George Serban

Dedicatie muzicala. Ei … numai Ei!


Inainte de a pleca sa-mi incarc bateriile prin Tireniana, am lasat-o pe Leana lu’ Inculpatu’ plina de viata. Se landofcioiziza peste tot, pe unde putea ea si pe unde vroiau initiatii. Ma distra, imi crea un confort psihic cu extensii in directii necunoscute mie. Ea era “bufoana” mea. La micul dejun, deschideam televizorul si radeam de ea. Ma facea sa rad cu pofta! La gustarea de pranz, deschideam televizorul, radeam de ea. Seara, Leana lu’ Inculpatu’ era distractia mea preferata. Imi placea modul ei de a se sui, cu greutate dar dezinvolt, pe orice-i ajungea intre picioare. Ca era o bicicleta, ca era un armasar de rasa, n-avea importanta. Putea fi – si chiar a fost! – un bou sau orice dobitoaca. Ea se suia si-l calarea cu placere, spre incantarea mea. Important era sa-si atinga scopul pe care si l-a propus din frageda tinerete. Landofcioizizarea propriei cariere. Si parea sa fi reusit!
M-am intors din Tireniana si am gasit-o pe Leana lu’ Inculpatu’ nervoasa, suparata, usor deprimata. Am intrebat un amic, bun specialist, ce se intampla. Rasul ei tamp si cristalin s-a transformat in ranjet … Ce mai, s-a dus dracului distractia mea!
Amicul, la care m-am referit, mi-a sugerat ca starea ei ar putea fi cauzata de faptul ca n-a mai calarit demultisor … Eh, la faza asta, eu n-o pot ajuta. De ras de ea, pot rade cu mare placere. In rest, … am si eu exigentele mele …
Dar, de acolo de unde am venit, i-am adus o dedicatie muzicala. Sunt sigur ca-i va face placere si ar fi exact ceea ce-i lipseste …

Legenda:

Puglia … este o regiune din Italia (excelenta pentru calarie si landofcioizizare).

Puzza … in italiana inseamna … dar mai ganditi-va si singuri!

No Responses to “Dedicatie muzicala. Ei … numai Ei!”

 1. Tarantella Puglianesa? :lol:

 2. @dramoleta
  Leanei lu´ Inculpatu´ nu-i plac chestiile cu prea multe litere. Se plictiseste … :)

 3. Georgeeee…. :))))
  Carele va sa zica Leana lu inculpatu prefera, scurte si dese,aham… pai sa-i dam cu mai putine litere : scuti ca ma plicti, fa Leano ! Je dobro ase? :)
  Sibilla


 4. maminineta

  George, din poza de sezon zambesti enigmatic.Cred ca lipsa Ilenei portocalii ti-a priit .Azi mai trista ca ieri, cheama liftul secretarilor de stat.Dar nu se lasa,ramane tot calare pe situatie.Sa asteptam toamna.

 5. Ii plac chestiile cu multe cifre!Doar nu fura atat fara sa-i faca placere :-)


 6. codeus41

  ‘neata George

 7. @Sibilla
  dupa cum bine stim … landofcioizizarea – un esec pe masura incompetentei autoarei – are usoare conotatii erotice provenite din propozitiile scurte exprimate de ¨beneficiari¨ :)

 8. @maminineta
  scapane-ar Domnul de toata sleahta de golani si hoti care au ajuns sa ne decida viata.

 9. @Alexandru Marin
  nu pot ei fura cat … pot rabda romanii.

 10. @Cody
  ´neata prietene!


 11. gala

  Frumos bronzul de Tireniana !…Mi s-a parut mie intr-o zi pe plaja,ca mai spre sud, cineva tasteaza de zor, sub o umbrela tricolora… :P :lol:
  Lasand gluma deoparte,povestea asta a Leanei pare ca nu se mai termina…si inca mi se pare destul de sigura pe ea…M-as simti mai confortabil daca as sti ca au macar o proba forte (sunt sigura ca exista,dar nu si ca a ajuns in mainile comisiei)…

 12. @gala
  ma bucur sa te “aud”! Nu-i bronzul meu, e trucaj … poate se uita Leana lu’ Inculpatu’ :) )))


 13. gala

  Sa nu ma tragi de urechi, ca n-am chiulit ! Am trecut pe-aici in fiecare zi,dar in varful picioarelor… :)


 14. vladrosca

  George apropo de discutia noastra despre cine ar mai putea folosi serverul STS (in afara de STS) o sa gasesti raspunsul “pesurse”-le lui Iosca Buble care a descoperit cine-i “curiosul” (sau mai bine zis “curioasa”) care ne tot viziteaza blogurile.

 15. @gala
  am vazut :)

 16. @vlad
  pe la 9 aseara m-au apucat dracii. Nu-mi deblocasera cartela. Nu-i dadeau de capat. Am sunat si le-am spus iritat sa caute dracului in … amonte de sistemul lor. Nu intelegea omul. Am cerut sa vorbesc cu un sef de tura. M-a sunat o fata desteapta (tot fetele!!!). Domnisoara – ii zic – defectul este in amonte de sistemul dvs de baza. Ma intelegeti, s-a “agatat banda”?!
  S-a facut pauza. Stiti … nu depinde de mine, dar sa vad ce pot s-a fac. Dupa 20 de minute m-a sunat tot ea si mi-a zis sa restartez telefonul ca s-a rezolvat. Si s-a rezolvat, Vlad! In ceea ce priveste STS stiu eu mai bine ca Ioska. Ministerele, unul cate unul, renunta la furnizorii de Net de pe piata si trec pe serverul STS. Cei care ne privesc sunt oameni “interesati” dar si bugetari plictisiti de Solitaire care cauta ceva mai bun de facut. Pe cativa ii cunosc eu. :)


 17. codeus41

  ‘neata George, deci ai rezolvat cu telefonul, e bine atunci, o sa ai o zi faina fara nervi

 18. @Cody
  ‘neata! fara nervi … nu cred dar buna, s-ar putea! E suficient sa deschid calculatorul, sa vad cati prieteni mi-a adus blogul si ma relaxez, ma bucur :)


 19. codeus41

  si eu ma bucur ca existati

Leave a Reply