George Serban

CUM IMI IMAGINEZ … SEMNALUL CARE VA MARCA INCEPUTUL REDOBANDIRII ROMANIEI DE CATRE ROMANI

Ei au dat semnalul si in decembrie 1989. Ei au dat si primele jertfe.
Este adevarat ca astazi cei 50.000 de turisti sovietici nu se mai afla in Romania.
Este adevarat ca pastorul László Tőkés, captusit cu o gagica … asa … de vreo 10.000 euro pe luna, s-a cuibarit la Bruxelles de unde bate campii cu idei, cauzate de senilitatea timpurie.
Este adevarat ca uzinele IMGB, 23 August, Timpuri Noi, Republica, IMUC, Vulcan si multe alte uzine din tara nu mai exista. Prin urmare, nu mai exista nici muncitorii care, urmandu-i pe pustani, sa umple Piata Revolutiei pentru a scapa tara de canalii.

Scazandu-i pe cei 3 milioane de retardati din 6 decembrie 2009, am putea spune, cu alte cuvinte, ca …
noi, cei 20 milioane de romani, … am ramas singuri.

14 Responses to “CUM IMI IMAGINEZ … SEMNALUL CARE VA MARCA INCEPUTUL REDOBANDIRII ROMANIEI DE CATRE ROMANI”

 1. Nu ştiu de ce, însă cred că mai curând primim semnale din spaţiu decât să mai facă cineva să explodeze mămăliga într-o Românie cu un simţ civic atrofiat.

 2. @Paul-Sorin Tiţa, intr-un fel, mai putin deprimant, asta incerc si eu sa sugerez :)

 3. Majoritari intr-o tara minoritara, condusa de o minoritate majoritar delicventa

 4. Politica si foamea nu se vor impaca niciodata. Romanii sunt satui de masuri anticriza si politicieni care se lafaie in vile de lux si iahturi de milioane de Euro. Nu liderii altor partide vor schimba romania ci chiar romanii care pot pune capat brusc acestui circ ce dureaza de 11 ani. Basescu, Videanu, Tariceanu, Udrea, Blaga, Boc. Oare e normal ca tara sa fie condusa doar de aceasta mana de incompententi ce se dau specialisti in toate domeniile, de la finante pana la dezvoltare urbana. Contribuabili ai UE ce nu sunt in stare de atragerea fondurilor de dezvoltare se imprumuta la FMI pentru acoperirea deficitului bugetar. Sa nu uitam ca nici FMI nici UE nu agreaza masuriele acestui guvern. Noi de ce am face-o ?

 5. @Marius, misto sintetizat :)

 6. Ne straduim macar ;-)


 7. Toni

  George…
  Nu ei au dat semnalul!
  Noi l-am dat!
  Şi nu eram puştani!
  What a fuck!
  Nu băteam beţe şi tobe!
  Ne băteam cu ei!
  Mai mult ei pe noi, decât invers.
  Pe urmă, au tras.
  Pe urmă, au stat.
  Pe urmă, s-au retras.
  La urmă, a ieşit Iliescu.
  Şi gata!
  Altfel, aşa e.
  Nimic nu mai e cum a fost…
  Ai uitat armata, care chiar nu mai e, dacă te iei după gen. Chelaru.
  A fost înlocuită cu securişti, dacă te iei după bugetul defalcat.
  Aşa că singuri n-am rămas!
  Aş zice că dimpotrivă!
  Chiar tu ai făcut constatarea!
  Nu?!
  Şi nu de la ei o s-o ia din loc.
  Mai degrabă ei o s-o ia din loc.
  Ăştia, cum prind un contract, cum gata!
  O s-o ia tot de la noi!
  O să vezi!
  Veteranii…
  Pariu?!
  Nu că o să o iasă iar Iliescu, nu asta vreau să spun!
  Nu ştiu cine o să iasă, dar ştiu sigur cine o să intre!
  I got a feeling…
  What a fuck!

 8. @Toni, i-am vazut in noaptea de 21, erau copii. Cimitirele cu mortii de atunci sunt pline de copii. Cred ca nici nu stiau exact pentru ce lupta. Luptau pentru parintii lor pe care ii vedeau suferind. Luptau pentru parintii lor care abia a doua zi au inceput sa iasa in strada. Nu cu bete, tobe sau tamburine. Dar starea lor de spirit, a acelor copii, era cea a generatiei hip-hop. Erau insetati de viitor si satui de prezent. Acum sunt mari. Au varsta noastra de atunci. Multi au plecat. Pentru ei, visul de atunci s-a implinit. Dansul din fragmentul de film imi induce un deja vu. Atata tot :)


 9. robert horvath

  Filme semal :

  PROPUN ANTENEI 3 URMATOARELE FILME DOCUMENTARE :
  .(Primul este terminat. al doilea
  in productie iar al treilea in faza de documentare)
  Filmele descriu activitatea infractionala a actualului presedinte Traian Basescu indreptata impotriva intereselor nationale si a imaginii tarii in lume.

