George Serban

DOMNUL PROFESOR DAN VOICULESCU INCEARCA SA FURE STARTUL …

… ducand intr-un deplin penibil demersul scaparii Romaniei de Traian Basescu.
Salariatii Antenei 3, pe care, pana la un punct, ii pot intelege, incearca sa cosmetizeze aceasta initiativa irationala, hormonala.
Incep sa inteleg perfect degringolada atitudinii si politicii editoriale a Antenei 3, varful de lance tocit al luptei impotriva lui Basescu si a camarilei sale.
Barbatii politicieni au trei etaje decizionale. Ratiunea, pipota si testicolele.
In acest caz, evident, ne aflam in fata unei decizii venite din pipota, asa cum scriam aici

POZITIA PNL exprimata de purtatorul de cuvant, domnul deputat Mihai Voicu
că primul pas care trebuie făcut este constituirea unei majorităţi parlamentare care să înlăture Guvernul Boc prin moţiune de cenzură.”

POZITIA PSD exprimata de purtatorul de cuvant. domnul Radu Moldovan
este inoportun să se vorbească despre suspendarea din funcţie a şefului statului, Traian Băsescu, atât timp cât Opoziţia nu deţine o majoritate parlamentară.”

33 Responses to “DOMNUL PROFESOR DAN VOICULESCU INCEARCA SA FURE STARTUL …”

 1. o fi si felix vreun spermatozoid sinucigas si se teme sa nu… piarda startul, poate d-aia prefera sa-l… fure!

 2. @sifi, in materie de spermatozoizi, smecheria este sa nu pierzi sosirea, nu startul :) Ar trebui sa stim amandoi asta, doar suntem castigatori, nu?


 3. robert horvath

  Domnule Serban
  De obicei sunt de acord cu parerile dumneavoastra. De aceasta data indraznesc sa va contrazic. MAI BINE UN START FURAT DECAT…… NICIUN START.

  Presedintelui Romaniei
  Palatul Cotroceni,
  Bulevardul Geniului nr. 1-3
  Sector 6 – Bucuresti – Romania,
  Cod postal 060116
  e-mail:      procetatean@presidency.ro
  SCRISOAREA UNEI JURNALISTE JAPONEZE ADRESATE PRESEDINTELUI
  ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
  Excelenta
  Va dau o veste proasta. Agentura securitatii condusa se dumneavoastra in Japonia sa prabusit.
  ” O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL” DARIE” DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! ”
  Totul a inceput a inceput in pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Mi sa permis sa-i iau un interviu . El a relatat printre altele de intalnirea dumneavoastra cu spionajul romanesc cu ocazia vizitei dumneavoastra in Japonia si indicatile date. Ele reprezinta un atac frontal impotriva Imperiului Japonez si a cetatenilor ei. Va asigur . fara parerea de rau ,ca acest interviu va insemna sfarsitul carierei dumneavoastre politice.Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. Va rog confirmati primirea scriisorii si numarul de inregistrare.
KIYOKO HORVATH OSAKA ZIARIST JAPAN Date de contact personal.
  Special for Nipon Press .Deschideti http://www.exploziv-news.ro/
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/


 4. ROBERT HORVATH

  BRAVO VOICULESCU MOGUL INTELEPT SI PLIN DE CURAJ !
  UNII SPUN CA AI FURAT STARTUL. ADEVARUL ESTE CA TE-AI PREZENTAT PRIMUL LA START. ACTIUNEA DE SUSPENDARE A VENIT LA TIMP PENTRU A PERTURBA DIVERSIUNEA

  TANDEMULUI TOKES BASESCU !

  ROBERT HORVATH : DE FIECARE DATA CAND BASESCU ARE DEGETELE STRANSE CU USA , TOKES IL SALVEAZA. DIVERSIUNEA ESTE IEFTINA SI ESTE INDREPTATA IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANIEI. –

  HUNGARIAN MANIFESTO-

  JOS REGIMUL BASESCU! APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI! Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania. Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,….. am fost impreuna si frati. Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare adevar. ” fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate …..dar m-am inselat…… Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu ! Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari. Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange……. de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.? Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii. Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune ” Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! ” …..aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii ! Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada! Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Nu ramane decat sa extrapolez spunand: RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA IN NUMELE LUI DUMNEZEU !


