George Serban

Cu ochii pe el! Neomul vorbeste despre embargoul mogulilor de pe ecranele acestora …No Responses to “Cu ochii pe el! Neomul vorbeste despre embargoul mogulilor de pe ecranele acestora …”

 1. Trebuie revizuite afecţiunile psihice.Neapărat trebuie introdusă boala numită mogulimie sau mogulism.Şi ar mai fi câteva.


 2. codeus41

  deci atunci cand e vorba de “cersitul” lui nu era vorba de moguli. ca nu s-a dus in 2004 sa se bata pe umar cu Voiculescu.

 3. @Cody, era dar el e nevinovat pentru ca nu se inventase termenul de mogul. Adica, mai clar daca cineva a furat Flota romana inainte de a se inventa cuvantul HOT, e cinstit

 4. @sebra, putem dezbate denumirea bolii, pentru ca, oricum, boala este aceeasi. Eu i-as spune mogulofobie. Bunica mea ar fi spus – nu se inventase cuvantul mogul! – “bolandul asta e tampit la cap!”

 5. un om de nimic!

 6. Repetitia e mama invataturii. Pe unii nu-i mai ajuta nici lipiturile de la montaj… Sinistru mitoman.

 7. @Paul, omul e bolnav psihic! Ma intreb daca cei care vad si stiu toate lucrurile astea, din PD sau din afara PD, si il sustin, sunt oameni cu discernamant?!

 8. @[D][S][N], esti prea amabil! E o javra …

 9. In toata liota asta de pedelei nu exista nici un psihiatru calificat?

 10. @Paul
  Nu exista pentru ca relatia lui cu partidul arata cam asa:


 11. nicole

  Help! M-am plictisit de basea!Sa-l aruncam la “toilet” pe 6 decembrie! In canalizare cu el, ca altfel innebunim toti! :)


 12. gala

  Ordinarul asta are tupeul sa ceara expertiza filmului,dupa raspunsul pe care l-a dat in minutul 1 ?!? Oameni buni, chiar nu este nimeni in stare sa-l puna la punct???? Sau mai bine sa-l duca acolo unde ii este locul (mai la racoare,mai cu zabrele)….

Leave a Reply