George Serban

De ce NU Basescu? Pentru ca mi-a facut tara de ras in lume! Si, cu asta, ajunge! Mai am de spus, dar nimic nu depaseste stanjeneala de a te simti roman, in lume, cu un astfel de presedinte

Pe blogul Corinei Cretu, am gasit acest link care conduce la un site din SUA, pe care a fost postat filmul cu Basescu lovind un copil. Se face un sondaj asupra veridicitatii filmului. Interesant de vazut.

Este cea mai jenanta imagine pe care o poate oferi lumii o tara, prin cel care, potrivit atributiile sale constitutionale, are ca misiune importanta promovarea relatiilor internationale ale Romaniei.

                              vedeti aici

No Responses to “De ce NU Basescu? Pentru ca mi-a facut tara de ras in lume! Si, cu asta, ajunge! Mai am de spus, dar nimic nu depaseste stanjeneala de a te simti roman, in lume, cu un astfel de presedinte”


 1. gala

  Nu afisa!
  Ce a fost azi la Timisoara (cinstit)? Citesc pe blogurile portocalii ca au fost mii si mii de simpatizanti PDL si doar cateva sute pro-alianta nou formata (si aia adusi de prin imprejurimi)…

 2. @gala,
  eu am inregistrat incidentul. Au fost cca. 800-1000 de persoane, de o parte si de alta. Daca ne luam dupa reziltatele la primul tur, alianta are peste 50% (Crin 31% si Geoana 22-23%, nu stiu cat a avut UDMR in Timisoara) iar Basescu a luat 34-35%. Chiar cei care au fost in strada nu erau cetateni ai Timisoarei. Majoritatea erau galeria de la echipa de fotbal care este finantata de Cons Judetean al carui presedinte este un PD ist. Chiar el a recunoscut ca au fost sub 1000 de oameni.


 3. gala

  Mi-e tare teama ca lucrurile vor degenera…basescu are tot interesul…Om scapa vreodata de blestemul asta?!? :(

 4. @gala, nu vor face decat sa-si atraga antipatia oamenilor.


 5. theodora0303

  Buna ziua Domnule Serban,
  Da, Basescu nu stie sa piarda. Dupa evenimentele de ieri, care pur si simplu m-au speriat, mi-am dat seama ca nu va pleca de la Cotroceni decat cu mare scandal si balamuc.
  Ma asteptam la reactii de genul asta dupa 6 decembrie.
  Pacat ziua incepuse totusi frumos cu toata ceata de dimineata.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/01/va-multumesc-domnule-basescu-pentru-reconciliere/
  Cu respect

 6. @Theodora,
  Calculul pe care si-l face Basescu este simplu. Pe masura ce “se exprima”, pe masura ce trec zilele, asa cum a aratat si sondajul de ieri, INSOMAR, soarta lui Basescu pare clara. El stir ca orice crestere a participarii la vot este in detrimentul lui. Prin manifestarile de violenta incearca sa induca o stare de teama, de neliniste, pentru a determina oamenii sa nu iasa la vot. Sunt sigur ca pe masura ce oamenii vor sesiza acest lucru, se vor inversuna sa iasa la vot.

 7. Eu daca animalele-ar vorbi, mi-ar fi rusine pana si de cainele meu, cand ar trebui sa-i spun ca e mai domn decat Traian basescu, presedintele meu. Ce naiba, am devenit o tara de catelusi, iar el, hingherul-sef? Probabil asta isi inchipuie…

 8. [...] De ce NU Basescu? Pentru ca mi-a facut tara de ras in lume! Si, cu asta, ajunge! Mai am de spus, dar… [...]

Leave a Reply