 5. ROBERT HORVATH

  DOMNULE PROFESOR VOICULESCU
  VA DAU O VESTE CARE POATE SA VA INGRIJOREZE. A INCEPUT CONCURENTA. UN MOGUL FRANCEZ VREA SI EL SA-L SUSPENDE PE
  PRESEDINTELE BASESCU. SUSPENDAREA PE TERMEN LUNG CHIAR PE VIATA, CITITI CU ATENTIE CHIAR PRINTRE RANDURI .

  Nicolas Sarkozy a ordonat anchetarea incendiului de la Rouen. Cariera politica a lui Basescu depinde de finalul anchetei. Iar libertatea lui depinde de traficantul de arme Shimon Nahor!

  Saturday, 24 July 2010 13:42 | Articol scris de Robert HORVATH, redactor-sef (departamentul din WASHINGTON) al Exploziv-NEWS

  In urma cu doua zile, in calitatea mea de redactor-sef al Exploziv-News, ziarul ce a contribuit la strangerea dovezilor despre actele de contrabanda arme si spionaj militar savarsite de catre actualul presedinte al Romaniei, am fost chemat in audienta la Consulatul General al Frantei de la New York. Subiectul a fost cererea autoritatilor franceze de a deschide o ancheta in legatura cu crima infaptuita la Rouen de catre Traian Basescu. Este vorba de incendierea a 38 de nave si falsificarea probelor. Cu aceasta ocazie, am fost pus in legatura cu un membru al serviciului secret francez care mi-a adus la cunostiinta faptul ca presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a ridicat orice interdictie politica in legatura cu ancheta desfasurata de autoritatiile franceze. Iar arestarea, in Franta, a lui Shimon Nahor, complicele lui Basescu in contrabanda „Tigaretelor”, spune acelasi agent francez, “face parte din mult asteptata revansa a Frantei impotriva unui presedinte criminal!”. Fuga lui Shimon Naor seamănă cu dispariţia din România a altui infractor, singurul terorist al ţării dovedit de justiţie, Omar Hayssam. Israelianul de origine română, Shimon Nahor, a mai fost arestat, pe 25 august 1999, pentru contrabandă prin afacerile cu armament derulate cu ţări supuse embargoului. Un alt element, în afara similitudinii dintre dispariţiile celor doi, este că Nahor şi Hayssam erau parteneri de afaceri. Legaturile intre Nhor si Basescu au fost documentate de catre diferite servicii occidentale. Francezii stiu de implicarea lui Basescu in procesul rapirii si al operatiunii de al face scapat pe fostul general israelian. Ei stiu, din anchete, si ca Nahor va vorbi si, mai ales, CE va vorbi. Francezii se răzbuna pe crima de la Rouen, care, doar în 1981, a costat statul francez 12 milioane de dolari. Arestându-l pe Shimon Naor, ei pregatesc arestarea vinovatului principal.

