George Serban

De ce NU Basescu? Un alt motiv este acela ca nu pot vota un prost in fruntea statului, oricat de smecher sau hot ar fi! S-a dat de gol, filmul nu e trucat!

Nu pot vota un prost in fruntea statului. Siretenia, smecheria, viclenia sau oricum i-am spune, poate fi confundata cu inteligenta, pana la un punct. Diferenta apare in momentele dificile.

Cea mai mare preocupare a lui Traian Basescu este campania negativa, impotriva lui. Orice lucru oribil, se lipeste perfect de fata lui. Cu atat mai mult cu cat contracandidatul sau Mircea Geoana si, in egala masura, Crin Antonescu nu coboara dezbaterea politica la nivelul lui Basescu. Mai mult, Basescu nu mai face agenda discutiilor cotidiene oricat de mult ar incerca dl. Cotoi Sever. Agenda zilei, in fundalul, dezbaterii este filmul. Basescu nu poate veni cu nici o tema serioasa. In schimb, s-a inversunat sa demonstreze ca filmul este trucat, ceea ce este o mare neghiobie pentru strategia si atitudinea lui in campanie. Din clipul de mai jos veti auzi ceva ilogic, din perspectiva intereselor lui.

Prin urmare, Gandul si Realitatea au comandat expertizarea filmului si el, Basescu, stie ca exertiza a aratat ca filmul este trucat. Pai din momentul urmator aflarii acesyui lucru procesul verbal al expertizei ar fi facut ocolul televiziunilor. Institutul National este o institutie a statului. Basescu ar fi cerut imediat peocesul verbal de expertiza pentru a arata ca filmul este trucat. Fiind amestecat el insusi in aceasta poveste si fiind si presedintele tarii, nimeni nu l-ar fi refuzat. Daca s-a facut, intr-adevar, o expertiza iar rezultatul cunoscut de Basescu, nu este pe piata, inseamna ca rezultatul nu-i cel care l-ar avantaja.
Altfel spus, pentru a pastra nivelul de dialog, introdus de Berceanu, Basescu este un “colesterol” mincinos!

No Responses to “De ce NU Basescu? Un alt motiv este acela ca nu pot vota un prost in fruntea statului, oricat de smecher sau hot ar fi! S-a dat de gol, filmul nu e trucat!”

  1. De acord, dar publicul lui Guţă nu va înţelege asta.
    A, încă ceva: crezi că nişte pastile anti-colesterol ar fi bune? Am unele doar puţin expirate…

  2. @Lucia, gasim! E pandemie de “colesterol” rasa Marele Dobrogean

  3. A scris Dramoleta ca nici macar nu poate cere o expertiza. Asa ca… Dar @Lucia are dreptate: votantii Guta o sa-l creada.

  4. @Lilick & Lucia
    auzi, voi faceti mishto de mine? :) Ma puneti sa muncesc la leapsa asta, cu ce ar vota Guta, cap de … oiste de caruta, sau cu ce as intelege si as vota eu? Pai eu sunt Guta? :mrgreen:

Leave a Reply