George Serban

Co Aliati in … cafturi si-n nebunii!

Partidul Sinuciderii Definitive &  Partidul Demo Lator

 

se dau in stamba

1. Cum vi se pare un Parlament, in sedinta comuna, adica sedinta reunita a Camerei Deputatilor si Senatului, cu dezbateri on-line pe multe canale de televiziune, in care, sfidand o lume intreaga, un smecher, pe nume Silviu Prigoana,  care e deputat dar, de fapt, de drept, nu mai e deputat pentru ca a umblat cu fofarlica, incalcand Constitutia si mai multe legi, VOTEAZA bugetul tarii?

In schimb, alt smecher, care nu s-a dorit in Parlament, pentru ca mai multi bani se castiga la sefia Consiliului Judetean, pe numele lui mesterul Oprisan, sta ca nesimtitul in bancile parlamentarilor, uzurpand aceasta calitate. Pozitia lui acolo imi sugereaza imaginea unui  Cap al Cosa Nostra care vrea sa fie sigur ca ¨taxa de protectie¨ se plateste conform intelegerii cu aliatii. O parte dintre ministri pe care el ii supravegheaza cu un ochi atent de profesionist, sunt acolo, pe scaunele guvernamentale pentru ca asa a vrut el! Zice ca are o legitimatie de intrare la Guvern care ii da dreptul sa stea chiar pe scunele ministrilor dar, el cu “bunsimt” sta doar pe scaunele parlamentarilor … Domne, asta e normal la cap, e doar retardat sau stie exact pe ce se poate bizui? Uitati-va la poza lui!

E clar Parlamentul modelat de B&B a ajuns Balamucul Romaniei!

oprisan-deputat

2. In schimb, in comuna Ganeasa, de nu stiu unde dracu-n tara asta, membri ai PSD s-au batut ca chiorii cu membri ai PDL. Este doar prima runda. Asteptam finala de la Bucuresti!

UPDATE: stiri noi! La Ganeasa, un grup de rrrromi s-au batut snguri. In functie de interlocutor, ei sunt ba ai PSD-ului, ba ai PDL-ului. Alma Roberta se da maine la rrrromi si vor fi multumiti. Femeia asta e in stare sa-si gaseasca orice preocupare doar sa nu se ocupe de Vasile-Silviu Prigoana.

UPDATE 2: ultimele stiri arata ca avem si noi ¨italienii¨ nostri. Acestia sunt PDL istii din Ganeasa agresati si stresati de rrrromi. Exiata chiar si un Berlusconi local. Ce frumos!!!

No Responses to “Co Aliati in … cafturi si-n nebunii!”

 1. Se da la rromi? Wow! Cat de perversa… :lol:

 2. @G. Foarte tare! De data asta tu mi-ai luat-o înainte. Dar eu deliberat am amânat subiectul, pentru mai târziu. Darius Vâlcov e adversarul meu personal, mi-am promis că-l termin şi nu va fi el învingătorul în meciul cu mine. Infractorii trebuie pedepsiţi. Exemplar.

  Sper ca diseară să ai o surpriză.

 3. @G. Uitasem. Foarte mişto! Super, mi-a plăcut mult. Cică: P(artidul) S(inuciderii) D(efinitive). Şi P(artidul) D(emo) L(ator). Genial! Ar fi nevoie de tine acum în Parlament şi e nevoie în PNL. Activează-te! :)


 4. gala

  Daca n-as fi asa departe,m-as oferi sa ajut la lipit afise. :P Dar fara sa ma inscriu in partid!Am fost inscrisa intr-unul si mi-a fost suficient!Dar nici ca-mi pare rau,cand vad ce-a ajuns si cine-l conduce… :lol:


 5. gala

  Denumirea asta, “P(artidul) D(emo) L(ator)”,nu mi se pare cea mai nimerita…Daca-ti amintesti,mai demult basescu a comparat politica, cu zoaiele…din cate stiu eu, zoaie=laturi.Deci denumirea corecta, ar fi P(artidul) D(e) L(aturi).In felul asta,am respecta opinia presedintelui… :P

 6. @R M-am activat, la sectorul 1. Si daca nu m-au exclus pentru ca n-am trecut sa platesc cotizatia, sunt gata. Am inteles ca lipsind 4 ani din politica, trebuie sa o iau de la capat. Deci astept prima campanie sa lipesc afise. Cred ca asta inseamna sa o iau de la inceput sau, cel putin, asa cred, in politica n-am luat-o niciodata de la inceput. :)

 7. @Gala Sa inteleg ca la un moment dat, am fost colegi?


 8. gala

  Nu stiu,nu cred! Cred ca eu am “venit”,dupa plecarea ta! Mai exact, in 1999. :)

 9. @G. Plăteşte şi tu cotizaţia-aia! Să lipeşti afişe nu-i ruşinos, pe mine m-a distrat să pun fluturaşi noaptea pe parbrizele oamenilor, chiar dacă n-am fost niciodată membră a vreunui partid, am făcut-o de plăcere şi m-am distrat pt că mai apărea câte un fraier, după care făcea stânga-mprejur când apăreau patru câini. :lol:

Leave a Reply