  Robert HORVATH, redactor-sef (departamentul din WASHINGTON) al Exploziv-NEWS

  INFORMATII DESPRE SHIMON NAHOR
  Traficant israelian de arme ce a acţionat pe teritoriul României cu începere din 1992, până în 2001. Fiind evreu originar din Galaţi, când a emigrat în Israel avea numele de Herşcovici. La un moment dat, viceamiral al armatei israeliene. Traficant israelian de arme ce acţionează pe teritoriul României. Afacerile sale ilegale l-au adus în atenţia procuraturii româneşti, fiind arestat şi inculpat în cadrul unui proces penal. Mituind judecătorii, avocata evreică a lui Nahor, Lidia Peter, a obţinut eliberarea acestuia (“judecarea în stare de libertate”). Shimon Nahor, odată eliberat, a încălcat interdicţia de a părăsi România, fugind peste graniţă, ascuns într-un covor făcut sul. Avocata Lidia Peter a fost arestata în Bulgaria şi extrădată în România. Timp de mai mult de zece ani, Nahor a fost ofiţer superior în armata israeliană, fiind comandantul unei nave de luptă. Ca ofiţer de marină în retragere, el a fost selectat precum a fost si Basescu, pentru munca de spionaj în străinătate. Controlând firma Quick Aero-Service (al cărei proprietar apare Dumitru Popescu, condamnat în afacerea “Ţigareta II” pentru acelaşi tip de transporturi “speciale”), la 7.04.1997, Nahor efectuează un zbor de contrabandă cu armament pe distanţa Bucureşti (aeroportul Otopeni)-Khartoum, pentru care a dispus plăţi din Geneva pe numele Herşcovici Simon. Acesta a fost numai unul dintre zecile de “transporturi speciale” pe care le-a efectuat de pe Otopeni. În anturajul lui Nahor (Herşcovici) s-au remarcat lt.col. Hary Ene din S.R.I., Kuki Borislavski (consilier al ministrului apărării Victor Babiuc), generalul Florentin Popescu, şef al Direcţiei de înzestrare a Armatei române (compromis în afacerea “Ţigareta”). Un personaj care nu a văzut (?) ce face Nahor pe aeroport, este chiar directorul operaţional al Aeroportului Bucureşti-Otopeni, Sorin Stoicescu, care, prin intermediul firmei de protecţie şi pază Valahia asigura şi paza aeroportului. Reproducem din raportul «Legătura lui Stoicescu cu Basescu si Nahor»


 6. codeus

  buna dimineata George

 7. @Cody, buna dimineata!


 8. codeus

  Buna dimineata George, o zi buna

 9. @Cody, buna! O zi cam ploioasa dar speram ca buna, pana la sfarsit

 10. Daca vrei sa ratezi o actiune rationala impotriva lui Basescu reteta este asigurata daca:
  - il scoti in fata pe mogulul Patriciu sa vorbeasca despre clipul cu lovirea copilului
  -te duci sa te relaxezi la mogulul SOV
  -il numesti pe mogulul Felix sa conduca o ancheta parlamentara de suspedare a baselului sau achiesezi la o initiativa a sa in acest sens.

 11. În ziua de astăzi este greu să ştii de unde sare iepurele…

 12. Bibliotecaru, mai ales cand sare si de unde nu te astepti dar si aiurea.

 13. @Plano10, ti-as parafraza cuvintele cu o convingere mai veche a mea. Pe Basescu l-au adus la putere in mica masura sustinatorii si in mare masura prostia adversarilor.


 14. codeus

  buna dimineata cu intarziere, lipsa conexiune pana la ora asta

 15. @Cody,avand in vedere ca ai intarziat, zic ca ar fi cel mai potrivit moment sa-ti spun … buna dimineata! :)


 16. Toni

  Acum, la câte-a furat dom’ profesor, cum îi spui tu…
  Ce mai contează un start?!

 17. Caraş-Severino lovit de prăpăd. Ayatollahul , luat cu * vânturile *…
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/07/29/caras-severino-lovit-de-prapad-ayatollahul-luat-cu-vanturile/


 18. codeus

  buna dimineata George. o zi faina sa ai. vad ca ai reusit sa-mi dai tu primul buna dimineata ))) la ora ….1 dimineata

 19. @Sibilla, domnul Clorofila n-are treaba cu judetul Caras-Severin. El bate pe la usi, incercand sa promoveze ideea unui guvern de uniune nationala, de tip “Petru Groza”, alta oportunitate pentru PD de a mai pupa posturi in guvern, neexistand. Probabil ca negociaza ceva si pentru el …

 20. @Cody, vezi ce matinal sunt? Buna dimineata!


 21. codeus

  Buna dimineata George, o zi faina. Ne vedem mai tarziu, da?

