George Serban

Crezandu-i pe cei carora se adreseaza mai imbecili decat el

Iata, fara emblema postului de televiziune, stirea de presa prin care se comunica opiniei publice “vestea buna”.
Iata ce a inteles presa astazi

Cu alte cuvinte, la o intrebare imbecila, Basescu raspunde, deghizandu-se rapid in … invingator ca Acordul cu FMI se poate renegocia. Am simtit, prin sticla ecranului televizorului, un oftat de usurare. Of, bine ca se poate renegocia!
Papusii, care a pus intrebarea ridicandu-i Cabotinului mungea la fileu, ar trebui sa-i explice cineva ca orice intelegere, conventie, contract, tratat, acord – inclusiv cel cu FMI – se pot renegocia. Problema nu este initierea renegocierii ci rezultatul ei. Ori, modificarea acordului cu FMI nu poate fi decat rezultatul acordului ambelor parti semnatare.
Adica ce-l costa pe Cabotin sa raspunda: … “da, acordul cu FMI poate fi renegociat!” … si sa se indeparteze behaindu-si in barba.

Eu am, insa, o intrebare. Daca dupa 3 ore de bufonerie “a la basesco”, Cabotinul a decis ca acest gen de intalnire nu-i mai convine – probabil, pentru ca fara Opozitie nu-si poate face numarul – iar scrisoarea de intentie “nu va fi semnata fara avizul CES” (ha! ha! ha! – hahaiala imi apartine) atunci, de ce zecile de miliarde de euro, disparuti fara urma si fara ca cineva sa dea socoteala, in anul 2009, nu au facut obiectul unui acord in baza unei scrisori de intentie avizate de CES???

Pe cine crede asta mai imbecil decat el?

Pacat ca presa musca smecheriile de frizer de mahala ale Cabotinului. Probabil ca asta si urmareste … cunoscandu-si marfa. Doar cu 10 ani in urma ii cumpara band sticle de tarie cu ei prin redactii. Scoala de securist, nu gluma! El securist, prin redactii altii asemenea lui. Cand Adrian Severin a vorbit despre asta a platit cu functia de ministru de Externe.

12 Responses to “Crezandu-i pe cei carora se adreseaza mai imbecili decat el”

 1. Cred că ştii pe cine crede chiombu’ mai imbecili decât el.
  Pe toţi!
  Dar eu zic ăsta e primul semn de groază pe care laşul petentat îl face public, în sensul că vrea s-o dea la-ntors. La mişto, normal.
  Ştii, se spune că britanicii aveau uniformele roşii pentru ca duşmanii să nu le vadă sângele siroind din rănile produse pe câmpul de bătălie.
  Şi că francezii aveau uniformele maro.
  AI observat, cumva, ce culoare aveau pantalonii asasinului naţiei?!


 2. matilda

  A găsit vinovaţul : Tăriceanu e de vină !
  Om fi noi imbecili, dar el este laş, mincinos şi intrigant.

  Fiindcă ai amintit de Adrian Severin. Îţi mai aminteşti cine erau cei doi vicepreşedinţi care l-au şantajat pe Petre Roman la acea Convenţie în care Severin era pus la zidul infamiei ? Răspuns : Băsescu şi Berceanu. Saşa a căzut fără să vrea în jocul lor, dar s-a dezmeticit la timp.

 3. @matilda, da imi amintesc perfect. Plus Cristian Radulescu care se dadea prietenul lui Severin si-l manca la Basescu. Baietii aveau scoala.


 4. pastel

  Buna George!
  Cu mingea la fileu, abia a asteptat sa sugereze, dar mai ales sa se puna la adapost, anuntind o astfel de posibilitate de renegociere, la care sa fie partasi si altii, inclusiv cu sindicatele si partidele, astfel sa fuga de raspunderea a tot ce este legat de afacerea cu FMI. El a sost si este promotorul imprumutului, stabilind si sumele si dobinzile, el este cel care nu spune unde sint banii imprumutati, este cel care ascunde beneficiarii imprumuturilor anterioare.
  Are nevoie de legitimarea de catre participanti si le sugereaza ca FMI nu este implicat in stabilirea politicii de imprumutare.
  Are tupeu si este in stare sa santajeze, sa invinovateasca reprezentantii celor veniti la presedintie, de comportament neadecvat.
  Doamne nu are cineva un pantof mai dur? Sa-i sparga capul si ce i-a mai ramas intreg? Tot timpul a refuzat sa aplice legea constututionala, sa loveasca in parlament. A facut din parlament o institutie neagreata, a tot lovit in ea, ca si cind nu ar fi nevoie de parlament.
  Daca poporul nu-l rastoarna acum inseamna ca sintem cel mai slab popor din toata Europa.

