George Serban

Despre solidaritate cu Sibilla!!!

Gasesc pe blogurile unor persoane in care am incredere – deci oamenii mei de incredere – mesaje de solidaritate cu Sibilla. Nu stiu cine e, nu o cunosc! Curios, ma duc pe blogul ei. Daca oamenii mei de incredere se solidarizeaza cu ea trebuie, neaparat, sa vad despre ce este vorba. O voce – am inceput, ca Boc, sa aud voci - imi sopteste: dar daca nu e de-a noastra?! Ii raspund sec: ma p… ! Vocea pleaca cu Boc cu tot.


Gasesc pe blogul Sibillei ceea ce se vede mai jos. Am luat cu copy&paste. Apas play si, in timp ce ascult, citesc. Daca Sibilla nu este un maestru al manipularii, inteleg ca in spatele mesajului ei s-a petrecut o mare porcarie. Niste Gunoaie – dintre ale noastre sau dintre ale lor – din administratia locala, au hartuit-o pe Sibilla – care nu stiu daca este de-a noastra sau de-a lor – pana au determinat-o sa demisioneze dintr-o munca la care tinea. Gunoaiele, care sunt din ce in ce mai multe si se inmultesc prin unghere, nu vor cu nici un chip sa inteleaga ca suntem “de-ai nostri sau de-ai lor” doar atunci cand vorbim la un microfon. In rest, suntem toti de-ai nostri!
Sibilla nu cere ajutor. Doar povesteste si spune ca nu se da batuta.
Si atunci va intreb pe voi, oamenii mei de incredere, care aveti si alte mijloace decat blogul: de ce nu dedicati pagini Sibillei? de ce nu ii mobilizati pe oamenii vostri de incredere? de ce nu scriu nimic ziarele despre Sibilla?

Nu faceti din solidaritate ceva formal, un fel deromanescul”:     … ce mai faci? … bine! … Si-i dau lacrimile!
 

Un semn …

Prietenilor mei, colegilor din blogosferă cu mult drag, Bach !

 

 

Da, m-au adus în situaţia de a demisiona, nu înseamnă că eu, Sibilla am abandonat lupta cu sistemul ticăloşit, cu personajele ” nemuritoare ”, considerate de neînlocuit ! Nicidecum, atât că, sunt OM din carne, oase, sufletul însă e departe de-a fi obosit ! E timpul pentru … altceva, voi reveni, vă mulţumesc tuturor pentru încurajări şi solidaritate, e foarte important pentru mine, chiar dacă sunteţi departe … aici, în Caraş-Severin , încă se poate, dar, nu se vrea ! Decât să ” caute ” la neregulile grave din protecţia copilului cărăşeană, au preferat să se coboare-n asemenea hal, încât să angreneze o armată numeroasă de aserviţi şi pupincurişti dispuşi la a fi nişte bieţi executanţi şi atât, şi să mă vâneze pe mine în cel mai josnic mod cu putinţă. Dovezile lor ? Declaraţii verbale, atât ! Probele mele ? Da, există ! Ce mai urmează : incendierea arhivei, distrugerea casetelor, intimidarea în continuare a oricui poate vorbi, presiuni, abuz de putere,abuz de influenţă, copii folosiţi ca masă de manevră, tot nemoşagul scos la înaintare ? …. posibil, pentru că în Caraş-Severin e posibil orice, cu orice preţ, au mai murit oameni, copii, au demisionat angajaţi răpuşi de stress, de hărţuirea morală permanentă la locul de muncă, zeci, copiii, în continuare sunt numere de dosare, nu suflete,ci instrumente folosite-n conflicte între adulţi, acesta e modul în care se conduce, acesta e managementul cu care Caraşul se laudă, josnicia şi ticăloşia fără de limite !

Ultimul regulament inventat, destinat a proteja imaginea şi scăunelele , funcţiile ” divelor” şi prinţişorilor ”, nicidecum mult invocatul interes superior al copilului, expresie de care vă folosiţi doar, atât, are ca scop preîntâmpinarea unor eventuale anchete jurnalistice, sau de alt fel … ” grija ” cuiva şi soarta protecţiei copilului din Caraş-Severin. Grija oştilor dislocate, mda, răstignirea Sibillei pentru amuţirea pe viitor şi-a altor ” neascultători”.

Clanurile şi căpuşele din halal sistemul cărăşean … fala , orgoliile, nemerniciile… DEMNITATE, nu puteţi cumpăra nici cu bani, nici cu clipocitul genelor şi ” lacrimi ” de impresie, la comandă, sau Martell … laşilor care sunteţi !

Un sistem ticăloşit în care trebuie să fii la fel de ticălos ca să rezişti acceptând să taci, să te complaci, să consimţi …. ei bine, eu sunt un luptător, departe de mizeriile şi ticăloşiile voastre, voi fi de folos din afara sistemului, promit !

