George Serban

Corneliu Coposu, statura unui om care striveste impostura


Dusmanul pandeste

Cu dusmanul este mai bine

EPILOG SI UN AVERTISMENT:

No Responses to “Corneliu Coposu, statura unui om care striveste impostura”

 1. Sambata 14 noiembrie, orele 11.00 la biserica SF. Tereza din soseaua Oltenitei este comemorarea domnului Corneliu Coposu.

 2. @alex.dumitrascu
  Am vazut. Multumesc, oricum!


 3. mihai 4

  Cat de tanara era Roxi!Spun asta pentru ca eu nu-i stiu decat cele 2 poze ale ei. Din avatar, respectiv din Ziua. Tot langa ea, e o alta ziarista care actualmente pupa fundul lu’ Base impreuna cu Pora si Nicoleta Savin plus cea care ii face pachetelu lui Blaga.Ce vremuri!Oare ti-am zis,Ges, ca la 15 ani [in 95] am chiulit de la scoala ca sa merg la inmormantarea Seniorului?Exact.Iar la 10 anisori ma tinea taicamiu in carca sa vad multimea cum canta imnul golanilor.Erau pare-mi-se si niste salcami in fatza la TNB in care ma urcam sa vad mai bine balconul universitatii.La 10 ani neimpliniti,imediat dupa revolutie[hi hi],eram printre putinii care nu tineau cu frontul[FSN]si ii uram de moarte, care avea daca nu ma-nsel peste 80-85%.Mi-a parut rau ca nu la mai tinut D-zeu inca un an sa vada schimbarea si Pnt-ul la putere.Au venit apoi, 4 ani de[hai sa-i zicem] deschidere si aerisire a casei asteia, numita Romania,cu un presedinte as zice model, dublat in prima faza de un premier,Ciorbea,pus pe fapte bune,insa prea naiv, care dupa cum stim cu totii a fost sapat sistematic de acest cancer in devenire,Traian Basescu.Acesta la ”pus”[a ajutat la ungerea lui] premier pe domnu’ cu unghiutza,Radu Vasile,actualmente pedeleprist,si a inceput circu’.Dupa,a venit Mugurel care a trimis economia pe crestere ,lucru de care apoi sa bucurat pdsr-ul.Acum sper ca Antonescu sa aibe o sclipire in aceste 10 zile ramase si sa intre-n turul doi.Ar fi frumos,poate prea frumos s-avem primul presedinte liberal din istorie.Ne-ar face mult bine.Crin se trage din Piata Universitatii.Daca in martie la congres tineam cu Tariceanu si credeam ca fiind o greseala debarcarea lui asta nu ma face sa nu ii recunosc calitatile lui Crin.Sincer,omul care ma ”linistit” dupa congres a fost Varujan care a pariat pe Crin si stiu si de ce.Sper sa ne iasa.Daca ne ajuta si Doc ar fi belea, dar inca il vad egoist. Ma simt obosit.Tu?

 4. @Mihai
  recunosc scenariul tau! Cred ca am jucat multi aceeasi piesa. Ma simt obosit dar si plictisit de acest razboi care seamana, mai de graba, cu fugarirea unuia scapat de la casa de nebuni. Toti alergam sa-l prindem si sa-l aducem inapoi unde ii e locul. Astept linistea normalitatii.


 5. mihai 4

  Si eu.Doamne ajuta!

Leave a Reply