George Serban

Despre natura confruntarii dintre USL si PD

ULTIMA PARTE A EMISIUNII DE ASEARA LA A3. IN CATEVA IDEI CRIN ANTONESCU A SPUS CE INSEAMNA CONFRUNTAREA DINTRE U.S.L. Si P.D.
FARA MENAJAMENTE, FARA IPOCRIZIE!
CEEA CE TREBUIE SA STIE CEI CARE SE ALATURA UNIUNII SOCIAL LIBERALE.
Crin Antonescu:
“Dar ceea ce trebuie să ştie cei care văd în noi o alternativă şi ceea ce trebuie să ştie cei care încearcă din toate puterile să ne dezbine, este că toate aceste tensiuni sunt nimic pe lângă unitatea noastră de voinţă şi de acţiune, de a termina politic cu cei care ne conduc astăzi.

Dar e la fel de adevărat că vom trece peste toate aceste lucruri, pentru a-i nimici din punct de vedere politic pe aceşti oameni care ne conduc astăzi şi care sunt duşmanii noştri politici. Nu adversarii noştri. Tot aud povestea asta ipocrită, nu suntem duşmani suntem adversari. Nu domnule.

Eu sunt un om radical, nu sunt extremist. Vreau această diferenţă. Radical este un om care crede maximal în valorile lui, în lucrurile lui, care spune adevărul aşa cum îl vede el până la capăt şi care face lucrurile aşa cum le spune.
Extremist este ăla care pune bombe, e ăla care îndeamnă la violenţă, e ăla care nu respectă regulile jocului democratic. Nu am făcut niciodată asta, nu o va face niciunul dintre noi.

Dar pentru noi aceşti oameni nu sunt adversari politici, ci duşmani. De ce. Pentru că hai să luăm un exemplu simplu. Adversarul meu politic, dacă eu susţin că trebuie să avem impozite mici şi dumneavoastră susţineţi că trebuie să avem impozite mari, atunci suntem adversari politici şi ne întâlnim aici şi eu spun de ce sunt bune impozitele mici, dumneavoastră de ce sunt bune alea mari … Nu ne dăm în cap, respectăm regulile jocului.
În momentul în care dumneavoastră guvernaţi şi furaţi banii cetăţenilor nu mai sunteţi adversarul meu sunteţi duşmanul meu.
Pentru mine comuniştii n-au fost nişte adversari politici. Au fost duşmani. Pentru că mi-au luat libertatea, mi-au mâncat 30 de ani din viaţă, pe alţii i-au omorât în puşcării, altor ale-au luat proprietatea.
Ăla nu-i adversar politic, să stăm la simpozioane. Ăla-i duşman.

Pentru ceea ce fac Traian Băsescu şi ai lui în ţară, noi îi califică drept duşmani.
Ne vom lupta cu mijloace democratice, atenţie, fără nicio urmă de extremism, dar ne vom lupta cu ei aşa cum te lupţi cu un duşman, nu cu un adversar. Avem multe probleme să organizăm o asemenea armată de asemenea anvergură, suntem mereu în progres, ei de asta turbează, pentru faptul că nu reuşesc să rupă USL ceea ce ar fi singura lor şansă. Nu vor reuşi, ne vom bate cu ei aşa cum te baţi cu un duşman şi din punct de vedere politic îi vom nimici. Vom elibera această ţară de ei.”

2 Responses to “Despre natura confruntarii dintre USL si PD”

 1. Mişcarea de rezistenţă din Reşiţa : protestele continuă ! NU CEDĂM !!
  ”Cei care mor pentru o idee sunt eroi al căror unic testament este un singur cuvânt: continuaţi!”
  Continuăm !! Căci, tiri bă-SECU, tiri masonul Frunză”verde”, tot un drac, acelaşi ghem…. daaaar, românii NU se tem ! Să NU ne mai confunde păcălicii cu mamelucii care fac sluş la uşile lor, PUNCT.
  În Piaţa Prefecturii din Reşiţa s-a scandat ŞI azi : ” Mai avem un singur dor, să scăpăm de dictator ! ”, ” bă-SECULE nu rezişti, nici cu mii de securişti ! ”, ” Jos guvernul securist ! ”, ” Frunzăverde te-ai uscat, Caraşul te vrea plecat ! ”… Mâine, prezenţi din nou în stradă, din respect pentru Maratonul Democraţiei, pentru noi, pentru copiii noştri !
  PEDELICHELELE ATACĂ PE TOATE FRONTURILE ! CINE ÎL SUBESTIMEAZĂ PE SATANIC-ABUSER, bă-SECU…. RĂU FACE !!
  TREZIŢI-VĂ, ROMÂNI, IEŞIŢI ÎN STRADĂ, SĂ PUNEM PRESIUNE PE MAFIA PD-L+UDMR+UNPR+PP-DD !!! TREZIŢI-VĂ PÂNĂ NU E …. PREA TÂRZIU !!! SUNT ÎN STARE DE ORICE ACEŞTI ŞOBOLANI MAFIOŢI, DE ABSOLUT ORICE….REZISTĂM ! CONTINUĂM LUPTA !!!
  ” Motivaţia care ne îndeamnă să nu renunţăm este pentru că suntem extrem de încăpăţânaţi. Puterea nu îşi permite şi nu vrea să cedeze, iar noi ştim că mai devreme sau mai târziu o va face. După ce va ceda în sfârşit, noi ne vom reîntoarce în stradă ori de câte ori va fi nevoie. Ne uneşte sentimentul unic că după douăzeci de ani ajungi să cunoşti în stradă oameni asemeni ţie, oameni care s-au săturat, nu mai acceptă şi nu mai tac atunci când o întreagă naţiune doarme. Pentru prima dată după atâta timp redes­coperim că a fi român nu e o ruşine, ci un lucru de care putem fi mândri.

