George Serban

De ce a esuat programul "Prima casa" al cuplului B&B

Informatia mi-a furnizat-o un tip implicat direct, pus in fata unei probleme, aparent fara solutie …

Atentie la ce i se sopteste, atentie la termen … la target!

Sunt trei actori.
Doi, incluzand si blonda, se afla in dilema veche: au cu cine, au cu ce, … n-au unde.
Invidiosul de pe banca se afla in dilema veche: are unde, are cu ce, … n-are cu cine.
Aparent, programul B&B, intitulat “Prima casa” creaza dilema noua.
Romanul, descurcaret, nu-si pierde timpul cu tampeniile lui Boc&Basescu. In cazul lui, este vorba despre … programul prima ca … sa …

SOLUTIA – DACA MERITA – ESTE UNA SINGURA:
E MAI IEFTIN LA HOTEL!!!

No Responses to “De ce a esuat programul "Prima casa" al cuplului B&B”


 1. theodora0303

  :) Vai,domnule Serban, nu ma asteptam la dumneavoastra! :)
  Revin un pic mai tarziu cu mai multe comentarii :)

 2. Pentru că nu avea o bază juridică și economică bine delimitată. Pentru că niște pretenari cu firme au sugerat la urechea psihopată că ar vrea și ei să-și vândă cu garanția banilor statului qartierele construite. Ceea ce denotă nu numai că bocul e un jurist de douăzeci de bani ci și că n-au niciun economist prin preajmă.
  Le-aș da eu soluțiile, dar e cam târzior… :D

 3. @Gabriela
  ca de cele mai multe ori, sunt de acord cu tine. Dar eu aveam impresia ca, din filmulet, se intelege ca raportul pret/nevoie/urgenta este disproportionat in oferta imobiliara. De aceea le sugeram o solutie mai potrivita, sau sa astepte. In rest, repet, de acord cu tine! :)

 4. @smecta
  nu rezulta din IP sexul tau. Chiar daca injuraturile tale prezinta forme inedite si merg, in opinia mea, in directia cea buna, nu-si gasesc locul pe blogul meu. Daca reformulezi (macar la formele traditionale) poate mai stam de vorba :) Ca sa nu pleci cu mana goala, iti satisfac curiozitatea. Cuplul B&B este un cuplu de heterosexuali chiar daca nu lasa sa se vada asta.


 5. isabela

  Imi pare ca se doreste discreditarea acestui program desi nu vad sincer de ce nu se face o campanie mai ampla de informare a cetatenilor cu privire la avantajele acestui tip de credit. Lucrez intr-o banca si pot spune ca astazi am pus la dispozitie un credit din acest program, pentru care clientul a depus dosarul in data de 21.09.2009. Am primit raspunsul de la Fond in 5 zile lucratoare si totul a durat o luna si jumatate. Este adevarat ca ar fi de dorit ca sa se poate acorda mai rapid, insa nu vad de ce se doreste cu ardoare crearea unei imagini negative asupra acestui program. Sunt totusi cel putin 3 Banci care si-au consumat si chiar majorat plafonul in vederea acordarii acestor credite, sa fie oare chiar atat de rau, sau se doreste sa arate rau??????

 6. @isabela
  Ma bucur sincer pentru oamenii carora banca, la care lucrezi, a reusit sa le indeplineasca un vis, poate de o viata. Programul “Prima casa” este un program gandit superficial si nu in folosul oamenilor. Este un program electoral care urmareste vanzarea unor imobile (de tip rezidential sau nu) construite de clientela politica. S-a vorbit despre locuri de munca si de valoare nou creata in timpul crizei, pentru diminuarea efectelor acesteia. Abia astazi, in parlament, printr-o initiativa legislativa, care nu are nici o legatura cu guvernul, s-a aprobat extinderea programului si pentru cei care vor sa-si construiasca o casa adevarata, la un pret real, si nu umflat de speculanti imobiliari. Nu suna a liberalism ceea ce scriu dar asa gandesc eu.
  PS: … si, dincolo de continutul mesajului, trebuie sa mai si zambim, nu crezi?


 7. theodora0303

  Dupa cum am promis am revenit cu un comentariu.
  Eu cred ca ideea a fost buna dar modul in care a fost aplicata a dus la transformarea unei idei bune intr-un esec.
  Extinderea programului pentru cei care vor sa-si construiasca o casa mi se pare cu adevarat o mare realizare.
  Cu respect

Leave a Reply