 22. Buna, Cody! Cred ca da.


 23. codeus

  Buna dimineata George, weekend placut


 24. robert horvath

  BRANDUL DE TARA
  ” CEUSESCU, NADIA COMANICI , DRACULA SI DUPA PLUTONUL DE EXECUTIE…..BASESCU”
  Sunt de meserie cineast . Locuinta si locul de munca este la Tokyo si New York.
  Am avut ocazia impreuna cu sotia mea Kiyoko sa calatorim in jurul lumii.
  Am fost peste tot intampinati si mereu si mereu urmariti de cele trei nume din titlu. Ele au intrat in constinta colectiva si nu pot fi scoase nici cu eforturi laudabile sau absolut imbecile ale semidoamnei Udrea.
  De la soferul indian de tax transpirat din New York pana la omul de afaceri deorodantizat cu care bei o bere la un bar de pe Ghinza,discutia se duce si revine la cele trei nume a mitologiei mioritice,raspandite pe scala globala. Nu este scapare si orice iluzie in sens contrar esuiaza lamentabil. Aceste trei nume te urmaresc in existenta cotidiana si in somn.
  Uneori discutia se duce spre Hagi ,dar valoarea actuala a fotbalului romanesc face mai bine sa taci din gura. A aparut totusi o sansa nesperata de imbogatire a repertoriului,
  O sansa unica ca in patrimoniul national spre universalitate sa apara un alt erou, (al raului absolut.) numit Traian Basescu. ( singurul presedinte de stat care dat cu capul in gura unui arab chioscar si o lovitura la la plex unui copilas nevinovat )
  Fotografia unui sef de stat membru al Uniunii Europene si NATO, legat la ochi in fata unui pluton de executie in toata regula ,nu in fata unor soldati saracacioasi
  si cu mainile tremurande de emotie, ca la Targoviste poate creia un nou mit.
  Atmosfera prerevo;utionara din tara face ca dorintele neimplinite a maselor de bugetari si pensionari sa devina in curand realitate.
  Cu alte cuvinte acest razboinic, care a indraznit sa declare razboi chiar propriului
  sau popor va intra alaturi Dracula in istoria mioritica si chiar mai mult.
  Deci in curand un nou brand de tara fara frunzulite si papadii. Un brand bazat pe gimnastica femenIna si eroi si dictatoti autentici , CEUSESCU, NADIA COMANICI, BASESCU SI DRACULA. ……….Ordinea nu mai conteaza .
  Robert Horvath cineast


 25. codeus

  Buna dimineata George. Daca pana si proprietarul trece ma rar pe aici, ce sa mai zic de vizitatori ))))


 26. codeus

  buna dimineata George. la ce vocabular posed o sa trebuiasca sa intru pe Dex sa mai pot posta comentarii ))))

 27. @Cody, buna dimineata! Nu te speria, de multe ori viata bate DEx-ul. Asa ca fi cutezator! :)


 28. codeus

  buna dimineata George, astazi sunt la Bucuresti, din nou la dentist )))


 29. robert horvath

  Se inplinesc 2 ani de zile de la uriasul scandal ICR New York care continua si astazi. Politia americana va descinde din nou in la Galeria Romana
  Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html

