George Serban

CU AGRAMATII LA … DONATII

Cu doi ani in urma, inecat de plans, cu un aer patriotic, Basescu declara public:
Intentionez sa-mi donez salariul“.
Si n-a mintit, chiar si l-a donat si … donandu-si-l, s-a bucurat de el, luna de luna.

Dupa doi ani, adica aseara, cel mai mare jurnalist al tuturor timpurilor, candidat la Premiul Pulițer, il persifla pe Basescu, cum ca acesta ar fi declarat, cu doi ani in urma, ca isi va dona salariul si … nu si l-ar fi donat.
Avand grave si repetate probleme cu limba romana, dl. Pulițer, fara sa-si dea seama, isi copiaza subiectul, afirmand ca acesta, de fapt, nu … si-ar fi donat salariul.

Eeeeee … ma intreb, cu cine ne-am fi distrat si ne-am fi umplut serile, daca Basescu n-ar fi spus adevarul, cum ca … isi va dona salariul, ci ne-ar fi mintit, spunand ca … va dona salariul?!

2 Responses to “CU AGRAMATII LA … DONATII”


 1. Aya

  Solutia aleasa de Adrian Nastase- de a renunta la cererea de intreupere a pedepsei, in conditiile in care cauza urma sa fie stramutata “cu dedicatie” – este un exceptional reflex de luptator.

  Sa nu uitam ca Victor Ciorbea a fost procuror si, cand a facut acea afirmatie, anume ca Adrian Nastase ar putea fi omorat “cu ocazia” transportului in orasul-nu-stiu-care unde ar fi stramutata judecarea cauzei, a vorbit intuind perfect gandirea si intentiile procurorilor Monicai Macovei.

  Subliniez ce am mai scris: in penitenciar, viata lui Adrian Nastase este in pericol. I s-a pregatit- si intentia este mentinuta- soarta lui Sorin Crivat (asasinat in penitenciarul Codlea).

  Amintesc ca de “noul caz Adrian Nastase” (legat, formal, de tentativa de sinucidere- pe fond, este si altceva, extrem de grav) se ocupa procurorul Selaru- acelasi care a “ingropat” cazul Sorin Crivat, asasinat in penitenciarul Codlea.


 2. Aya

  ATENTIONARE

  Urmatorul pas pe care aproape l-a anuntat, in subtext, Traian Basescu este declararea starii de urgenta.
  Asta inseamna dizolvarea Parlamentului, interzicerea unor televiziuni si ziare, etc.

  USL trebuie sa se grabeasca- ar putea fi o chestiune de ore!- atat cu suspendarea lui Basescu DAR si- fulger!- cu modificarile necesare privind anumite chestiuni legate de Curtea Constitutionala.

Leave a Reply