George Serban

Comunismul trebuie aparat si Sambata! Marius Oprea trebuie inlaturat!

Da, Comunismul trebuie aparat si Sambata! Leprele si-au rezolvat obligatiile fata de “romanii” lor si mai ramasesera doi nerezolvati. De frica ca Marius Oprea sa nu mai descopere vreun anticomunist travestit cu pseudonimul Tismaneanu, au pus in miscare un intreg aparat pentru a tipari un … Monitor oficial. Demiterea lui Marius Oprea si a liberalului Dinu Zamfirescu nu puteau fi operate inainte de publicarea deciziilor in Monitorul oficial. Poate veti zice ca, in cele din urma, daca cei de la Monitorul oficial tot lucreaza, ce mare scofala sa mai tipareasca un numar azi, Sambata 27 februarie.
Ei bine, mai jos puteti vedea, de pe pagina oficiala a Camerei deputatilor, aparitiile Monitorului oficial in luna februarie. In nici o Sambata, n-a aparut vreun numar al publicatiei legislative oficiale. Paranoia Puterii a atins paroxismul. Am gasit pe blogul lui Lilick:
Monitorul Oficial nr.133 de Sambata, 27 februarie 2010 :
-eliberarea lui Marius Oprea din functia de presedinte exceutiv al IICC;
-eliberarea lui Dinu Zamfirescu din functia de presedinte al INMER ; (mi-am amintit ca dl. Dinu Zamfirescu a fost numit director de guvernul PSD al lui Adrian Nastase in timpul presedintiei domnului Ion Iliescu. L-au destituit activistul UTC Boc si securistul Basescu)
-numirea lui Ioan Stanomir in functia de presedinte executiv al IICC+INMER;
-numirea lui Vladimir Tismaneanu ca presedinte al Consiliului stiintific al IICCR+MER

Boc si sleahta lui sunt din ce in ce mai ridicoli. Un ridicol dramatic!

MOf in februarie 2010

16 Responses to “Comunismul trebuie aparat si Sambata! Marius Oprea trebuie inlaturat!”


 1. lucia
 2. @lucia, multumesc! frumoasa melodia si nu o stiam

 3. Am mai adaugat cate ceva pe blog. Si am auzit ca maine la pranz o sa fie Dinu Zamfirescu la Realitatea. A aflat azi stirea de la tv.

 4. Sigur, demiterea lui Marius Oprea şi a lui Dinu Zamfirescu este o ticăloşie imensă, iar valul de solidaritate cu ei pe deplin justificat. Nu pot să nu-mi aduc aminte însă cum a fost demis Augustin Buzura de la ICR (o instituţie pe care el o crease!) şi înlocuit cu Patapievici. Protestele împotriva acelui abuz au fost mult mai puţine şi prea puţin auzite, pentru că atunci (în 2005) toată presa era de partea lui Băsescu. Erau de partea lui Băsescu şi unii – nu puţini – dintre cei care azi protestează împotriva demiterii abuzive a lui Marius Oprea şi Dinu Zamfirescu. Poate că dacă ar fi protestat atunci, n-ar fi fost necesar s-o facă acum. Poate…

 5. @Lucia, sunt de acord cu tine. Din cauza aptopierii de Basescu si din cauza lui Stolojan am renuntat la foarte multe in 2004. Nu-l suportam nici pe unul, nici pe celalalt. Ar fi multe de spus despre unii chiar din PNL

 6. @Lilick, am sa-l sun sa-i spun sa nu uite sa-i ridiculizeze pe astia amintind cine i-a infiintat institutul si l-a numit director. El mi-a povestit cu ceva timp in urma.

 7. Am scris si eu un articol pe tema asta. M-am enervat foarte rau cand am citit stirea.

  http://danpatrascu.eu/2010/02/27/studierea-comunismului-in-mana-unui-comunist-de-rasa/

 8. Astia merita starpiti.

 9. @alexandru marin
  @Dan Patrascu
  Baieti, va spun eu care este secretul precipitarii. In Parlament am lucrat cu cei pe care ii controlam. Am fost si am vizitat arhiva ore in sir. Mi-au spus clar. Intr-o arhiva de dimensiunile celei pe care o avea SRI, era imposibil sa faci sa dispara urmele. Puteai sa matrasesti un dosar cum au facut ei cu dosarul lui Basescu. Dar urmele dosarului Basescu se pot gasi in alte zeci, poate sute de dosare. Marius Oprea s-a apropiat prea mult de ceva care il sperie pe Basescu si trebuia inlaturat.

 10. Sincer nu ma mira. Ma mira ca noi cei 5 milioane care nu am votat aceasta nenorocire, RABDAM. Pana cand?
  Vreau si eu sa imi deschid un site pe “eu” cum se mai procedeaza?

 11. @Theodora, trebuie sa te inregistrezi si sa inchiriezi (cumperi) un domeniu de tipul abc.ro, abc.eu sau abc. com. Mai sunt si altele. Important este ca numele domeniului (banuiesc numele tau) sa fie liber, adica nealocat. Sunt multi administratori de domenii. Unul pe care il gasisem mai demult este: http://www.inregistrare-domenii.ro/gazduire-webhosting.html

 12. [...] Serban: Comunismul trebuie apărat şi sâmbăta Actualitate Dan Patrascu, KGB, Moscova, nomenclatura, Securitate, Victor Roncea, Vladimir [...]

 13. Sambata se fac si parastasele…! :)

 14. Cred ca Oprea a gresit ca nu a lansat in timpul campaniei cartea pe care o pregateste despre basescu.

 15. @alexandru marin
  N-a gresit Alexandru! S-a comportat ca un OM! Greseala a fost altcandva si altcum. Marius Oprea face parte dintre acei intelectuali, dintre acei liberali care, de bun-credinta, au avut naivitatea de a crede ca vreodata … in viata vietilor lui, basescu a fost altceva decat o canalie nenorocita.

 16. O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU.
  AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !

  AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

  Presedintele Romaniei Traian Basescu.
  Excelenta
  Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
  sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
  Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
  Robert Horvath Deva
  cineast USA
  DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

Leave a Reply