  MORMINTE LA BUCURESTI, MENORE LA NEW YORK
  ( LASITATEA CONSTERNANTA A SEFILOR COMUNITATII EVREILOR DIN ROMANIA SI DECLAREA ANTISEMITISMULUI DUPA CONVENIENTA )
  In timp ce New Yorkul este consternat de prima expozitie antisemita de la infrangerea hitlerismului, exponentii luptei impotriva antisemitismului se dau disparuti. Tacerea unui Tismaneanu sau unui Radu Ioanid este grava si extrem de suspecta. Este tot atat de grava si suspecta si tacerea conducerii
  conducerii comunitatii evreiesti in frunte cu rabinul sef. Deci cand niste copii vandalizeaza un cimitir evreiesc lamentarile si strigatele ajung pana la cer dar cand niste vandali in toata firea batjocoresc menora, simbolul evreimii nu se aude niciun glas de revolta,…..nu se aude niciun piuit
  Deci cand banda lui Basescu batjocoreste la ICR New York normele elementare de umanitate, intr-un oras cu 3 miloane de evrei ,tacem si chiar aplaudam in timp ce la Bucuresti ne dam de ceasul mortii.
  In timp ce Reuters anunta lumea civilizata :” In data de 22 octombrie 2008 a avut loc cel mai mare atac din lume (dupa cel de al doilea Razboi Mondial) asupra unui cimitir evreiesc. Persoane necunoscute au vandalizat peste 130 morminte din Cimitirul Evreiesc din capitala Romaniei”,purtatorul de cuvant al Politiei Captalei, Christian Ciocan declara :”In prezent, la nivelul Sectiei 16 a fost declansata o ancheta pentru profanare de morminte, iar primele cercetari nu contureaza un act antisemit”. In timp ce principalele statiI TV din lume preiau imagini sfasietoare de la” Procesiunea durerii”, care a avut loc la cimitirul din Soseaua Giurgiului, Pro Tv relateaza profesional :”Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, suspectii sunt copii. Politistii au reusit sa stea de vorba cu o parte dintre ei, iar varianta care se contureaza este cea a unui exemplu clasic de vandalism facut din teribilism. In timp ce Ambasadorii Frantei si al Statelor Unite prezinta oficial ingrijorarea guvernelor respestive surse de la Politie ne linistesc spunand ca” nu sau găsit urme sau înscrisuri cu caracter antisemnit”
Acest tip de nesimtire abjecta face ca un cunoscut jurnalist dambovitan sa comenteze:Ideea de a zvârli actul de barbarie făptuit în Cimitirul Evreiesc în cârca unor copii inconştienţi pare să facă parte din vechiul scenariu antisemit, unde criminalii noştri sunt consideraţi de obicei mai buni decât criminalii altora.In timp ce scriu aceste randuri pe ecranul televizorului american vad imagini cutremuratoare in care celebra actita Maia Morgenstern printre mormintele profanate cu lacrimi in ochi spune:”Toate mormintele devastate sunt ale mele,Acuz aici indiferenta si superficialitatea care vor sa transforme inacceptabilul in acceptabil” Reporterul preia ideia spunind “Cum poti ramane insensibil cand stii ca acele pietre amintesc de niste suflete traitoare pe aceste pamanturi care au suferit si s-au bucurat ca oricare alta fiinta.El incheie reportajul cu o voce usor ironica spunand:Deocamdata, singura certitudine ce vine din parte aanchetatorilor este aceea ca la fata locului nu s-au gasit urme sau mesaje care sa arate ca ar fi vorba despre un act de antisemitism. Despre cele intamplate la Bucurest,reluarea oricarui comentariu este de prisos. Nu acelasi lucru se poate spune despre ce se intampla la New York unde prestigioasa revista Metropolitan comenteaza in cei mai tari termani posibili “Imaginati pe un perete urias o menora pe care este manjit cu un rosu amestecat probabil cu sange cuvantul Fuck. Aceasta lucrare intitulata “Desecrarea menorei” este piesa centrala a unei expozitii de arta antisemita si poate fi vazuta la o galerie de arta cu adresa 200 east 38 Street. Daca acesta oroare este acceptata in centrul centrului lumii pe 3 Avenue,colt cu cladirea Natiunilor Unite intr -un oras cu trei milioane de evrei, ce ne asteapta maine? Acest articol se refera la expozitia de acum celebra “Freedom for lazy people”care a dus la scandalul monstru de la ICR New York.Pentru a vizualiza grandoarea nenorociriI sponsorizate de Patapievici aici la New York cititorul trebue sa cunoasca faptul ca Galeria Romana cuprinde doua largi incaperi in care un perete da in strada. Cu alte cuvinte intreaga expozitie poate fi vazuta din strada si toata omenirea (Este vorba de un cartier diplomatic, plin de turisti care vin sa vada ONU)poate sa fie consternata de ura de rasa promovata de regimul de la Bucuresti. Trecatorul nu poate scapa de la vedere si din vedere o alta menora, pe care este imprimata amenitator o cruce iar pe fiecare brat al obiectului sacru, este scrijelit semnul $ al dolarului. El poate fi consternat vazind un evreu religios impreunanduse cu un fel de elefant, un rabin care se bucura ca are tatuat pe brat semnul SS, Iar prea veneratii patriarhi ai bibliei Moise sI David dupa ce au facul un schimb simbolic (un