George Serban

Cine poate fi interesat ca adversarii lui Miron Mitrea sa fie discreditati?

Fumigene si contrafumigene pentru ingrosarea … fumigenelor!
In mod firesc, vazand vanzoleala creata, in ultimele zile, de Agentia Neutralizarii Incomozilor (ANI) si a Departamentului Neutralizarii Adversarilor (DNA), in jurul unor adversari posibili ai domnului Miron Mitrea, candidat in lupta pentru presedintia PSD, imi vine in minte intrebarea legata de interesul cuiva – om important, cu chelie, nu spun cine! – ca adversarii celui numit sa fie discreditati. Intrebarea este justificata pentru mai multe motive, dintre care aleg doua, la intamplare.

1. Domnul Miron Mitrea a fost unul dintre negociatorii intrarii la guvernare a PSD, alaturi de PD, guvernare care, pe langa faptul ca a fost un dezastru pentru Romania, a avut un cost politic, electoral, foarte mare pentru PSD, vizibil in campania prezidentiala din 2009. Insusi domnul Miron Mitrea are un dosar gros (eu stiu doar de unul) la DNA care nu se finalizeaza, existand interesul cuiva ca atunci cand domnul Mitrea nu raspunde la comenzi, sa fie … sensibilizat. Este un argument pentru ca domnul Miron Mitrea sa fie dorit la conducerea PSD.

2. Principiul “fumigenelor” si al “contrafumigenelor” a functionat perfect in 2009. De ce n-ar functiona si in 2010? Anul trecut pentru a fi acoperite, faptele cu aspect infractional ale doamnei Elena Udrea, in plin scandal public, PD, fara ezitare, a sacrificat-o pe Monica Ridzi. Adica, … vezi draga Doamne, cat de principiali suntem noi camarila lui Basescu?! In ce o priveste pe Elena Udrea (fapte mult mai grave decat ale Monicai Ridzi), ea este ingenua! Hienele din PNL si PSD o dusmanesc :) Aflam, astazi, ca s-a incheiat raportul Curtii de Conturi asupra cercetarii faptelor savarsite de doamna Elena Udrea in mandatul sau de ministru al Turismului. Ca din intamplare, ieri, aflam ca o alta doamna Ridzi – numita Placinta, de aceasta data, – este sacrificata de PD, potrivit aceluiasi scenariu, deja cunoscut. Ingenua doamna Udrea va fi, inca o data, victima canibalei opozitii … Dar nu e suficient. Cand e vorba de budoarul prezidential, fumul trebuie sa fie cat mai gros. Iar daca, prin aceeasi “miscare dibace”, domnul Mitrea, ajutat un pic, poate aduce PD-ului PSD-ul la picioare (pardon! la guvernare)  pentru a-i intregi si credibiliza masina de vot parlamentara, … cu atat mai bine!

Subiectul poate fi continuat, referindu-ne la faptul ca, astazi, filialele PD, cunoscute sub denumirea de ANI si DNA au declansat operatiunile Geoana si Nastase … Alegeri in PSD, somaj, indatorarea tarii pentru doua generatii, o guvernare inepta … Toate astea trebuie acoperite cu o perdea de fum!

Pot pune pariu ca, dupa ce va trece termenul de prescriere a infractiunilor lui Traian Basescu – parca in 2010! – vom afla ca intr-un puseu deontologic, DNA sau Parchetul general de pe langa ICCJ se vor fi autosesizat …

thinkW

19 Responses to “Cine poate fi interesat ca adversarii lui Miron Mitrea sa fie discreditati?”

 1. Trist! Foarte trist! si noi poporul roman ce facem in timpul asta? :(

 2. @Theodora, un raspuns cinic ar suna cam asa: … asteptam sa vina agenti americani, poate … ceva unguri (rusii lui Gorbaciov nu mai exista) sa ne atate sa facem o revolutie. Romanii nu fac asa ceva neatatati! Sau asteptam sa dispara javrele, pe cale naturala desi astia se impuiaza (la figurat) ca iepurii.


 3. robert horvath

  EXPOZITIA PATAPIEVICI DESCHISA DUPA DOI ANI DE ZILE !
  ULUITOR, INCREDIBIL,SENZATIONAL, DEMENT !
  Scandalul ICR creiat prin chemarea de catre mine a politiei americane la expozitia din NEW YORK ramane actual. Expozitia este deschis si azi dupa aproape doi ani. Articolul scris acum doi ani ramane valabil ,cu singura deosebire fiind faptul ca bugetul ICR sa marit cu 4 milioane $ peste bugetul din anul trecut.
  Probabil Presedintele de onoare al ICR ,Traian Basescu consindera ca in mijloc de
  criza, cand se taie pensile, oamenii sunt dati afara si copii nu au ce manca ,trebue furat mai mult !