  Sărbătorim cel mai lung protest postdecembrist spontan, aşa cum ne place cel mai mult. Majoritatea acţiunilor noastre iau naştere pe loc în Piaţă, în funcţie de atmosfera serii respective. Vor fi cu siguranţă şi cu această ocazie momente speciale fie că vorbim despre cântece, excursii cu clasa, plimbări cu duba sau jocuri cu jandarmii. Ne vom simţi bine fără îndoială şi ne invităm toţi prietenii.

  Nu mai certaţi televizorul. Bietul aparat nu are nici o vină în afară de a vă fi mărit factura de curent. Afară a venit primăvara, cântă păsările, se peticesc gropile, se montează noile bor­duri, se plantează primele pan­seluţe în intersecţii, iar cium­pa­la­cii şi ciumpalacele vă aşteaptă în Piaţă cu proteste reuşite, cu muzică în suflet şi zâmbetul pe buze. ” ( Jurnalul Naţional )
  Album Proteste REŞIŢA : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150666575777070.418967.717762069&type=3

  p.s. – că NU MĂ VREU ABŢINE şi seriosno, rău face ăla care are falsa impresie că eu glumesc, că exagerez, că habar n-am, că …. realitatea din teren e mai GRAVĂ decât pare şi decât se toarnă de către farisei în urechile unor lideri de la Centru : în teritoriu există OPOZIŢIE dar ŞI O-poziţie ! Nu doar bă-SECU, Satanic Abuser are ca scop dinamitarea USL ci şi oareşce baroni locali şi… deocamdată le cam mere… cu largă colaborare, of course ! N-are rost să mai numim a cui şi cine-s păpuşarii unor ” strategii ” care eventual să ţină loc şi de scuze DUPĂ Alegeri ! Asistăm cu tristeţe la meciuri între uslaşi care ” zuitară ” că adversarii sunt pedelichelele şi asistăm cu uimire la toleranţa fără vreo limită a liderilor de la Centru vis a vis de tot soiul de… hai să le zic : în plus prin peisaj, cameleoni, IUDE.
  Dincolo de dezamăgiri, rămâne tristeţea, gustul al dracului de amar, continui să lupt cu pedelichelele, ca mine MULŢI, dar deciziile nu noi le luăm, noi suntem ” neica-nimeni ”, dârze, ne-bunii lumii ” bune ” în care trăiesc bine la aceiaşi masă de-ai lor şi… de-ai noştrii.
  Să nu ne mire că masonsky di jenu Frunză”verde ” au toate şansele să rămână-nfipţi pe jilţuri, că dacă există Opoziţie dar ŞI O-poziţie… şi Centrul continuă să se prefacă, nu, nu se poaaa… şi Centrul continuă să NU sancţioneze derapajele grave, non-combatul, blaturile ori teatrul IEFTIN !
  Apăi să NU dea dracu să îndrăzniţi să schimbaţi componenţa Curţii Constituţionale !!! După Alegeri, USL are toate şansele să îi fie APROBATĂ ÎN UNANIMITATE contestaţia ! Cum adică n-a ieşit baronul PD-L şăf la CJ ? Contestăm ! Şi CURTEA aprobă, mămicuţa ei de curte de valeţi c-a devenit simbol şi stindard al luptei de ” clasă ”, cică politică, pfff… Şi curtea de valeţi există în fiece colţişor de ţărişoară iar acolo unde totuşi nu, sunt şanse mari să se-nfiinţeze, curentul se propagă, n-aşe…
  Mama ei de soartă, c-am să crăp pe redute !! Sunt frântă. De oboseală, numa. NU şi înfrântă, asta never ever… După ce crăp să nu mă plânjeţi nici din greşeală, m-oi hodini ! O oră, c-apoi am trebi ! Să-i bântui de PĂCĂLICII care-şi zic politicieni da-s balerine, muheri în izmene, mamelucii baronilor, prăpădiţii, labe triste şi făţarnici.. !!
  Şi mă uit cu şi mai mare tristeţe la Politicienii îia care SUNT şi care n-au loc de mameluci şi care-s piedică în calea ” fraţilor ” de Lojă şi care ar mişca munţii din loc dacă s-ar încumeta careva să observe realitatea care e limpede, să nu se mai prefacă, să SCHIMBE ceva, că altfel continuăm d-a-mboulea să orbecăim în cerc…

  p.p.s am depus o sesizare la SRR derect în atenţia toarăşului Andras Demeter precum şi Consiliului de Administraţie al SRR vis a vis de nereguli, nelegiuiri, ilegalităţi de prin ograda Radio România Reşiţa – radioul personal al tartorului Frunzesky. Am depus-o-n nume personal, USL-ul ” nu se bagă ”, ca să nu-l supere pe toarăşu TzuicăMan, nu din alt motiv. Nu-i bai, există Oameni care-şi asumă şi pentru care să faci Opoziţie NU e ruşine! Promit să vă ţin la curent. Nu de alta, dar în caz de… săriţi voi, cei ne-buni ca mine, ciumpalaci ca mine, viermii ca mine, neica-nimeni ca mine… în restul, nicio nădejde să mă apere ori să continue ce începui eu.
  Simt nevoia să las moştenire , evident, doar celor ca mine, celor cărora le pasă, celor ce au înţeles mai mult decât ce nu am spus şi care s-or fi pricepând s-asculte mai ales … tăcerile furnicii, tăcerile care strigă, doar, doar le-o auzi cineva… într-o zi : ”Cei care mor pentru o idee sunt eroi al căror unic testament este un singur cuvânt: continuaţi!”

 2. [...] Despre natura confruntarii dintre USL si PD [...]

Leave a Reply