George Serban

D.N.A. (Directia 'Noirii Apropiatilor) sectia de cadre (militari si cat mai inalti prelati) a C.C. al P.D.

Este vorba de sora geamana, mai mica in varsta decat precedenta cu trei luni. Da, ati inteles bine sunt surori gemene, de vrste diferite. Sunt surori gemene pentru ca au acelasi tata, aceeasi mama – acum, un pic plecata pe la Btuxelles -, acelasi domiciliu si seamana ca doua picaturi de apa. Au varste diferite pentru ca taticul, ticalos dar un pic neghiob, si-a dat seama abia dupa ce a conceput-o pe cea mare ca are nevoie si de cea micuta.
Cele doua surori gemene se ocupa de lucruri diferite. Sora cea mare cauta tantarii si-i face armasari. Transforma armasarii in denunturi, in note operative de interceptare, declaratii si le aseaza pe toate in dosare care primesc nume si numere. Pentru “clientii” cei mai indarjiti, dosarele ajung la domnii judecatori care, de regula, le restituie dandu-si seama ca armasarii sunt, de fapt, tantari sau niste facaturi de armasari. Cei mai putin indarjiti sunt “citati” sau li se sopteste “pe surse” ca nu mai sunt tantari ci au devenit armasari.
Ei, de aici intra in functiune surioara mai mica, pe numele ei “Directia ‘Noirii Apropiatilor”. Scuze, ortografia nu-mi apartine! Tatic-su a botezat-o!
Tatic-su are nevoie de “apropiati” si nu de orice apropiati. Pe aia cu minte putina ii pacaleste de unul singur. El are nevoie de “apropiati” mai de soi. Primari, ofiteri, inalti prelati cu influenta in randul oitelor ratacite. Aici sora cea mica ii este de mare ajutor. Niste parlamentari socialisti, care peste noapte isi descopera afectiunile “de dreapta” sau niste liberali care dintr-odata vor sa se autodepaseasca si trec … un pic mai incolo, toti acesti oameni sunt rodul muncii surorii celei mici care se ocupa, pe banii publici, de ” ‘Noirea Apropiatilor”
MICA PANOPLIE A CELOR RECENT LIVRATI LA CHEIE:

FericitulDez OrientatulFotbalistulPrimarul cel Bun

 

 

 

 

In ordine, de la stanga la dreapta, “parintele patriarh”, in realitate doar mitropolit dar mascariciul habar n-are cui se adreseaza. Important este ca si-a ‘noit apropiatii. Urmeaza Dez Orientatul care nu si-a identificat doctrina dar se … orienteaza, apoi Fotbalistul cu merite trecute dar ambitii pe masura defectelor si, ultimul pe lista, Primarul cel Bun care nu si-a clarificat inca problemele cu unii dezvoltatori din sectorul 2.

Dar vom reveni.

No Responses to “D.N.A. (Directia 'Noirii Apropiatilor) sectia de cadre (militari si cat mai inalti prelati) a C.C. al P.D.”


 1. IONION

  cred ca ar trebui sa scrieti de recordurile mondiale ale celui mai mare agramat `al tuturor timpurilor= gen Oprea, care isi zice ca e general de justitie, scriind pe toate usile la prefectura… Sunt curios sa stiu si eu la cate procese a fost acest individ, in orice calitate chiar de simplu jurist. Dar va asigur ca n-a profesat niciodata… asta-i tara… uitati-va cum a ajuns mare prof.univ. dr. in doar 3 ani, si chipurile cica ar preda la Colegiul ptr. aparare…, cred ca mai bine v-ati interesa, cate procese are acest individ si melescanu.. stie… in legatura cu falsificare de doctorate….

 2. @IONION
  Va impartasesc amaraciunea. Armata nu mi-e chiar straina. Va pot spune, din propria experienta, ca lucruri care ni se par neobservate din cauza nadufului, a revoltei, sunt foarte vizibile. Uneori, reparatiile pe care le asteptam, nu se fac atunci cand am dori si cum am dori. Este nevoie de schimbare si va veni.


 3. gala

  Atata vreme cat basescu mai are inca un procent important de sustinatori,trebuie sa ne mai mire ceva?!? Eu am ramas masca citind ineptiile debitate de “sexy-buzoianca” si comentariile sustinatorilor ei…
  ” Elena Udrea says:
  24 October, 2009 at 9:41 pm
  Buna seara! Lulu, ma bucur pentru dvs. Intalnirea cu Traian Basescu este un moment fascinant. Mai ales pentru cei care au deja o parere formata despre acesta de la televizor ori din ziare. Nu cunosc pe nimeni, nimeni! care sa il fi intalnit si sa nu fi ramas impresionat pozitiv de personalitatea sa. Sunt convinsa ca Ionhut ar trai aceleasi sentimente daca l-ar cunoaste!”
  ” Hamangia says:
  24 October, 2009 at 10:09 pm
  Buna seara. Vine vremea sa stringem rindurile si , uniti, sa aducem linistea si speranta romanilor . Vremelnic au incercat hidrele rosii sa blocheze tara dar noi luptam mai mult , mai bine si ne sustinem Presedintele . O stea in negura luminii, auriu chip, o alta Ana Ipatescu , o tricolora fata, incearca sa razbata prin prin hatisuri ghimpoase spre lumina datatoare de izbinda . Sa ne unim in efortul nostru pt viitorul nostru . D-na Va doresc victoria impreuna cu Presedintele nostru . Cu toata gratitudinea… un prieten …”
  Nu ma asteptam ca la 20 de ani de la revolutie,sa mai citesc asemenea libidinosenii !
  Ma intreb cum de are basescu atatia adversari,daca toti cei care-l cunosc sunt fascinati de personalitatea lui?!?
  Cat despre “Hamangia”,se vede ca este fara ganditor,de a putut s-o compare pe blonda cu Ana Ipatescu…

 4. @gala
  eu stiu oameni care il cunosc pe Basescu. Cand spun ca il cunosc, inseamna ca lucreaza pentru el si, uneori, il intalnesc cu treburi. Unii dintre acesti oameni il urasc pe Basescu. Ca si in timpul comunismului … isi apara serviciul, isi apara familia, bla, bla, bla. Inainte de 1989 o astfel de atitudine putea fi acceptata. Acum, nu! Ei bine, acesti oameni il urasc pe Basescu dar sunt lasi. La vot se vor duce. In cabina de vot, oamenii prind curaj. Cei care se intersecteaza cu Basescu la un miting si, eventual, sunt fascinati de hahaielile, ragaiturile lui sunt infinit mai putini decat ceilalti daca se vor duce la vot.


 5. gala

  Sper sa ai dreptate! Dar nu ma linistesc deloc, zvonurile despre cele peste 1.500.000 de buletine de vot, cerute in plus…
  Eu tot astept o dezvaluire senzationala, care sa-l treaca direct pe linie moarta…cu zabrele daca se poate…Dar la ce slalom a facut pana acum,printre toate acuzatiile,mai ca-mi vine sa cred ca a incheiat un pact cu diavolul…Trag nadejde (ca spanul de barba), ca o sa-l enerveze la un moment dat si pe dracu’ !

 6. @gala
  esti o dura! :) daca n-as stii ca nu va e usor acolo, te-as invidia :)

Leave a Reply