falus contra stelei lui David) se pregatesc de un sex strasnic. Toate acestea si multe alte opere de arta pot face deliciul oricarui antisemit de pe acest glob inclusiv pe presedintele sirian de curand vizitat. Pentru ca sclipiciurile licuricilor arabi bucura ochiul si chiar buzele presedintelui Traian Basescu,in ultimul timp, sunt convins ca se va lauda chiar antisemitului sef Mah-mud Ahmadinejad de deschiderea si promovarea unei expozitiei dure anti-israeliene. Adevarul este ca trebue sa ai un curaj nebun sau chiar sa fi intradevar nebun, sa deschizi prima expozitie majora antisemita, de la sfarsitul nazismului incoace, chiar aici in metropola marelui licuric tradat. Pentru orice politician desecrarea unor menore ar insemna o reala sinucidere ,dar se pare ca nu va avea nici o repercusine pentru presedinte, in cazul lui putem spera la mai mult. Este greu sa estimez surpriza diplomatilor care trec prin fata galeriei, dar pot estima surpriza autoritatilor americane cand au aflat ca expozitia ICR, ESTE O EXPOZITIE ARABA A CETATIANULUI MARVAN AMBAKI UNDE ROMANII AU FOST DECORUL SI DIVERSIUNEA. Ancheta americana a expozitiei Al Queda a luat sfarsit saptamana trecuta si fapte cu intradevar surprinzatoare for fi facute cunoscute mediei internationale. Cenzura despre expozitia araba este totala, dar presiunea internationala legata de profanarea cimitirului de la Bucuresti va sparge valul tacerii.Scandalul urias care se intrevede la orizont va clatina din temelii regimul Basescu si va alunga clanul de rasputini de la putere. Asa cum dupa revolutie nu sa gasit nici un terorist, nici acum nu se va gasi nici un vinovat. Cei care lau tradat pe Ceasescu pregatesc debarcarea lui Basescu. Dovada cea mai elocventa este soarta expozitiei extremiste de New York. De si sa anuntat inchiderea expozitiei acum doua luni si jumatate ,de si a creiat un scandal fara precedent,aceasta expozitie a urii fara limite, a ramas deschisa. In afara ca poneiul roz cu zvastica la fund care lipseste, nimeni nu sa atins cu un fir de par, de ea .Faptul ca
sediul celei mai puternice organizatii evreiesti din lume Anti-Defation League este in coltul strazii face ca lucrurile sa fie clare. Expozitia trebue sa ramana deschisa pana se creiaza un scandal care sa duca la ca la caderea lui Basescu.
. . In articolul trimis spre publicare celei mai curajoase publicatii de opinie New York Magazin,ocazionata de prima descinderea politiei, am facut o prognoza politica. Daca presedintele nu se distanteaza de grupul, opus interesului national Patapievici,Tismaneanu,” va trebi sa plece impreuna cu ei”. Acum cu ocazia unei noi descinderi a fortelor de ordine mentin aceasta opiniei,mentionand ca toate datele interne si internationale converg in aceasta directie De curand a fost trimis acasa diplomatul pisat pe el, Cristian Neagoe organizatorul expozitiei antisemite. Dupa lumpen, directoarea ICR Corina Suteu va pleca si ea, cu catuse grele la maini pentru deturnare de fonduri publice.(Un milion de dolari in trei ani de zile.Gasiti amanunte despre aceasta “spalare de bani” in articolul “Dupa expozitia nazista una comunista”,New York Magazin) .Semne de suturi in fund sunt si pentru rasputinul Patapievici, de si situatia lui este mai putin clara, el trebuind sa aleaga intre puscarie si casa de nebuni. Pentru ca un presedinte extrem de periculos pentru imaginea si interesle tarii incearca sa mentina in perpetuitate o expozitie a urii,impotrva oricarei norme de umanitate, aici la New York am apelat ,din nou la fortele de ordine. Simbolismul acestui gest este prea evident pentru a mai fi comentat, La 7 Noieembrie, dupa miezul noptii, o unitate especializata in˙˙Hate Crime,a descins la Galeria ICR, pentru a lua probe. (Sper sa fie ultimile). A fost o actiune profesionala extrem de rapida, care a durat doar cateva minute. Sa intrebuintat o tehnologie speciala .Pentru un timp extrem de scurt ,la o lumina ca de zi sa fotografiat si filmat din exteriorul cladirii prin geamul galeriei. Trebue sa mentionez ca un automobil cu numar de inregistrare oficial a fost parcata pana in zorii zilei in fata cladirii oficiale,care gazduieste galeria.
Menore la New York,Morminte la Bucresti
Deci la Bucuresti durere si rugaciuni. La New York durere si rugaciuni dar nu venite din Romania.
  Cu alte cuvinte purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei poate anunta mediei locale si internationale ca profanatorul de morminte si de obiecte sfinte afost identificat la New York,el este un fost ofiter de marina numit,Traian Basescu.
  Robert Horvath Deva Cineast SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  Articol aparut in New York Magazin in timpul uriasului scandal ICR New York, dar care ar putea fi reprintat, datorita faptului ca o parte a acestei expozitii este deschisa si in ziua de astazi…probabil in eternitate.


