George Serban

COLABORATIONISMUL TREBUIE PEDEPSIT

TARA FIIND SUB OCUPATIE CRIPTOFASCISTA, AR TREBUI, DUPA MODELUL FRANTEI DIN ANII ’40, SA INTRODUCEM IN DISCURSUL SI DEZBATEREA PUBLICA TERMENUL DE COLABORATIONISM ASOCIAT MAGISTRATILOR, LUCRATORILOR DE POLITIE SI CELOR DIN STRUCTURILE INFORMATIVE, VINOVATI DE COMPLICITATE.

Daca credeti in aceasta idee, rostogoliti-o. Este important ca toti sa stie ca nu va fi doar un schimb de putere.
Va trebui sa urmeze o stabilire a raspunderilor penale. Incalcarea Constitutiei, falsificarea voturilor in Parlament, abuzul, tradarea, complicitatile asa-zisilor magistrati sau lucratorilor din structurile informative interne si externe, falsificarea alegerilor sunt numai cateva dintre cauzele pentru care va trebui stabilita vinovatia si raspunderea individuala.
Astfel de pedepse trebuie sa fie exemplare pentru a face imposibila repetarea faptelor care au adus Romania in starea de astazi.
Acest mesaj trebuie sa ajunga peste tot in tara. Trebuie sa-l afle atat faptuitorii cat si victimele lor.

8 Responses to “COLABORATIONISMUL TREBUIE PEDEPSIT”

 1. @George
  Am preluat APELUL pe blogul meu.

 2. @Plano 10, multumesc! :)


 3. matilda

  L-am preluat şi eu, de la Cody.
  M-am dumirit abia acum de unde a plecat :)

 4. Preluat … in stilul meu.

 5. Eu am dat mass message pe contul meu de Yahoo (600 de persoane) cu recomandarea sa il dea mai departe :) logic pentru ca sustin ce ati scris pe blog.

 6. Buna seara George ! Remember me ? Iti scriam anul trecut asa:

  Ce faceti baieti ? Am o veste trista: Base iese Presedinte ! Faceti provizii de distonocalm si de un plastician…ura v-a schimonosit deja ! Transmiteti-i lui Patriciu ca ii voi arunca chiftelute cu prastia !
  octombrie 26th, 2009 at 20:19

  Raspunsul tau a fost acesta :

  @alexa
  De cand tot freci clanta la portita blogului meu, ti-ai castigat dreptul la o intrare Prin urmare, dupa cum arata sondajele, Basescu ar putea fi presedinte doar la Rahova. La Jilava, din cate stiu, nu prea e iubit, nu sunt de-ai vostri. Ar putea sa aiba neplaceri daca adoarme.
  Cu Patriciu pot vorbi. Este implicat in actiuni caritabile. Ma va intreba despre tine, de care parte a gratiilor esti? Aveti net acolo? )))))))))))))
  octombrie 26th, 2009 at 20:56

  De data asta, am intrat sa iti spun ca la alegerile din 2012, ACD+PSD vor avea 35% impreuna ! :))

  Apropo, imi place ca Ilici e presedinte democrat ! :D

  Ne revedem la anul ! Te pup !

 7. @alexa, buna! Ce te face sa crezi ca ceea ce scriam atunci, nu se va intampla? :)

 8. @alexa
  Un PS: in primul rand, imi pare rau pentru tonul din raspunsul acela. In al doilea rand, poti intra, oricand, pe blogul meu. Si, in sfarsit, in al treilea rand, cred ca te-ai linistit vazand ca nu pun la cale nici un complot impotriva lui Basescu. :)

Leave a Reply