George Serban

Crin Antonescu – presedintele P. N. L.

Unul dintre cele mai bune discursuri de la desemnarea sa drept candidat pentru alegerile prezidentiale

No Responses to “Crin Antonescu – presedintele P. N. L.”


 1. nicole

  Din ce in ce mai puternic Antonescu. Si sustinatorii sai.

 2. Asa e

 3. @Marius
  intrebarea este: vom scapa de mascariciul asta si vom trai normal sau ne ducem in munti si ne facem partizani? :)

 4. Multumesc mult! Cautam discursul! :)

 5. @Lilick
  cu placere! ce inseamna sa fii langa sursa … :)

 6. Crin Antonescu nu poate fi numit in aceeasi fraza cu multi altii.
  Singura problema in continuare este, dupa parerea mea, faptul ca ar trebui totusi sa vorbeasca pe limba tuturor, nu numai a celor 17% care il inteleg.

 7. @antondnagy
  tocmai de aceea am apreciat ca cel mai bun discurs, cel de la Pitesti. Se adreseaza, tot mai bine, celor care in opinia lui si a mea, ar trebui sa-l duca in turul 2. Altfel, creste riscul de a ramane, in continuare, cu Basescu. Apreciez, in egala masura, si modul in care evolueaza Geoana dar in turul 2 nu va reusi sa acumuleze suficient potential electoral. Prioritatile mele sunt, in ordine: 1. schimbarea lui Basescu 2. schimbarea sa fie in folosul lui Crin Antonescu

 8. @George Serban
  In totalitate de acord insa daca imi permiteti o opinie personala, consider ca cea mai mare incercare si totodata principalul obiectiv ar fi consolidarea participarii la turul doi pentru ca fara acesta nu ramane decat obiectivul numarul 1 pe care l-ati mentionat, ori sincer nu stiu daca este posibila evitarea unui scenariu in care cei ce au votat domnul Antonescu in turul 1 sa mai iasa din casa in turul 2 pentru a vota impotriva domnului Basescu.

 9. @antondnagy
  sper ca ordinea prioritatilor, anume aceea ca, in orice conditii, Basescu sa plece sa fie a unui numar suficient de mare de romani printre care si cei care l-au votat in primul tur pe Crin Antonescu. Ii vad pe toti candidatii care nu au intrat in turul 2 – deci, inclusiv pe Crin intr-o astfel de ipostaza – iesind si chemandu-si sustinatorii sa vina la vot pentru a produce schimbarea de care Romania are nevoie. Altfel, inseamna ca nu-si merita calitatea de lideri politici sau – mi-e greu s-o spun – inseamna ca il mertam pe Basescu.

 10. @George Serban
  Asta vroiam sa aud! Multumesc!

 11. @antondnagy,
  ma bucur! Succes! Orice blog nou este o lovitura data … ignorantei, nepasarii si neparticiparii.


 12. Maximmouse

  Stimate domnule George Serban…. cam platitudini si de ce sa mint,fostul ministru in guv. CDR imi spune mie, bizon mioritic , ca el este cinstit ajuns pe puterile dumisale, sigur, nu a furat, dar , dar , dar….pacat…se ia de psedei, dar uita de sublimul rusanu , de exemplu,90 milioane euro avere din returnari de tva….remarcabil…In fine , fiecare fraza era lejer de parat…pentru neavizati, este posibil sa aiba o leaca de priza. Observ cu tristete ca are tipul de discurs al asimetricului in 2004…toti sunt rai numai el este cinstit,pacat. A propos, domnule Serban, cumva hrebe, van gelle, oprisan(dracu’ sa-l ia!) , nu sunt cetateni romani cinstiti? sunt ei in puscarie? NU? atunci , ce face crinul?Gadila la modul liiceanist urechile gospodinelor care citesc humanitas?Jalnic, cu ce este mai bun decat udroaica ?Comisia de investigatie era , parca , van gelle?Asa-i?

  Imi exprim speranta ca , in ciuda campaniei electorale, totusi, oamenii politici de toate culorile sa tina piept caracatitei oranj…asta este primul comanadament, apoi, vor fi probabil anticipate , cu orice pres. va fi ales, si atunci se vor alege apele, sa fim sanatosi, sa scapam de asimetric, pe urma , politicienii se pot trage impinge flacaieste si om vedea, “poporul” va alege in tihna intre doctrine, doctrina lui AL MEU, contra doctrinei lui AL NOSTRU!…previzibil rezultatul…

  cu stima, Maxi!

 13. Un discurs bun si coerent, parerea mea, mult mai bun decat orice discurs pe care l-ar putea tine Basescu.

 14. @hasalam
  asa l-am apreciat si eu, fiind o persoana care urmareste cu atentie si interes discursurile tuturor candidatilor.

Leave a Reply