Sibilla

P.S. Da, am aflat că-mi pregătiţi şi altele, dosar penal, blogger arestat, am aflat … sunt pregăită ! Ano, l-am visat pe Andre ( Hendre ) … înţelegi tu, Ano … ? Ai să înţelegi, şi, sufletul său se va linişti.

No Responses to “Despre solidaritate cu Sibilla!!!”

 1. @George, tu vorbeşti serios! Azi am lipsit mai multe ore, nu ştiam! Mulţumesc pentru semnal. Am să-l preiau. Nu te superi că amân surpriza promisă. Dar e extrem de grav ce s-a întâmplat. Noroc cu tine, că altfel nu ştiu dacă vizitam astă-seară blogul ei şi ea e prea discretă ca să-mi scrie să-mi spună, fapt pentru care am să o cert. :(

  Urcă în mine o furie mare. N-ai greşit, ai instinct! Eu am scris despre Gabi şi Sibilla, probabil ai văzut pe blogul meu, chiar am dat leapşa tuturor bloggerilor care iubesc dreptatea. Reacţiile au fost, din păcate, aproape nule. Bravo, George! Nici pe mine nu mă înşeală instinctul.


 2. Mihaela

  ”SOLIDARITATEA NU FUNCTIONEAZA NUMAI IN VORBE”…! Si m-am gandit: colegii SIBILLEI tocmai asta trebuie sau ar fi trebuit sa faca! Sa actioneze numai in…vorbe! Sa sustina, sa mediatizeze, sa acuze alaturi de probe, toate faptele invocate de colega lor! Uniti pot face multe!Ca in mai toate breslele!
  Ce ma nelinisteste, alaturi de…indiferenta breaslei, este nivelul coruptiei.
  Coruptia sistemului ticalosit, din alte localitati decat Bucurestiul (evit intentionat sa spun ”provincie” pentru ca nu-mi place aerul superior care s-a creat de unii bucurestenii, folosindu-l) a ajuns la ”desavarsire”! La ceea ce ai atins, in prima parte a scrisorii catre dl.Barroso, despre coruptie, se adauga si coruptia ”relationala”, cea determinata de relatiile de rudenie, de amicitie. Acolo unde toata lumea cunoaste pe toata lumea si toti sunt mana in mana! Acolo Cineva ca Sibilla nu are nici o sansa! Pentru ca acest sistem functioneaza ca un sistem tipic mafiot, primar, indestructibil! Atunci, eu cred ca sansa Sibillei, nu numai in legatura cu situatia profesionala dar si in ceea ce priveste aplicare corecta a legii fata de faptele sesizate de ea, este numai solidaritatea breaslei! Apoi sesizarea faptelor folosind caile ierarhice superioare! Atunci nu s-ar mai putea…musamaliza!

 3. [...] e că am aflat de demisia Sibillei de pe blogul lui George Şerban. Redau şi eu textul [...]

 4. @R Bravo, merita banatencele alea. Mai ales ca am aflat cine e in spatele porcariei! :)

 5. @G. Poate îmi spui şi mie. Dar nu aici. :)

 6. Vă mulţumesc !
  Merită să încercăm să urnim ceva, merită, eu nu pot dormi nopţile gândindu-mă la nişte suflete, la cei pentru care nimeni nu mai poate face nimic şi da, în spate e cineva, şi-am să mor , dau cu ei de gât !
  Forurilor ierarhice m-am adresat, pe litera şi lnia legii, individa ” Duuuamna ” n-a catadicsit să primească o comisie a CJ în instituţie pe motiv că nu are chef, a zvâcnit însă la tov Secretar al CJ C-S şi-au trântit un regulament, o aberaţie meintă să ţină presa la distanţă, chiar şi autorităţile, ” orice dată, informaţie este decizia şi dreptul exclusiv al dir protecţiei copilului ”, control total, închidere ermetică …. insist să citiţi pe acest link, spun limpede de ce a trebuit să demisionez, ca să pot vorbi :
  http://sfinx777.wordpress.com/2009/02/12/din-nou-despre-nereguli-grave-in-protectia-copilului-din-romania/
  Demisia mea e un protest, un act de demnitate, un semnal, un strigăt, cred cu tărie că trebuie să oprim abuzurile, cred că ceva se poate urni, merg până la capăt, le voi rupe capul, pentru fiecare copilă folosită şi aruncată apoi din sistem, ca să nu răsufle nimic, pentru sufletele celor ce-au murit , da, colegi sau copii, cazuri muşamalizate, pentru că nici un copil nu trebuie să fie folosit ca masă de manevră, pentru că cineva trebuie să înceapă de undeva, faptul că e la nivel naţonal nu mă opreşte şi nici nu mă încălzeşte, trebuie să facem ceva. Altfel, instituţiile de ocrotire devin pepiniere de infractori, asistenţa maternală, izvor de lovelepentru şefi, comisii, protecţia copilului nu există în România, aceste direcţii sunt de fapt paravan pentru afaceri, sunt din 92 în sistem, ştiu ce vorbesc.
  Vă mulţumesc din suflet, voi reveni .
  respect şi stimă,
  Sibilla


 7. gala

  Sibilla

  :lol: Aici, unde traiesc eu,ai fi fost numita “una donna con coglioni” si crede-ma,in cazul tau, e un compliment !!! Pacat ca nu exista mai multe Sibille in Romania si ca multor politicieni romani, le lipsesc “podoabele” ! Succes!