  MANDAT PENTRU ARESTAREA LUI BASESCU LA NEW YORK
  Astazi 12 Noiembrie publicatia New York Magazin a spart cenzura. Redactorul Culian , jurnalist al curajului si adevarului a publicat articolul “Morminte la Bucuresti, Menore la la New York”. El desvalue fapte noi, incendiare ,despre scandalul ICR ,New York: Expozitia antisemita nu a fost una romanaeasca, ci una araba. Mana care a desecrat menore manjind, cu sange cuvantul Fuck, este al arabului OMAR MARWAN AMBAKI.( romanii au fost doar decorul si diversiunea).. . Acesta expozitie de si oficial a fost inchisa la 15 August, este deschisa si azi dupa trei luni de zile….probabil pana la intoarcerea presedintelui din Siria …. Rezultatul anchetei americane incepe sa-si faca loc in media americana….. Profanarea mormintelor este legata de desecrarea menorelor…Se profileaza un scandal international….. Culmea ironiei, face ca.Anti Defamation League cea mai puternica asociatie evreiasca , se se afle cu sediul, la doua minute de galeria ICR. Articolul descrie in amanunt, descinderea in noaptea de 29 octombrie a unei unitati speciale in Hate Crime, pentru a lua probe. Faptul ca presedintele Basescu deschide,sponsorizeaza si refuza sa inchida ,un eveniment extremist care promoveaza teroarea si si ura de rasa in mijlocul celui mai mare oras american, la doi pasi de sediul ONU,creiaza o situatue fara precedent. Aceasta provocare cere un raspuns pe masura . Baza penala o reprezinta “plangerea”adresata politiei, in care subsemnatul cer deschidera unei anchete si dezamorsarea unei bombe a terorismului ideologic islamic. Aceast document oficial impreuna cu probele adunate, pun bazele Mandatului de Arestare in U.S., a cetateanului roman Traian Basescu. Copia acestui document ,cu antetul politiei americane si numar de inregistrare sta la dispozitia celor interesati . Robert Horvath New York 14 noiembrie 2008 ( cititi nymagazin nr 593 )
  http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/


 4. robert horvath

  DESCHIDETI BLOGUL ROBERT HORVATH-DEVA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  FOTOGRAFII CU POLITISTI AMERICANI DESCINZAND IN MIEZ DE NOAPTE
  LA ICR NEW YORK.


 5. Toni

  Totuşi, nu cred că Uzurpescu mai are mult până la capătul bazinului. S-o fi aruncat el cu capul înainte, sperând să nu-l ajungă nimeni din urmă, furând startul, furându-le slipul celorlaţi concurenţi, furând reţeta de doping a lui Mutu, practic furând tot ce se putea fura, dar are şi Democraţia limitele ei.
  Sunt şi-n România bărbaţi cu aparatul intact, nu doar eunuci oranj! Sau multicolori!
  Inclusiv în instituţii! În alea cu aparatul dezvoltal, chiar hipertrofiat!
  Nu cred că totul a fost scos la mezat, că toţi şi-au lipit un cod de bare pe piept şi stau la coadă, aşteaptând să treacă prin faţa aparatului de marcat!
  Mai ales că Fiscul cu ochii pe ei, şi ei o ştiu!
  Se cheamă Demenţă furioasă, cu asta ne confruntăm.
  Furia este faza a doua, după Negare. E urmată de Negociere, de Depresie şi, înspre final, de Acceptare.
  Sunt fazele Durerii, descrise ca atare de Elisabeth Kübler-Ross în cartea sa din 1969 “On Death and Dying”, “Despre moarte şi agonie” şi magistral exemplificate de Bob Fosse în “All That Jazz” , prin personajul interpretat de Roy Scheider, un coreograf care află că e pe moarte şi-şi transformă agonia şi moartea în spectacol, iar spectacolul în agonie şi moarte.
  Aşadar, după Furie urmează Negocierea. Hai să vedem cât mai avem până acolo…
  Depresia şi Acceptarea deja nu mai prezintă interes!
  Dar, să nu uit, acum se va vedea diferenţa dintre eunuci şi matadori!

 6. Da, îi trebuie un PSD obedient, care să mimeze opoziţia şi eventual să intre la guvernare pentru a scoate castanele din foc. Asta e clar. Întrebarea e dacă e clar şi pentru PSD.

 7. buna dimineata George

 8. @Cody, buna dimineata!

