George Serban

Domnilor "cristian", "kanuta", precum si lui Emil Boc, Traian Basescu

Domnu’ Pogea! Domnu Pooogea! Alo! Mai nea Gigi, lasa drcu’ firmele lui Videanu si ocupa-te de minister. Uite, Cristian PD istu, de la Suceava, sta si azi pe internet, in timpul programului si nu aduce bani la buget. Nea Gigi, ce ne facem cu datoriile de la femei?

 

 

Astazi Astazi, am gasit la comentarii un soi de “intrebari … afirmative” carora am decis sa le raspund pe pagina principala. Din respect pentru … adversari.

Cristian MF

Domnului „cristian”
In atentia domnilor „kanuta”, Emil Boc si Traian Băsescu

Desi treburile curente ma impiedica sa ma aflu, comod, in fata unui computer, inteleg ca intrebarea dumneavoastra impune un raspuns urgent.
Ma conformez, raspunzandu-va in conditii tehnice nu tocmai potrivite.
Raspunsul meu este valabil atat pentru dumneavoastra cat si pentru ceilalti domni mentionati, mai sus.
Inainte, insa, de a va raspunde, trebuie sa clarificam o problema de bun simt.
Acest dialog ca, de altfel, dialogul cu ceilalti domni mentionati, care apar pe internet sub diferite porecle, a avut si are loc in conditii inechitabile.
Ma simt obligat sa fac un gest pentru care cer scuze, anticipat, colegilor din blogosfera.
Am considerat, intotdeauna, ca exista atitudini si gesturi care se fac si altele care nu se fac, pentru nici un motiv, sub nici o forma si nimanui.
Mizeria umana a celor pe care incercati sa-i protejati, protejandu-va, in realitate, propria pozitie, propriile interese, propria persoana, mi-au demonstrat, inca o data, in cel mai abject mod cu putinta ca, cel putin pentru unii, aceste reguli nu mai exista. Prin urmare, in raport cu dumneavoastra si cei pe care ii reprezentati, ma simt eliberat de orice autocenzura, de orice autoimpunere.
Sa trecem la subiect!

Eu port cu dumneavoastra acest dialog pe un dispozitiv, proprietate personala, folosind o conexiune la internet pe un abonament platit de mine, avand la dispozitie un timp pe care mi-l gestionez cum doresc fara sa dau socoteala nimanui. Asta a fost optiunea mea si, deocamdata, ramane neschimbata.
Dumneavoastra purtati acest dialog pe banii mei. Nu numai ai mei. Ei sunt si ai altor milioane de romani care „cotizeaza”. Nu le cunosc parerea dar mie personal nu-mi convine. Si, intr-o exprimare mai putin academica, cand va prind … „v-o trag”! Pentru ca meritati. Mai concret.
Cristian Min Fin Suceava

Dumneavoastra sunteti angajat al Ministerului de Finante – Suceava. In intervalul de timp in care va permiteti sa fiti impertinent cu mine, ar trebui sa munciti sa aduceti bani la buget pentru ca cei ai caror client politic sunteti sa nu mai aiba nesimtirea de a indatora Romania in conditii care se vor dovedi insuportabile pentru cetateni. Mai mult, sunteti impertiment cu mine navigand pe internet pe un computer platit din banii mei, pe un abonament platit din banii mei si pe un I.P. al unei institutii publice care, daca dumneavoastra nu ati exista, ar fi, cu siguranta, mai eficienta.
In egala masura, domnul „kanuta” mi se adreseaza, in aceleasi conditii folosind logistica Guvernului Romaniei, cumparata pe banii mei, de pe o partitie personalizata, intitulata “Cancelaria primului ministru” in timp ce, cu nesimtita-i ipocrizie, Emil Boc ne vorbeste despre fantasmagoricele economii pe care le realizeaza prin concedieri care ii acopera, de fapt, incompetenta.
Traian Basescu la care va referiti, in subliminal, domnule “cristian” si care are neobrazarea de a sustine, public, ca se duce, zilnic, la serviciu, se plimba de ani de zile cu autoturisme, folosind combustibil, cu o adevarata flotila de aviatie, cu garzi de corp care chiar nu stiu la ce-i folosesc, toate astea pentru a tunde oi, pentru a mangaia cascaval, pentru a culege bujori de munte, pentru a dansa langa persoane certate cu legea si, din cand in cand, pentru a pipai vaca altuia. Toate acestea, pe banii mei! Despre I.P. ul lui Traian Basescu, pe care il foloseste sa intre pe forumuri si pe bloguri, nu pot vorbi din respect pentru o institutie a statului.
In incheiere, domnule „cristian”, abia astept sa va raspund la intrebari. Am rugamintea, pentru a face echitabil dialogul, sa va invoiti de la serviciu, sa mergeti la un Internet Cafe, sa platiti – ma gandesc ca o ora ar ajunge! – tariful si sa reveniti. Fiti sigur ca as avea multe sa va scriu!

No Responses to “Domnilor "cristian", "kanuta", precum si lui Emil Boc, Traian Basescu”

 1. Si e plin spectrul de Kanuta, oameni suciti dupa un interes ce nu e niciodata decat al lor. Si pentru curajul de a-i demasca, felicitari! Iar domnului “Cristian”, platit din taxele pe care mi le suge Statul cu impertinenta din buzunar, dupa atata munca, i-as spune doar atat: scabroase si respingatoare, lipitorile sfarsesc, pana la urma, raschetate. Rabdare, nu mai e mult pana atunci…


 2. Cristina

  Foarte corect, Domnule George Serban!
  Bineinteles, astia-s bugetarii care VOR RAMANE in posturile lor caldute dupa ce colegii lor ne-portocalii vor fi disponibilizati.
  Gretos.

 3. Haha! Ce tupeu portocaliu! :) Şi prostie pe măsură.


 4. matilda

  Excelent ! Să-şi ia şi ei un concediu fără plată de 10 zile şi să-şi facă de capul lui Băsescu prin cafenele. După alegeri poate nu se mai întorc de loc la servici.


 5. codeus41

  si li se pare normal sa “abuzeze” de niste lucruri care ei cred ca li se cuvin. bai “nenorocitilor” telefoanele calculatoaterele si tot ce este la serviciu inclusiv curentul sunt in INTERES DE SERVICIU sau asta vi interesul sa faceti campanie pentru o persoana.

 6. Portocala mecanică cu tupeu.


 7. crazypuffu

  Apropo de portocaliu (Basescu) , am Romania lui Basescu (si nu numai a lui) pe blog :D .
  Si ha , tati , ti-am luat-o inainte ! Eu l-am pus prima :P !

 8. @crazypuffu
  Shame!

 9. @Tuturor
  Nu-l linsati! O fi omu’ la birou dar in zilele de concediu fara plata pe care Tatic-su i le-a facut cadou de sarbatori sa-si mai cumpere Urdea un pantofior


 10. nicole

  “Kanuta” asta a aparut si pe la Ciutacu si a fost demascat. :D
  Foarte buna ideea, domnule George Serban . Sper sa fie si …EFICIENTA.

 11. @nicole
  nu prea e ok sa dai I.P. ul pe blog dar astia merita. Chiar imi pare rau …

 12. daca maine ar veni liberalii la putere, iar el ramane angajat, atunci va lua partea libelalilor.
  limbricii astia ouoa mereu curul care nu ii lasa sa pareseasca intestinul gros: le place sa faca baie in cacat, mananca cacat si respira cacat.

Leave a Reply