 8. @Sibilla
  Buna ziua! Nu e loc de multumiri! Urmaresc foarte atent toate discutiile, legate de acest caz, pe blogurile celor pe care i-am considerat si ii consider, in continuare, “oamenii mei de incredere”. Atat am putut sa fac, nu am alte mijloace decat acest blog. Ma bucur ca au preluat in preocuparile lor situatia si necazurile voastre. Este falsa ideea ca intre aceasta lume virtuala a blogosferei si lumea reala nu exista legaturi. Fals! Legaturile sunt tocmai oamenii care apartin acestei lumi si care au acces la media, la functii si parghii de comanda pentru a cere dreptate si pentru a repara lucrurile. Regret enorm faptul ca, incercand sa va ajut, v-am atras intr-o dezbatere politica intre unii oameni – poate de buna credinta – care nu pot intelege si nu pot accepta ca deasupra politicii exista oamenii si sufletele lor, iar in spatele necazurilor pe care le au oamenii nu sunt politicieni ci ticalosi din toate partidele politice. Tocmai asta n-am vrut! Imi pare rau si va doresc sa aveti putere! Mult succes!

 9. Picătură cu picătură şi … umplem oceanul solidarităţii.
  Solidaritatea (verbală, scriptică, bloggeristică) nu va rezolva, însă, situaţia copiilor din “orfelinatele” numite pompos Centre Sociale sau Centre de Plasament. Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC-urile) sunt nişte mamuţi greoi care în niciun caz nu mănâncă muşeţel.
  Sunt, mai degrabă (şi vorbesc pentru cazul nostru, poate c-or mai fi şi profesionişti prin ţara aceasta), nişte Stabilimente – cum inspirat le-a numit Roxana. Sunt izvoarele prostituţiei cu minore (şi minori), centre de instruire a viitorilor infractori, tarabe unde dai banu’ şi iei copilul în plasament ca asistent maternal profesionist, locul unde sunt omorâţi copii şi se “acoperă” morţile lor provocate cu hârtii, locul unde pubere şi adolescente au câte 6, 7 avorturi “la activ”. În loc să sprijine mamele aflate în dificultate, poate temporară, acestea sunt “vânate” şi “consiliate” să-şi abandoneze copiii şi să-i dea asistentului maternal profesionist. Aşa că, aceia care au o minimă informaţie despre vreun abuz asupra unui minor, nu sună la “protecţie” pentru că ştiu că riscă să nu-şi mai scoată copilul din labele apucătoare ale autorităţilor. Se întâmplă ca minore “internate” în centre să fie tratate ca obiecte sexuale, jucării sexuale ale câte unui angajat, aflat deci în raport de autoritate cu acel minor. Încet – încet, copiii se abrutizează şi devin nişte mici sălbateci pe care nu-i mai poţi scoate din cochilia lor. Pentru că aud mereu că nimeni nu i-a dorit pe lume, devin dependenţi de “sistem”, nu ştiu să vieţuiască în afara lui pentru că de la vârsta fragedă se creează legătura “abuzat – abuzator”.
  Mai vreţi să vă spun?
  Am obosit stimate domn.
  Nu ştiu ce-i de făcut.
  Adică ştiu, dar e mult prea greu, spre imposibil, în această anarhie.

 10. Vă mulţumesc frumos, tuturor !
  Nu mă sperie şi nu mă deranjează suspiciunile, întrebările, acuzele nimănui, sunt OM, atât, nu am fost şi nu sunt membru al nici unui partid, am prieteni de toate coloraturile, detest diverşi cameleoni şi iarăşi zic, de toate coloraturile, cred în principii, valori. Recunosc, după mintea mea, sânjele bată-l vina de ” Arkan ”, sunt un luptător şi-atât, aş terfeli de mi-ar sta-n putere ceva politicieniromâni, ceva cam mulţi, că-s muheri în izmene, pufarine, pufuleţi, repet, indiferent de coloratura politică, noroc că-s numai o furnică, norocul lor ;)
  De asta mi-e dragă Roxana, cu care am avut meciuri, nu dure, e o luptătoare, are ceva de spus, spune ! O suspectez că-i sârb în secret :)
  Vă mulţumesc, voi continua, buba tot se va sparge, au fost vigilenţi neicuşorii din Caraş, din interiorul sistemului nu se mai poate misca deloc, dar …. merită să încercăm !
  respecte,
  Sibilla

Leave a Reply