George Serban

Dincolo de toate, oamenii se regasesc in prietenie


Cu ani in urma, Jose Carreras a fost depistat ca ar avea leucemie. A inceput doua tratamente care nu l-au ajutat. A dorit mult sa nu se stie despre boala lui. Si-a cheltuit toti banii pe tratamente. A cazut psihic si s-a retras. Intre el si… Placido Domingo exista o adversitate veche, aproape dusmanie. Nu comunicau, se ocoleau. Placido a aflat despre boala lui Carreras. Toate aveau o limita. Stia ca Jose Carreras nu va accepta ajutorul lui. A facut o fundatie pe care o patrona fara sa faca parte formal din ea. A adunat o suma importanta de bani care erau destinati unui tratament foarte scump, la o clinica din Italia (parca). Minunea s-a produs si, treptat, Carreras s-a vindecat. In timp, a aflat cui datoreaza revenirea lui pe scena. Prietenia lor a devenit puternica si foarte frumoasa.
Placido Domingo s-a imbolnavit de cancer la colon. Sunt sigur ca nu medicii l-au vindecat ci prietenia si recunostiinta lui Jose Carreras.

6 Responses to “Dincolo de toate, oamenii se regasesc in prietenie”

 1. Bine ai (re)venit, Maestre. Asa cum ziceai, chiar avem treaba!


 2. sabina

  Da, bine ati revenit! Sunt extraordinare aceste exemple, uneori mi-e teama ca prietenia a disparut. Uneori mi-e teama ca dispare cate putin in fiecare zi ca si speranta noastra.


 3. ani

  Ma bucur ca ai inceput sa scrii , George :)

 4. Ma asteptam sa fii mai atenta cu pacientii, doamna :)


 5. ani

  Sunt fooooarte atenta; te am supravegheat de departe dar indeaproape :)

 6. Asta ma linisteste, doamna doctor :)

Leave a Reply