  PROFANAREA MENOREI
  Filmul descrie expozitia a artistului Omar Amar Ambaki ( finalist al competitiei mondiale antisemite organizate de Teheran – 10.000 de participanti ) la New York a doi pasi de sediul ONU. Aceasta manifestare a masinii de propagana
  islamica a fost organiza si sponsorata de statul roman la Institutul Cultura Roman , New York ( Presedinte de onoare Traian Basescu ).In centrul galeriei putem vedea o uriasa menora, simbolul statului Israel pe care sa manjit cuvantul Fuck. O alta lucrare semnificativa a urei de rasa, reprezinta un schimb simbolic cu caracter biblic Abraham ai intinde lui David steaua cu acelas nume primind in schimb un penis.
  Trebue mentionata si participare artistilor romani care au fost intrebuintati ca diversiune si recuzita. Expozitia sa bucurat din plin de atentia presei americane si romanesti. Vezi ultimul editorial din New York Magazin
  http://www.nymagazin.com/. O atentie speciala a fost acordata de prestigioasa organizatie Anti Defamation League aflata cu sediul in apropiere. Expozitie a fost vizitata de directorului venerabilei institutii Ionathan Vick care fiind puternic impresionat a trimis o scrisoare guvernului roman. Vizitatorii au fost numerosi si chiar fost organizate vizite in grup dupa ora de inchidere. Vezi vizita unui grup al politiei metroplitane.
  Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
  Filmul va fi prezentat inainte de sfarsitul anului la televiziuni americane si japoneze. ca si la un canal francez.
  CRIMA SI PEDEAPSA
  Filmul descrie crima din portul francez Rouen al capitanului Traian Basescu.
  Acesta a incendiat 47 de vase creind uriase pagube materiale,
  Filmul interviaza victimile incendiului . Memorabil in acest sens este mesajul adresat de uni tanar fracez care si-a pierdut vederea Presedintelui Romaniei
  Filmul se incheie o vizita la un penitenciar francez unde Traian Basescu asi va sfarsi in liniste ultimii ani de viata dupa extradare. Deschideti proba audio in care Traian Basescu cetatean roman, recunoaste crima si faptul ca a falsificat probele pentru a deruta ancheta.
  inregistrare basescu, traian basescu, http://blog.imperiaonline.me/traian-băsescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html,
  Filmul va fi proiectat de canalul francez 5 International.

  SPIONUL SECOLULUI
  Filmul va reliefa un spion anti NATO specializat in spionaj militar si tehnologic care la umbrela serviciului romanesc a facut parte dintr-o retea KGB ajunge PRESEDINTELE ROMANIEI TARA MEMBRA NATO SI MEMBRA A UNIUNII EUROPENE. Filmul este bazat pe arhivele olandeze si belgiene.
  http://devanewyork.blogspot.com/2010/07/documentale-serviciului-olandez-basescu.html .
  Este o co-productie cu Haga Film

  Scriu aceste randuri din Mariland. Am inceput filmarile la un documentar despre un grup de crima organizata care activeaza in SUA. Sunt pe urmele celei mai mari lovituri financiare din itstoria Romaniei moderne . ( 38.000.000$ din banii din banii bugetarilor si pensionarilor ) Este vorba de deschiderea unei institutii fatoma care exista numai pe hartie. Milionele de dolari alocati pentru” Institutului de studii post comuniste ” Maryland, din bugetul ICR intrand direct in buzunatele a patru gangsteri , in viitor celebrii Tismaneanu , Basescu , Patapievici, MIhaes.

  Deschideti
  http://devanewyork.blogspot.com/2010/08/furt-de-30-milioane-de-dolari-la-icr.html

  Proiectarea acestori fime creiate de compania mea Devartes Film International la Antena 3 poate avea succes de public si consecinte terminale pentu mafia de la putere.

  Robert Horvath DEVA Cineast New York- Tokyo

  http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/


 10. codeus

  buna dimineata George. ce-am sperat si ce-a iesit. e ca si cum ai pune la clocit un ou de gaina si in loc de pui de gaina sa iasa pui de balaur

 11. @Cody, buna dimineata! Te contrazic. Balaurul este o fiinta de poveste care creeaza teama si respectul pe care ti-l inspira un dusman de temut. Ceea ce spui tu sunt niste sobolani care trezesc scarba, repulsie si nicidecum teama. Multi confunda sila de sobolani cu teama si ii evita.

