George Serban

Crin Antonescu: "Nu începeţi să vorbiţi serios, că ne indispuneţi!"


In valtoarea evenimentelor recente, am uitat un lucru important, de bun-simt.

Domnilor
Crin Antonescu – presedinte al Partidului National Liberal
Mircea Geoana   – presedinte al Partidului Social Democrat

va rog sa-mi permiteti sa va felicit pentru castigarea alegerilor prezidentiale! Va felicit pentru ca asta este realitatea despre care vorbesc, din ce in ce mai mult, chiar si cei care l-au votat pe Basescu. Vom avea cinci ani, sau poate mai putin un presedinte impostor, impostura fiind una dintre trasaturile caracteriale ale lui Basescu.
Domnilor a fost o alianta asumata care a functionat si a dovedit ca in Romania pot exista actiuni politice convergente oneste.
Pana aici, totul a decurs bine. Daca s-ar fi evaluat corect cata frauda electorala poate face Basescu si camarila lui, poate ca un scor mai bun ar fi anihilat orice posibilitate de mistificare a rezultatelor electorale.

Astazi au avut loc discutiile partidelor cu PD pentru formarea unui guvern de dreapta, de dreapta-dreapta, de dreapta-dreapta-dreapta, de dreapta-dreapta-stanga, de dreapta-stanga-dreapta, sau cum p.m. s-o putea ca doar n-o sa guverneze PD  tara, sa se mai faca o data de ras si sa suporte si costul politic al incompetentei. Ar fi culmea …

Prin urmare, a avut loc intalnirea PNL-PD la care domnul Crin Antonescu s-a comportat strict, in limita mandatului primit din partea Delegatiei Permanente. Intr-o singura fraza scurta, adresata lui Emil Boc, domnul Crin Antonescu a sintetizat dialogul cu PD:

Crin Antonescu: “Nu începeţi să vorbiţi serios, că ne indispuneţi!”

A urmat intalnirea cu presedintele impostor al Romaniei, ales, in unanimitate, de membri Curtii Constitutionale. Pentru a nu ocupa, inutil, timpul pretios al functionarilor de la Cotroceni, domnul Crin Antonescu, in limita mandatului primit, a inceput prin a-i exprima lui Basescu intreaga sa disponibilitate:

A urmat intalnirea cu delegatia PSD. L-am criticat frecvent pe domnul Mircea Geoana, pe acest blog. Nu mi-am ascuns simpatiile pentr anumiti lideri ai PSD si nici convingerea ca o alianta PNL-PSD ar fi in masura sa guverneze Romania. Monologul de mai jos cu Basescu nu face altceva decat sa arate diferenta dintre Ales si Impostor: 

13 Responses to “Crin Antonescu: "Nu începeţi să vorbiţi serios, că ne indispuneţi!"”

 1. Crin are replică.Recunoaştem asta şi ne place.Şi ne place şi mai mult, faptul că e vertical.


 2. Toni

  Aş zice mai degrabă “uzurpator”. E mai corect, în situaţia dată. Impostor sună, mai degrabă, ca un alint. În situaţia dată.
  A propos de preşedinţi, ce se mai aude despre oferta către Iliescu, a dat vreun semn că l-ar interesa întrevederea? În situaţia dată.
  După cum se vede, bătălia continuă, deci să mai sperăm…
  Europa…

 3. @Toni, intai mi s-a parut termenul propus de tine mai potrivit. Apoi, m-am gandit daca nu cumva ambii termeni se gasesc intr-un raport de cauzalitate. Prin impostura a ajuns la uzurpare. Un pic fortat dar merge! La cat schilodeste el limba romana … Vrea sa … “securizeze” guvernul. Cand a scos-o p’asta (din panoplia lui de expresii de fost turnator) isi imagina cum toti votantii lui vor fi in extaz, cu ochii umezi de fericire.