 5. @pastel, corect ai sesizat! Mai ales ca, fara Opozitie sa-i preia din responsabilitate si sa-i legitimeze imbecilitatile, intalnirea de azi a fost un fiasco. Scuza-mi limbajul neelevat … azi, Basescu, trezindu-se fara PNL, PSD si PC, a parut ca si-a rasturnat in cap o oala plina cu rahat. De asta a precizat ca astfel de intalniri nu mai organizeaza.

 6. George crezi ca puscaria e de ajuns pentru inconstienta de a tara un popor intreg intr-o situatie ca cea in care suntem?Cum pot sta in picioare, cum pot sa priveasca poporul asta in fata, stiind ce au facut si ce fac

 7. PLEC SPRE ROUEN
  In acest articol veti gasi o SOLUTIE PRACTICA SI SIGURA DE A TRIMITE PE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU LA PUSCARIE PE CEL PUTIN 20 DE ANI.
  Trimit aceste randuri de la Paris unde am aterizat de cateva minute. Plec direct spre portul Rouen pentru o corespondenta speciala . RH

  DEZASTRUOASA PROPUNERE A OPOZITIEI LIBERALE
  ( FUNIE DE SALVARE PENTRU MAFIA BASESCU )
  Doamna Alina Gheorghiu
  deputat PNL
  “PNL nu poate asista pasiv la falimentul economic şi administrativ al României şi continuă demersurile pentru demiterea Gvernului Boc, în cazul în care acesta se dovedeşte incapabil de un gest de onoare, urmărind un acord între toate forţele politice pentru formarea unui cabinet de criză, non-partinic, cu premier şi miniştri tehnicieni.”
  ACEASTA IDEIE ESTE O SINUCIDERE POLITICA. CU ALTE CUVINTE CREIAREA UNUI NOU GUVERN DE TIP BOC CU UN NOU PRESEDINTE SI PRIM MINISTRU PE NUME TRAIAN BASESCU. ACEASTA IDEIE VA VA FACE PARTAS LA GENOCID SI
  VETI SALVA CAPUL ACTUALULUI PRESEDINTE.
  Doamna deputat
  NU EXISTA SOLUTIE . DACA TOTI MEMBRII AI GUVERNULUI PROPUS DE DUMNEAVOASTRA AR FI GENII IN ECONOMIE SI LAUREATI AI PREMIULUI NOBEL
  EI NU VOR PUTEA CREIA O CRESTERE IN POZITIV A ECONOMIEI ROMANESTI.
  NU FACETI DECAT SA DISTRUGETI IDEIEA DE OPOZITIE SI SA DUSTRUGETI ULTIMA SPERANTA A POPULATIEI.
  SOLUTIE
  AM FOST ANUNTAT IN CURSUL ZILEI DE JOI DE CATRE CONSULATUL FRANCEZ IN NEW YORK DE FAPTUL CA SA REDESCHIS DOSARUL BASESCU ROUEN .Actualul şef de la Cotroceni este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de căpitan al navei de cursă lungă „Argeş”. Exista si o declaraţie din 1998 a lui Traian Băsescu, în care acesta recunoaşte că a falsificat probe pentru a scăpa de sancţiunile autorităţilor franceze. ACEASTA RECUNOASTERE A CRIMEI DUCE AUTOMAT LA 20 DE ANI DE PUSCARIE.

  SOLUTIA ESTE IN MANA OPOZITIEI PARLAMENTARE :

  ACEASTA CRIMA A FOST SI IN ATENTIA PROCURATURII ROMANE. SA DESCHIS UN DOSAR IN I980 LA PLANGEREA SINDICATELOR MARITIME CARE ERAU IN CONFLICT CU MINISTRUL TRANSPORTULUI BASESCU. DACA VRETI INTRADEVAR
  SA FACETI CEVA PENTRU ACEST POPOR INFOMETAT SI CONFUZAT REDESCHI DETI DOSARUL ROMANESC.
  Ascultand de acest sfat puteti asigura lui Basescu o batranete linistita la o puscarIe franceza sau romaneasca la alegere.

  Robert Horvath DEVA Cineast USA
  
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

 8. GRESEALA DE TIPAR
  ACEASTA CRIMA A FOST SI IN ATENTIA PROCURATURII ROMANE. SA DESCHIS UN DOSAR IN I980 LA PLANGEREA SINDICATELOR MARITIME CARE ERAU IN CONFLICT CU MINISTRUL TRANSPORTULUI BASESCU. DACA VRETI INTRADEVAR
  SA FACETI CEVA PENTRU ACEST POPOR INFOMETAT SI CONFUZAT REDESCHI DETI DOSARUL ROMANESC.
  in loc de 1980 a se citi in jurul anilor 1990


 9. robert horvath

  MONARHIA CA O NECESITATE

  PRINTUL NICOLAE, VIITORUL REGE AL ROMANIEI
  Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic, social si rasial. Suntem numiti Tiganii Europei.
Un popor, cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinare isi pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devenind usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana, interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent, cand o natiune europeana, in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, isi refuza geografia si destinul istoric. In aceasta fundatura a istoriei apare la orizont o sansa a destinului – Prabusirea regimului Basescu. datorita unei terminale crizei economice.
Golul politic va creia posibilitatea unui nou inceput a RENASTERII NATIONALE.
  
