpirat. Scoti limba 2-3 mm si-ti lingi cu ea buzele mecanic. Nu stiu daca o faci constient sau iti imaginezi ceva cand scoti limba, dar arati ca dracu’! Pentru asta dar si pentru multe altele, imi este din ce in ce mai rusine si mai sila ca esti, fie si accidental, presedintele tarii mele, Romania!
Azi, te-au mai umilit si in Camera Deputatilor. Pui tot felul de paparude sa-ti duca razboaiele pe care esti mult prea las sa le duci singur. Toante si analfabete te fac de ras! Azi, la Camera Deputatilor, ai starnit impotriva ta, pentru prima oara, adevarata Coalitie pentru Romania!
Profit ca nu e aglomeratie pe blog si-ti spun ce zice lumea. Azi a castigat Adrian Nastase! A castigat nasol pentru tine. Cum spuneam, te-a umilit. Sigur ca licheaua din tine nu se va lasa. Dar, tine minte! Din astfel de batalii castigate, se naste starea de spirit a celor care castiga razaboaiele!

Uite, un filmulet despre plecarea ta! Un filmulet pe care mi l-a postat un amic pe blog. Il aduc aici, pe pagina principala, ca sa te bucuri si tu!

No Responses to “Ce faci Traiane? Ai crezut ca am plecat? … Nici vorba, am avut treaba … tu pleci primul!”

 1. Ce plăcere îi va face! :)


 2. Chat Noir

  Chiar mă întrebam unde ai dispărut … noroc că am văzut pozele pe blogul Luciei.

 3. @LV
  pentru el sunt in stare sa fac lucruri … neasteptate :)

 4. @Chat Noir
  nu dispar inaintea lui si, oricum, nu inainte de a-mi saluta amicii :)

 5. @GS
  Da, ştiu :)
  Chiar azi discutam cu Mădălina despre cei – destul de puţini, vreo 5 sau 6 – capabili de lucruri… neaşteptate :)

Leave a Reply