 4. Toni

  Păi mi se pare corect. Ce altceva poate face un preşedinte securist cu guvernul său privat decât să-l securizeze? Urmează ţara!
  Aş fi completat cu “ţara privată”, dar mi-am adus aminte că trăiesc şi eu în ea. Şi nu sunt vreun şef intelectualo-cultural pe la ICR.
  Altfel da. Întâi impostor, apoi trădător, la urmă uzurpator! Cred că e o succesiune corectă. Cronologic vorbind.


 5. codeus41

  buna dimineata George

 6. @Cody, buna dimineata!

 7. Din fericire, Crin nu m-a dezamagit. Si mi-am pastrat, paradoxal, un reper moral, chiar in curva politica.

 8. Crin, la intalnirea cu Basescu s-a comportat demn, a stiut sa-i dea replici prompte si la obiect. In mod sigur va fi presedintele viitor al Romaniei. Pana atunci, il suportam pe Basescu si guvernul Boc(al catelea, dracu mai stie)! O seara frumoasa George!

 9. @Nea Costache, asa e! Multumesc pentru vizita! O seara frumoasa!

 10. Buna seara. Si l-a numit Basescu pe movuliul Boc. Era de asteptat, Maria Sa nu mai are obiective politice, drept urmare, daca nu se joaca asa cum doreste, arata ca il doare in instrumentul primordial nu de ce spun Antonescu si Geoana, ci de acea peste jumatate de Romanie care nu l-a mai vrut. Nu il simpatizez in mod deosebit pe Geoana, dar apreciez campania electorala pe care a avut-o de la inceput la sfarsit, demnitatea, onoarea si sustinerea pe care i-o acorda in continuare lui Crin Antonescu. Dupa umila mea parere, porecla pe care o are nu i se potriveste, imi pare ca a fost doar prea delicat in lupta cu grobianul.

 11. @Ada Rus, a fost proiectul care s-a bucurat de cea mai larga sustinere politica si populara. Intr-un an amploarea acestui proiect – ma refer la dorinta romanilor de a scapa de Basescu – va fi atat de mare, incat nu-l va mai putea opri. Basescu stie asta. De aceea ar vrea, eventual, sa aduca toate partidele la guvernare … sa nu existe opozitie … sa “securizeze” guvernul.


 12. pastel

  Am asteptat cu sufletul la gura si m-am bucurat sa vad, sa constat atitudinea demna a celor doi lideri, a celor doua partide. Multumesc Domnului ca a pus amprenta cinstei in aceasta asociere si a scos in evidenta, inca odata oportunismul si tradarea nesfruntata a unora din politica romaneasca. Ierti odata, dar a doua oara nu este admisibil sa parasesti o alianta, in care toata tara isi pusese multa speranta. In ce-l priveste pe impostor (eu i-am zis si HOT)as fi pariat ca nu va renunta sa niciodata la supusul si umilul BOC si la ministerul internelor, respectiv la indispensabilul domn BLAGA.
  Cum mie mi-ar prinde bine sanatatii sarbatorirea zilei nationale intr-o zi de mai, ma gindesc ca poate acest popor nevoias pacalit isi va reveni si va mai face o revolutie intr-o frumoasa zi de mai care sa fie si ziua nationala asteptata de mine.
  Implicarea constiintelor nationale, a intelectualilor, a oamenilor cu credinta si cu spirit patriotic, in dese lectii de viata si conduita cetateneasca, pe toate mijloacele de comunicare, mai ales la un auditoriu format din tineretul tarii si din neparticipantii la vot, trebuie sa se manifeste cit mai curind si trebuie promovata si sustinuta de masmedia, in intregimea ei.
  Daca vi se alatura in demersurile facute de Dv., (evidentiate aici pe blog, sau inca necunoscute noua)ar fi o sansa extraordinara pentru acest oropsit popor care traieste ca acum o suta de ani.
  Refuz sa cred ca acesti oameni ai lui Basescu vor fi vreodata altfel decit pina acum, refuz sa cred ca va ajunge unul, macar unul, sa se sacrifice pentru binele sarmanilor din aceasta tara.
  Cu stima si o noapte linistita!

 13. @pastel, ma bucur sa va “revad” pe blogul meu! O seara buna si dumneavoastra!

Leave a Reply