Monarhia reprezenta un inceput de drum si macar o speranta. Solutia cu primarul Sibiului a fost o ultima incercare pozitiva in aceasta directie . Dar dupa prabusirea acestui proiect nu se intrevede nimic la orizont cu exceptia revenirii la monarhia constitutionala. Criticii mei spun ca visez sau am nostalgii romantice. Daca cineva are o alta ideie de a scoate Romania din criza economica sociala si rasiala ( problema tiganilor) trebue ascultat cu atentie. Din punctul meu de vedere si sper si a altora monarhia reprezinta o necesitate.

  RENASTEREA ROMANIEI

  NOUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila, ctitorul manastiri moldovenesti.
  Efortul de revenire la civilizatie este sprijinit de Casele Regale europene.
  Romanii sunt inteligenti si au inceput sa inteleaga despre ce este vorba. Este ultima noastra sansa. La o rascruce a destinul trebue sa decidem daca continua destinul nostru european, sau devenim un fel de tara orientala.
  In incheiere va dau o veste buna. Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram”Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor.”
  “Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei”
  Robert Horvath Cineast New York
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 10. buna dimineata George. o zi buna sa ai

 11. @Cody, buna dimineata! O zi cat mai frumoasa!

 12. Mafia portocalie a dat ordin de lupta ! Ne sunt batuti parintii, bunci, pensionari care, spre deosebire de noi au demonstrat ca au DEMNTATE si-au iesit in strada sa protesteze impotriva celui CE S-A ALES NU a fost ales , si care A CIURUIT UN POPOR INTREG, infractorul, NASUL FAMIGLIEI PD-L, TRAIAN BASESCU !!!
  Noi, ce-avem de gand ?? Alaturi de parinti si bunicii nostri , in strada trebuie sa fim !
  Ce urmeaza ? Va da buldogul Blaga ordin de lupta tuturor sa fim opriti… da, si ? Important E SA NU RENUNTAM, SA IESIM CU TOTII IN STRADA, SA CEREM CA ACEST BASESCU, PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU DEZASTRUL DIN ROMANIA, CAPO DI TUTTI CAPI, SA PLECE !!!

  In Resita, Caras-Severin, * absolut intamplator *, niciun mijloc de tansport NU a circulat, multime de pensionari ce se-ndreptau spre Centrul Civic pentru a protesta impotriva actualei guvernari Basescu-Boc neavand nicio posibilitate de deplasare ! Conducerea PRESCOM S.A. , evident cu penajul portocaliu , astfel a inteles sa trateze batranii, obstructionandu-i, umilindu-i, executand ordinele primite de la stapanii feudei carasene, proprietatea privata a baronului Frunzavarde… inutil sa mai amintim ceea ce toata suflarea stie: Whisky-man trateaza feuda caraseana ca fiind privata din fundul curtii!

  In judetul Caras-Severin, pensionarii au protestat iesind in strada in numar mare, in fata primariilor din cateva localitati. Mitingurile pensionarilor caraseni, fiind autorizate, nu au fost in niciun fel obstructionate de catre autoritatile locale si nici de catre fortele de ordine.Pensionarii caraseni au cerut demisia guvernului Basescu-Boc si au stabilit ca in cel mult 10 zile sa organizeze un MARS AL DISPERARII!!

  Mitocanul Basescu nu doreste decat sa-si salveze camarila portocalie pe spinarea poporulu amarat!

  De ce sa plateasca populatia jaful, hotiile la drumul mare facute de PD-L in campaniile electorale si nu numai… Mafia PD-L&Basescu care tartori, infractori au dezechilibrat bugetul de stat…??!!! SA PLATEASCA EI, FAMIGLIA, caci ei traiesc bine, ei de ei, intre e si numai ei !
  * Nu libertatea lipseşte, ci lipsesc oamenii liberi. * E timpul să ne câştigăm libertatea! ÎMPREUNĂ!

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/12/ne-ati-ciuruit-va-ciuruim-cinste-batranilor-nostri-urmam-noi-iesim-in-strada-pana-cand-inlaturam-de-la-putere-mafia-pd-l-si-pe-nasul-famigliei-tr-basescu/

Leave a Reply