George Serban

Despre … Windows!

Domnilor, va rog, mai multa atentie! Cand luati fisiere din computer, folositi copy & paste nu cut & paste. Ce naiba, de la unii ca dumneavoastra am invatat si eu multe lucruri! E adevarat, aceia aveau mai multa scoala, erau mai educati, mai stilati si serveau tara, nu o … sa-i zicem, persoana.

Roxana, mai transmitem o data e-mailul, te rog! Mi l-au luat in timp ce il citeam. Ii interesa, de fapt, e-mailul altei persoane dar l-au luat si pe al tau. Multumesc!

No Responses to “Despre … Windows!”


 1. luciancomunistu

  Au dreptate unii: lasa votca lu Vacaroiu in pace !
  Domle, trebuie pentru ca esti prost sau batut in cap, deschide un window la creierul sa mai respire ceva diferit !
  Sint total de acord cu ala de te facu albie de porci ! O meriti !

 2. @luciancomunistu
  Maestre te las sa intri. Daca nu mai las si cate un jeg, blogul nu are farmec. Sa fi iubit! Asa singurel te … dereglezi!


 3. gala

  Postarile de pe blogul asta,au inceput sa deranjeze? Vad ca deja se sare la jugulara!!!Si mi-e greu sa cred ca “marul discordiei” este windows-ul… :lol:


 4. Dinu

  @luciancomunistu

  hoinareala este benefica cat timp nu neglijezi scoala primara si esti atent la ce te invata mama ta.
  ai potential!

 5. @gala
  Sunt cateva zeci din astia pe zi. Le dau drumul doar cand mi se par sugestivi. Omul este duplicitar. Nu e comunist, face pe nebunu. E securist si umbla pe bloguri. Pe unele face pe analfabetu “studiat” iar pe altele, l-am urmarit special, are un limbaj extrem de evoluat!:roll:

 6. G

 7. George constat ca ,pe blogul tau ,lucrurile se desfasoara ca intr-o minte structurata psihic dupa primul model freudian si anume terenul de joc este impartit in:

  inconstient = rezervorul trairilor si actelor refulate, al instinctelor sexuale ;

  preconstient = un fel de filtru indeplinind functia de ,,cenzura” si permitand accesul selectiv in constiinta a acelor impulsuri si tendinte acceptabile pentru ea;

  constient = este un ,,strat superficial”, de fapt, expresia unor adancuri in care predominant este inconstientul.

  Astfel ca ceea ce vedem pe blog( in constient) este ceea ce tu(preconstientul) ne lasi sa vedem. Cu toate acestea ceea ce da consistenta comparatiei sunt ,mai ales ,mesajele din “inconstient” care sunt bine filtrate de “preconstient” si care ,din cate ne-ai lasat sa constatam ,chiar corespund definitiei freudiene.

  Cu alte cuvinte prietene lasa analiza manifestarilor de tip “harabula” sau “luciancomunistu” unor persoane specializate pe acest tip de activitate medicala si hai sa continuam cu dezbaterea problemelor care chiar ne intereseaza. Desii ,daca stau bine sa ma gandesc ,in fond ,PERSONAJUL ce ne ocupa atata timpul asazis destinat observatiilor serioase este si el ,la randu-i ,un membru marcant al aceleiasi categorii de indivizi ce au evidenta nevoie de ajutor medical.

 8. @Vlad
  Fratioare, fi mai clar ti-a iesit doar o litera … ¨G¨! Atata emotie iti trezesc :roll:

 9. @Vlad, inteleg ce vrei sa spui dar m-am gandit sa aleg doar ¨capetele de serie¨! In plus, fi atent ce-ti spun tipul nu e idiot se face doar. Pe alte bloguri unde l-am surpins e foarte … elevat. Cred ca e de la Dir a 2-a !

 10. Nu intentionam sa mai intervin dar ulterior cred ca am inteles schema dupa care functioneaza genul acesta de infectie virtuala.
  Iata schema:

  PASUL 1. Iti iei ca tinta un blog pe care se vehiculeaza principii ,teorii sau numai idei ostile gandurilor tale sau doar gandurilor sefilor tai.

  PASUL 2. Iti faci o strategie de a penetra zona respectiva in asa fel incat sa o viciezi ,cu izu-ti pestilential ,sub acoperirea comoda a unui pseudonim , pana cand blogul devine de ne-frecventat. In acel moment ti-ai atins obiectivul !

  Marea problema o ai atunci cand gazda este suficient de rezistenta la acest gen de atac si ,cu multa indiferenta (sau doar cu stapanire de sine) ,iti interzice accesul in zona publica a blogului pastrand locul curat si aerul respirabil. De aceea atacurile trebuie sa fie furibunde si sa vizeze chestiuni din cele mai sensibile pentru gazda. Daca acesta (gazda ) cedeaza ea nu are decat doua posibilitati: prima sa dea raspuns mojiciilor fara sa le si posteze ceea ce va crea imaginea cuiva “care prinde muste singur” sau ,ATENTIE ,sa permita postarea porcariilor in fata carora se ia atitudine caz in care ATACATORUL DE FAPT SI-A ATINS TINTA !!!

  Este ,in fapt ,ceva ce aduce cu metoda discreditarii unei persoane reusind sa o determini ca ,public ,in media ,sa inceapa sa se dezvinovateasca povestind cu gura ei tot felul de ticalosii inventate de unii care de fapt ,ei singuri ,nu si-ar fi putut transmite mesajul catre presa prin forte proprii. Astfel cel ATACAT DEVINE PURTATORUL MESAJELOR LANSATE IMPOTRIVA LUI.

  In incheiere voi recunoeste ca fac toate aceste consideratii din pura placere intelectuala eu insumi fiind un coleric foarte usor de “aprins”.

 11. @George. Ce ţi-au făcut?! :shock: Adică, ţi-a dispărut mesajul meu? :lol:

  P.S. Ba îi interesa, şi pentru asta hai să le spun şi public: puneam la cale cu George o lovitură de stat. :lol: Pe bune, tâmpiţilor, dar acum vă zăpăcim, ca să nu mai ştiţi când ne jucăm şi când zicem pe bune. :lol:

 12. @Roxana
  Da, un tembel s-a grabit si in loc de copy a dat cut. Primisem un mail de la persona despre care vorbeai in mesajul tau. I-am raspuns si incepusem sa-l citesc pe al tau cand … harst! Ati disparut amandoi. Chestia asta am mai patit-o cand era Timofte la SRI si ma daduse in judecata ca am afirmat ca facuse curte KGB. Cautau documentul la care ma refeream si-mi rasfoiau calculatorul in fata mea. Ok, am vazut ca … esti pe front!

Leave a Reply