George Serban

UPDATE 2: Democratia de opereta a lui Traian Haysam cel Rau sau … Casa cu trei fete

UPDATE2: Am inteles, in sfarsit, de ce nu vrea Traian Haysam cel Rau sa participe la o intalnire cu Vadim Tudor  si Gigi Becali

UPDATE1: Campanie pozitiva, de neignorat:


(de la acelasi Vlad Petreanu)


Marele Mascarici al tarii care cere respect pentru ca are trei fete-n casa, pe Elena cu Mopul, Monicuta care spala banii si Ebba cea cu Sida, se comporta ca ultima zdreanta.
Imi aduce aminte de figuri ale istoriei, dictatori, cavaleri ai tristei figuri, in jurul carora s-au tesut legende privind “curajul” si “demnitatea” lor. Unii dintre acesti “eroi”, judecati pentru vitejiile lor, au fost condamnati la moarte. Admiratorii au fost dezamagiti auzind despre comportamentul acestora in fata calaului, a plutonului de executie. “Eroii” au plans, au cerut indurare, s-au tavalit pe jos, s-au dat cu fundul de pamant, au implorat cerand mila. Altii promiteau sa-si mituiasca calaii cu averile adunate prin jaf, prin furt, prin coruptie.
Un astfel de “erou” are si Romania zilelor noastre. Se numeste Traian Haysam cel Rau si este seful Puterilor Statului. Nimeni nu vrea sa-l execute, sa-l omoare, sa- ia zilele. Pana la urma, ca mascarici, uneori este chiar distractiv, alteori, neam prost.
Traian Haysam cel Rau are de facut doar cativa ani de pucarie, inevitabili, potrivit tuturor cercetarilor sociologice. Eroul nostru se comporta mai rau decat istericii condamnati la moarte. Plange, joaca teatru in fata alegatorilor, se da cu capul de pereti, incearca sa-si smulga … parul din cap. Dupa umilinta inghitita la Cluj din partea candidatului PNL, Crin Antonescu, Traian Haysam cel Rau, cel cu trei fete acasa, nu vrea … “s-o ia”, inca o data, de la toti candidatii. Adica, se teme de posta pe care o acuza ca ar fi manipulata de curenti atmosferici, de vantu. A pus pe jar o tara intreaga, cu frica lui maladiva, de a participa la o nenorocita de dezbatere publica, la o ora de audienta maxima, nu “pe furate” la o ora tembela cum a incercat la Cluj.
Vina nu este numai a lui Traian Haysam cel Rau, cel cu trei fete acasa, ci si a celor care reprezinta vointa a peste 60% dintre romani si se dovedesc slabi ingaduitori cu scenele de opereta ale unui mascarici care traieste spaimele unui om care, inevitabil, va trebui sa infrunte Justitia.
Pentru a-l incuraja, ii voi arata cum a infruntat moartea un barbat care a condus Romania, intr-un mod controversat in istorie, un barbat al carui nume, cand il pronunta, Traian Haysam cel Rau, cel cu trei fete acasa, joaca sceneta cu lacrimile.
TRAIAN HAYSAM CEL RAU, CEL CU TREI FETE ACASA, NU TE POTI FACE DE RAS, IN HALUL ASTA IN FATA TARII SI TARA IN FATA INTREGII EUROPE.
PENTRU CE? … PENTRU CA TI-E FRICA DE JUSTITIE? POATE, PENTRU CATIVA ANI DE PUSCARIE, SA FII ATAT DE PENIBIL?

11 Responses to “UPDATE 2: Democratia de opereta a lui Traian Haysam cel Rau sau … Casa cu trei fete”

 1. Practici mafiote de campanie :Murgeanu ordona executii

  http://mariusmina.blogspot.com/2009/11/practici-mafiote-de-campanie-murgeanu.html

 2. Misto clipul de pe youtube, te miri la ce-i mai duce capul. Dar, clar, de neignorat.


 3. nicole

  Clipul cu indemnul la vot este superb! Merita difuzat pe toate posturile de televiziune si nu numai :))
  Sunt curioasa daca e postat si pe Facebook.Trebuie promovat!:)))
  Si “zuzii” au fost simpatici. “I-o trag” lui base!:D (scuzati exprimarea)

 4. Drăguţ sloganul PRM@PNG :)
  Iar clipul de campanie pozitivă e într-adevăr de neignorat – l-am văzut pe vreo şapte bloguri deja.

 5. @Lucia :) l-au dat si la Gabi Firea

 6. @Nicole
  l-a dat Gabi Firea adineauri :)

 7. Ce bun era un pluton de execuţie acum.Şi “ctc-istul” cu glonţul de siguranţa.


 8. codeus41

  pentru “candidatul” George Serban. Va rugam a va prezenta de urgenta la dezbatere care va avea loc la Portiţa :)

 9. @codeus41,
  Portiţa e închisă acum…aşa cred.


 10. nicole

  Il admir pe Generalul Antonescu. Il consider un erou si sunt sigura ca vom ajunge sa-i recunoastem meritele.Greseli fac toti oamenii. Nu-i pot suporta pe “altii” (care l-au tradat).
  Nu am privit executia. Nu pot.
  As pivi cu interes incarcerarea lui base. Si, ca sa nu se plictiseasca, poate sa o ia cu el pe nutzi.

 11. @nicole
  Mi-e greu sa spun – sau poate sa recunosc?! – ca il admir pe generalul Antonescu dar, cu siguranta, a fost un sef de stat demn, a dorit o tara demna si a avut un sfarsit dramatic si demn.

Leave a Reply