George Serban

Chirie pentru … speranta

Asistam la un simultan.
La RTV, Crin Antonescu, intr-un mod “subtire”, nearticulat si fara argumente, incearca sa justifice eroarea, sa nu zic prostia, de a-l fi primit pe Frunzaverde in PNL si a-i mai da si o functie. Adica, dl. Crin Antonescu incearca, penibil, sa argumenteze ca a facut bine.
La A3, in fata unui activist de partid, acoperit ca jurnalist, Sorin Frunzaverde, in mod articulat, calm si cu o ipocrizie de adevarat “profesionist” demonstreaza ca dl. Crin Antonescu a gresit, primindu-l in PNL.
In ceea ce priveste votul acordat de BP al PNL pentru “recomandarea” Congresului de a i se acorda lui Frunzaverde functia de vicepresedinte, am aflat de la dl. Crin Antonescu ca exista “unanimitati partiale”, adica s-a votat in unanimitate cu … doua abtineri.
Pacat! Nu pentru mine. Pentru cei care, zi de zi, platesc chirie pentru speranta.

Inainte de a termina calm, cu multumire deplina in suflet, aceasta seara, voi incerca sa gasesc raspuns la o intrebare. Tot mai multe intrebari fara raspuns …
Era nevoie de un congres al PNL si de o intrunire a celor doua congrese reunite, ale PNL si PSD care, printre altele, sa-l legitimeze pe imbecilul asta de Frunzaverde, dupa ce in seara asta, la A3, a declarat public ca “guvernul Boc a trebuit sa plateasca greselile guvernului PNL-Tariceanu” (sprijinit de PSD – zic eu)? … Pentru asta?
Futu-i mama ei de tacere si nenorocita de lasitate romaneasca!

2 Responses to “Chirie pentru … speranta”

  1. N-am vazut emisiunea dar daca asa stau lucrurile, e groasa cu spume la gura

  2. În sfârşit, cineva care spune clar şi răspicat că a fost o PROSTIE să-l primească PNL-ul pe Frunzăverde.
    Nici nu mai contează ce spune Crin.
    Politicienii găsesc explicaţii pentru orice gafă. Noi, ăştialalţi, “oamenii simpli”, cum le place lor să ne numească, nu ne putem ridica la nivelul lor de înţelegere. Pentru noi o gafă rămâne o gafă.
    Poate e mai bine aşa, George! O să mergem la vot gata dezamăgiţi. O să suferim mai puţin dacă, după aceea, nimic nu se schimbă.

Leave a Reply