George Serban

Cu ochii pe el! Ne-a umilit in Uniunea Europeana

Cu ultima declaratie publica, ne-a facut de ras si ne-a umilit in Uniunea Europeana. Nu ma intereseaza atitudinea romanilor. Raporturile lui cu romanii sunt, asa cum spune, directe. Poate stie ceva! Poate, cei 32% care l-au votat, sunt de acord cu el. Poate l-au convins cu gesturile sau presatiile lor. Ei bine, eu nu sunt de acord cu el. Vreau sa conving Europa, daca nu-i, deja, prea tarziu … pentru Europa.
PS: Un prieten vechi, care il cunoaste mai bine decat mine, imi atrage atentia ca cei din jur, privindu-l cu oarece curiozitate, … se acopera, stanjeniti, pentru a nu-l face sa observe ca doar el se afla in situatia la care se refera. Ce observatie complicata, dar e corecta!

No Responses to “Cu ochii pe el! Ne-a umilit in Uniunea Europeana”

 1. Nu se mai găseşte Viagra?

 2. Off topic
  Cred că s-a pierdut comentariul în care-ţi spuneam de lansarea de mîine, la ora 13,30 la Gaudeamus a cărţii “Regina elfă” a Oanei, continuarea “Războiului reginelor”. Poate o interesează pe MM.

 3. @Lucia, problema lui se rezolva doar cu bisturiul … sur plus …

 4. @Lucia, n-am vazut mesajul dar MM are maine olimpiada la romana

 5. A, felicitări Măriucăi! Baftă!

 6. @Lucia, multumesc! Am un optimism rezervat dar ii admir vointa si … dorinta de afirmare :)


 7. gala

  Sa inteleg din comentariile voastre, ca basescu are nevoie de un chirurg?!? De Ciomu ce se mai aude? :P :lol:

 8. @gala, la Ciomu nu-i coada. Dar cred ca glumesti! Cum un chirurg? Pai el vorbeste in numele a … peste 3 milione de pacienti. Trebuie cerut ajutorul Europei. Ne trebuie cateva divizii de chirurgi.


 9. gala

  Sunt tare curioasa, in numele cator…alegatori va vorbi in turul II ?

 10. @gala, asta este mai putin important. Depinde cum vede el majoritatile. Daca va fi in ziua in care majoritatea este … aia mica si nu-si va fi luat medicamentele, am incurcat-o …

Leave a Reply