George Serban

DESPRE PSD SI LIVIU HARBUZ, CU AMARACIUNE

Nu renunt la asta! Si ar fi bine, pe cat putem, sa nu-i lasam pe ai nostri, ori care ar fi ei, sa faca astfel de lucruri. Cel mai mare adversar al nostru este reticienta si lipsa de incredere a 60% dintre oamenii acestei tari. Trebuie sa nu crestem acest procent pentru ca cel mai mare dusman al Romaniei asta doreste.

Prima dezamagire am avut-o cand, constitut fiind guvernul PD-PSD, in 2008, l-am vazut pe Liviu Harbuz, cocotat secretar de stat, langa ministrul Agriculturii, dl. Ilie Sarbu. Am crezut ca este o grava eroare, venind din faptul ca gruparea din jurul lui Mircea Geoana, combinata fiind cu Basescu, era majoritara in PSD. O eroare venind din faptul ca domnii Ion Iliescu, Adrian Nastase, si cei din jurul dumnealor, nu mai aveau aceeasi autoritate in partid.

Stiu mai multe lucruri concrete despre Liviu Harbuz si ma asteptam sa faca parte din balastul inlaturat de cele doua partide, PSD si PNL, in noua constructie politica al carei principal obiectiv este inlaturarea puterii corupte, portocalii.

Nu voi accepta, sub nici o forma, sa particip la o “cruciada politica” avand drept scop sa-i inlocuim pe ai lor cu ai nostri.

L-am vazut, astazi, pe Liviu Harbuz, la Realitatea TV, prezentat ca sef al Departamentului pentru agricultura, din cadrul Consiliului National al PSD, organism al carui presedinte este dl. Adrian Nastase.

Refuz sa inteleg ce cauta Liviu Harbuz acolo. Sa ma astept ca voi incepe sa-l vad pe posturile  de televiziune, in calitate de comunicator al PSD si, in consecinta, al USL, vazand si ranjetele portocaliilor care stiu cel putin cat stiu si eu despre Liviu Harbuz?

Sa ma astept ca, in momentul in care USL va ajunge sa guverneze Romania, o altfel de Romanie, il voi vedea pe Liviu Harbuz cocotat, poate chiar ministru, ca o tanara speranta? Daca exista Liviu Harbuz despre care eu stiu, ce garantii am ca nu exista si altii ca el despre care eu nu stiu nimic?

Va garantez ca nu voi participa la asa ceva, mai ales ca lucrurile nu vor sta in loc din cauza mea.

Dar ar fi un mare pacat sa-i inselam si noi, inca o data si inca o data, pe oameni.

15 Responses to “DESPRE PSD SI LIVIU HARBUZ, CU AMARACIUNE”

 1. Fostul secretar de stat, ex-presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor(ANSVSA), Liviu Harbuz, este cercetat de Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 3 pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si deturnare de fonduri, cu consecinte deosebit de grave.
  http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1232371-fostul-secretar-stat-liviu-harbuz-cercetat-penal.htm

 2. Veterinarul?
  M-am întrebat mereu, de când l-am văzut făcându-şi loc în politică, unde s-o fi topit tânărul abia ieşit din facultate, care trata, deopotrivă, câinii cu stăpân şi pe cei aduşi de pe stradă?

  Acelaşi gust amar mi l-a lăsat şi Cinteză, cardiologul. Un doctor excelent, în tinereţe. Acum un burtos care a ajuns din liberal, portocaliu.

 3. Marius, eu nu ma refer la lucruri aparute in presa. In general, sunt rezervat asupra facaturilor din justitie care ti-o trage la comanda politica si te albeste, tot la comanda politica. Eu ma refer la porcarii facute de Liviu Harbuz, pe care nu le stiu numai eu si pentru care doar prezenta lui in USL, fara a mai vorbi de o expunere mediatica, este o rusine.

 4. Sărbători luminate!

 5. Sănătate maximă, fericire pe bune şi Sărbătoare Luminată alături de cei dragi! :)

 6. @Nelinistitu’
  La fel si tie blogarule! :) Pastele Sfant sa te faca mai putin Nelinistit, sa-ti aduca liniste si frumusetea vietii :)

 7. @Vania
  Un Paste fericit, alaturi de prieteni si cei dragi!

 8. Hristos a înviat!
  Bucuraţi-vă si primiţi în suflet Lumina Invierii Domnului!

  http://www.youtube.com/watch?v=AYyMQWke4Z8&feature=player_embedded

 9. Paşte fericit, masă îmbelşugată, zi luminoasă, George!
  (de ultima urare m-am asigurat că se îndeplineşte: e o dimineaţă superbă :) )

 10. @renata, la fel iti doresc si tie, un Paste fericit cu liniste si multumire in suflet! Lumina vad ca cerul ne-a daruit din belsug. Poate ne ajuta sa gasim si forta si curajul pentru un nou inceput.

 11. @Sibilla
  Adevarat a inviat Domnul nostru, Hristos!


 12. Ana

  @George Serban : Liviu Harbuz nu este seful Departamentului de agricultura al PSD, ci domnul Senator Petre Daea, care, incepand cu miercuri, 12.05.2011, si-a intrat oficial, in drepturi, dupa decesul domnului Victor Surdu. http://departamente.psd.ro/agricultura/index.php

 13. @Ana, multumesc pentru informatie. Asa a fost prezentat la A3 iar el a zambit multumit, fara sa faca corectura. Oricum, ma bucur ca nu e asa.


 14. IOLANDA

  Sunt un cetatean neimplicat politic .Ceea ce scrieti dvs.seamana cu o vendeta personala.Spuneti ca vreti sa inlocuiti asa zisele javre de la PDL cu oamenii curati d ela USL.Cine e curat la USL ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HA!!!!!!!!!HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UN IMENS HOHOT,ASTA MERITATI ,SUNTETI UN MARE NAIV SAU VA MINTITI SINGUR .Sunteti si rupt de realitate,sa stiti ca noi toti ,oameni fara ambiti politice,nu avem pretentia perfectiunii ,stim ca nimeni nu este perfect..E prea complica tsa va explic ,greu de crezut sa intelegeti ceva din moment ce ati acceptat alianta cu cei mai mari coruti in scopul inlocuirii unora care nici nu au avut ce sa fure .Oamenii stiu ……veti primi raspunsul si ceea ce meritati pentru ingamfare.

Leave a Reply