George Serban

Cum se numeste un om, de fapt o canalie, care ascuns dupa o imunitate totala, inventata de complicii sai, ataca “plin de curaj” in justitie, fara ca cineva sa aiba dreptul de ai raspunde, in acelasi mod?


Preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe deputatul PSD, Mugurel Surupăceanu şi îi cere daune simbolice de un leu, pentru că a spus, într-o conferinţă de presă din 14 februarie, că Guvernul şi Preşedinţia favorizează şi susţin consumul de droguri uşoare.

Surupaceanu“În deplină siguranţă asupra poziţiei mele în acest proces, sunt dornic să-mi pot susţine cauza în mod public, cu argumentele şi probele de care dispun. Altfel, găsesc gestul domniei sale (preşedintelui Traian Băsescu – n.r.) jenant şi derizoriu, dată fiind suma de 100 lei care mi se cere drept despăgubire. Consider că gestul lui Traian Băsescu e o insultă la adresa societăţii noastre, pe care consumul de droguri în rândul tinerilor o costă cu mult mai mult. Ştiu că o campanie electorală are preţul ei, dar şi că el ar trebui să fie infinit mai mic decât viaţa şi siguranţa noastră. La fel cum ştiu că într-o asemenea situaţie, singurul proces pe care un om de caracter şi de stat ar trebui să şi-l facă, este cel de conştiinţă”, se arată într-un comunicat semnat de Mugurel Surupăceanu, remis joi agenţiei MEDIAFAX.

(sursa: Mediafax)

11 Responses to “Cum se numeste un om, de fapt o canalie, care ascuns dupa o imunitate totala, inventata de complicii sai, ataca “plin de curaj” in justitie, fara ca cineva sa aiba dreptul de ai raspunde, in acelasi mod?”

 1. :)

 2. Mai treci inca o data peste titlu George, unele scapari pot fi taxate extrem de rautacios de catre unii…

 3. @Paul, multumesc! Recunosc, cateodata graba, de cele mai multe ori revolta si furia :)

 4. “a-i”

  Si te rog sa stergi mesajele astea, nu vreau sa se interpreteze nimic… Salutari George…

 5. @Paul, ce ai? De ce sa sterg? Iti multumesc! :) Imi cunosc foarte bine calitatile dar, la fel de bine, si defectele. Prietenii mei stiu foarte bine, ca si tine, de altfel, ca nu sunt nici agramat, nici tampit :) Dar ei, prietenii mei, printre care si tu, stiu ca sunt distrat, uneori superficial, comod, uneori poate lenes. ¨… A nu fi lenes, nu este o virtute¨ mi-a spus, odata, mai demult, conu´ Alecu Paleologu. Pentru asta, l-am iubit si mai mult. :) Asa ca, te rog sa fii, in continuare, prietenul meu!
  PS: am sentimentul ca daca as sterge mesajul tau, n-as mai crede nimic din ceea ce am scris pe acest blog. Iar daca voi corecta acum, mesajul tau ar parea aiurea :)

 6. Doar ma gandeam la apa ce va fi sa curga la moara cretinilor ce vaneaza si astfel de “alice” pierdute in vant…

  Dar poate ai dreptate George, e mai bine sa lasi totul asa, natural, sa vina de la sine. Iar posesorilor de moara trebuie sa li se plateasca cu vorba, sa fie dusi cu covorasul. Tot conu Alecu amintea si de acest lucru in “Despre lucrurile cu adevarat importante” aducand vorba despre frantuzismul “payer en monnaie de singe”… Un salut George, acum, aproape de seara…

 7. @Paul, bine zici! … Conu´ Alecu! … Ei, uite inca ceva care ne apropie!

 8. A-i!
  Totuşi, ar fi bine să corectezi :) Parcă aveai o secretară care mai superviza ortografia…

 9. Cred că e singura ţară din lume în care preşedintele dă în judecată un deputat.

 10. @Lucia, nu-mi mai permit! Ma stoarce de bani. 5 lei colationarea, fara t.v.a. in conditiile in care o meditez la italiana. Mi se pare enorm. Mai bine contez pe Paul si pe tine :)

 11. @Lucia, de acord! Dar e si singura tara in care un astfel de om, chiar si prin frauda, poate ajunge presedinte

Leave a Reply