 12. George, turistii sovietici – nici vorba de 50.000, poate una, cel mult – erau moldoveni care mergeau/veneau în Iugoslavia cu fierbatoare. Am constatat ca Ilie Ceausescu a fost raspindacul povestii cu agenturili, dar cit era ea de securitate securitatea, n-a prins nici macar un picior de agent strain. Tot ai nostri, sireacii.
  In al doilea rind, nu voi ierta vreodata clasa politica din 1989 ca nu l-a dat jos pe ceausca fara sa lase oamenii sa moara. Tot astfel, cred ca e raspunderea actualei clase politice, în frunte cu PD-ul, sa-l dea jos pe Base inainte sa mai moara cineva: nu crezi?

 13. @Zoe Petre, despre turistii sovietici l-am auzit, prima oara, pe Roman vorbind foarte convingator. Unele lucruri destul de ciudate le-am vazut si in blocul ambasadei sovietice, in vecinatatea careia locuiam. Lucruri ciudate dar nu de natura sa justifice un asemenea numar de “turisti”. Acum, stim amandoi, la fel de bine, ca sovieticii aveau agenti cu toptanul pregatiti pentru orice tara iar pentru noi, nu-mi imaginez ca nu aveau moldoveni recrutati si pregatiti. Nu am nici o informatie certa despre numarul celor care s-ar fi implicat la noi dar cred ca “savietkii drac” si-a bagat un pic coada.
  In ceea ce priveste a doua idee din comentariul tau, m-a uns pe suflet. Din pacate, mi-e teama ca spaima coplesitoare a celor de la putere de a ne lasa sa ridicam bolovanul si sa vedem ce colcaie sub el, ii va determina sa recurga la orice. Iar de la “Ioropa” condusa de un PPE, in configuratia de astazi, nu putem astepta o reactie … nici macar politica.


 14. robert horvath

  Senatul Romaniei
  Vice Presedinte
  Stimate Domn Dan Voiculescu
  La cererea mea oficiala de a vi se remite direct documentele necesare deschiderii unei anchete parlamentare am promit urmatorul raspuns. Va rog
  respectuos a-mi comunica daca documentele au intrat in posesia dumneavoastra.
  Datele de contact personal : http://devanewyork.blogspot.com/
  CASA, MASA,HAINE,INGRIJIRE MEDICALA GRATIS
  ………FARA PISCINA.

  Documentele oficiale trimiterii Presedintelui Romaniei Traian Basescu direct la puscarie

  Domnule Horvath,

  In legatura cu mesajele dumneavoastra din 4, 5 si, respectiv, 9 august 2010, doresc sa va confirm ca Ambasada Romaniei la Washington a inaintat aceste mesaje Ministerului Afacerilor Externe.

  Cu stima,

  Adrian Tudorache
  Secretar II
  Ambasada Romaniei la Washington

  DOCUMENTELE REMISE POARTA TITULATURA:
  -TRAIAN BASESCU INVINUIT OFICIAL DE INSELACIUNE, FRAUDA SI SPALARE DE BANI( 30.000.000$ furati din bani publici )
  http://devanewyork.blogspot.com/2010/08/traian-basescu-invinuit-oficial-de.html

  - SCANDALUL SECOLULUI : STATUL ROMAN ORGANIZEAZA O EXPOZITIE AL QUEDA LA MEW YORK

  http://devanewyork.blogspot.com/2010/08/traian-basescu-invinuit-oficial-de.html

  -TRAIAN BASESCU SEFUL UNEI AGENTURI DE CRIMA ORGANIZATA ACTIONAND IN SUA

  - FURT DE 30 MILIOANE DE DOLARI LA ICR BASESCU – PATAPIEVICI.

  http://devanewyork.blogspot.com/2010/08/furt-de-30-milioane-de-dolari-la-icr.html

  http://devanewyork.blogspot.com/2010/08/traian-basescu-seful-unei-agenturi-de_04.html
  La aceasta se adauga scrisiarea Mariei Grapini Vice Presedintele Partidului Consevator.

  Maria Grapini says:
  August 5, 2010 at 12:06 pm
  Stimate domnule Horvath,
Va multumesc pentru incredere si pentru informatii. Dupa 16 august cind ma intorc din concediu voi face o scrisoare deschisa catre guvern si Parlament prin care voi solicita verificarea ICR. In mod normal, daca informatiile date de dumneavoastra sunt facute publice institutiile statului abilitate pe probleme specifice ar trebui sa se autosesesizeze.
Eu lupt pentru o Romanie normala, nu pretind una ideala pentru ca stiu ca nu exista sistem ideal. Dar atunci cind vezi risipa, hotia, furtul pe fata, nu poti ramine indiferent. Sunt cetatean de buna credinta, muncesc cinstit in tara mea si nu pot accepta sa se continue imbogatirea prin furt cu consecinte grave asupra populatiei din ce in ce mai sarace.
Cu stima,
Maria Grapini
  Robert Horvath Cineast New York – Tokyo
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://devanewyork.blogspot.com/

Leave a Reply