 9. @Toni, ai un stil propriu de a prezenta lucrurile care, dincolo de simbolistica, reflecta intr-un mod “incitant” realitatea. In aceeasi nota, pot comenta ca numarul maxim de … “matadori” a fost atins in decembrie 1989 si in anul 1990. Apoi, matadorii au inceput sa se imparta in doua categorii. Pe de o parte, cei care au prins “cheag”, s-au lenevit si imblanzit, placandu-le sa vorbeasca public, ca despre o amintire indepartata, cum e sa ai “cojones”. O a doua categorie, care au avut si au “cojones”, ii mai bantuie frisonul virilitatii, dar refuza sa-si aminteasca un lucru simplu. Vanatoarea, pentru “barbati”, indiferent de sexul “barbatilor”, este un sport care se practica in grup.

 10. Este o întrebare dificilă! Mircea Sandu?

 11. @Vania, m-ai pus pe ganduri! … Mircea Sandu?! … Vania, dar Mircea Sandu n-are chelie! Sa aiba peruca?

 12. Atunci, Gavrilă Balint…


 13. matilda

  Pe acest picior de plai, totul este minunat : guvernul nu minte şi nu fură, avem multe şi superbe autostrăzi, trenurile nu deraiază, dezvoltarea regională e blondă şi cinstită, adevăraţii intelectuali s-au cotrocenizat, poporul suveran trăieşte bine, deci înţeleptul nostru conducător mai are de rezolvat doar două probleme : parlamentul şi partidele politice . Atît.

 14. @Vania, asta era … Imi statea pe limba dar mi-a alunecat cu un sambure de maslina. Nu ca as fi vreun bogatan dar, inca, imi permit sa-mi cumpar masline.

 15. @matilda, cel la care te referi, stiu ca de cand era mic, obisnuia sa dea simultane. Cred, prin urmare, ca si-a propus sa se ocupe simultan de partide si de parlament.


 16. Toni

  Interesantă imaginea coridei pe dos…
  Asta da, realizare post revoluţionară!
  În locul unui taur măcelărit în chinuri agonizante de o gaşcă de bipezi, cu matadorul în frunte, sau, cronologic vorbind, la coadă, avem o turmă de tauri furioşi care fugăresc nu turiştii demenţi din Pamplona, ci însăşi matadorii dispersaţi prin toate cotloanele arenei…
  Acum, eu sunt total împotriva vânătorii, înţeleasă ca “sport” ce întăreşte legăturile între toţi frustraţii ăia ascunşi în spatele lunetei de la carabină, dar, de dragul metaforei, da, aşa e!
  Matadori din toată Ţara Românească, uniţi-vă-ţi!
  Când o să fiţi cu spatele la zid, în faţa coarnelor răsucite şi a ochilor injectaţi, degeaba o să vă uitaţi în jur, după ajutor!
  Nici dracu’ n-o să mai fie disponibil!
  Sau, mai precis, doar dracu’ o să mai fie disponibil!
  Şi nici “Vade retro!” n-o să mai aibă vreun efect!
  Aşa că…
  Împreună vom reuşi, dezbinaţi vom pieri!
  Nu că cineva ar învăţa ceva din istorie…
  Nici măcar din aia trăită…

 17. @Toni, vanatoarea a fost doar o metafora necesara. Nici mie nu-mi place vanatoarea. Nu-mi place sa ucid altceva decat Raul.


 18. robert horvath

  DOCUMENTELE CARE VOR DUCE LA PRABUSIREA LUI TRAIAN BASESCU !

  ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
  FOSTUL DIRECTOR AL AEROPORTUL OTOPENI A FOST INVITAT
DE ORGANELE DE INVESTIGATII AMERICANE IN USA. EL VA ADUCE CU EL
INREGISTRAREA IN SECRET A MINISTRULUI TRANSPORTURIL0R TRAIAN BASESCU.
-VA FI ADUS SI DOCUMENTUL – RACHETE ROMANESTI PENTRU ORGANIZATIA TERORISTA FARC.
- ACEST DOCUMENT A FOST INTRODUS IN ACUZAREA LUI BOUT ( CELEBRUL TRAFICANT DE ARME ). Documentul implica direct pe cetateanul roman Traian Basescu. Conform legislatiei americane EXPORTUL DE RACHETE AER SOL CATRE TERORISTI DUCE AUTOMAT LA 60 DE ANI INCHISOARE.

  DESCHIDETI DOCUMENTELE CARE VOR
  INGROPA DEFINITIV MAFIA ARMELOR SI VOR SCURTA MANDATUL PREZIDENTIA DE LA 5 ANI LA 5 LUNI !

  (In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: http://www.myspace.com/val2002
  ARTICOLUL DESPRE VIZITA LUI VASILESCU LA NEW YORK VA PUTEA FI URMARIT PE ROBERT HORVATH -DEVA BLOG SI VA FI PRELUAT DE
  MAJORITATEA AGENTIILOR INTERNATIONALE.
  Robert Horvath ziarist USA
  DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/

Leave a Reply