 30. codeus

  buna dimineata, mai intri asa din …gand in gand pe aici?

 31. @Cody, buna dimineata! Cody, n-am renuntat si nu voi renunta la blog. Dar vreau sa rezolv problema “paduchilor”


 32. ROBERT HORVATH

  Domnule George Serban
  Sunteti o prsoana publica. O persoana care a cucerit respectul multora inclusiv
  mie. Va trimit un mesaj speclal. El poate trimite pe actualul Presedinte al Romaniei Traian Basescu la inchisoare pe viata. Va rog sa-l cititi cu atentie.
  In cazul in care considerati probele concludente va rog sa faceti cunoscuta clasei politice acest material. Va sunt recunoscator.
  Cu stima deosebita.

  TRAIAN BASESCU SEFUL UNEI AGENTURI DE ” CRIMA ORGANIZATA ”
  ACTIVAND IN SUA.
  Vice Presedinte al Senatului Romaniei.
  Domnule Dan Voiculescu
  Stiu ca sunteti extrem de interesat de evaziunea fiscala, economia subterana si spalarea banilor. Va pun la dispozitie o operatiune ganstereasca in care este involvat insusi seful statului. Este vorba de deschiderea unei institutii fictive care exista numai pe hartie. Milionele de dolari alocati ” Institutului de studii post comuniste ” din bugetul ICR intrand direct in buzunatele a patru gansteri Tismaneanu , Basescu , Patapievici, MIhaes. Culmea ete ca niciodata nimeni nu sa interesat daca acest instititut exista, are vreo activitate si unde se duc banii timp de multi ani de zile.
  Este evident ca un asemenea institut la 20 de la caderea comunismului nu intereseaza pe nimeni. Faptul ca acest institut este sponsorat din bugetul ICR al carui presedinte de onoare si de fapt este Traian Basescu,face ca lucrurile sa fie extrem de suspect. Ce legatura are un asemenea instutie cu reprezentarea culturala a Romaniei ?
  Este o uriasa operatiune de spalare de bani de multe milioane de dolari organizat de un grup de ” crima organizata ” care actioneaza la umbrela institutilor statului roman. Proba : Un interviu ” gafa ” al Vice- Presedintelui ICR Mircea Mihaes in Romania Literara , care explica cum cecuri cu sume uriase din banii publici sunt transportati pe sest catre Vladimir Tismaneanu in SUA. Va rog deschideti site-ul acestui institut fantoma sponsorat din bugetul ICR al
al carui Presedinte de onoare ( side fapt ) este Traian Basescu. http://www.inform.umd.edu/EdRes/Research/inner/lecture.html

  Veti descoperi ca acest institut nu are sediu sau activitate specifica de cel putin
12 ani. Va rog in consecinta in inalta dumneavoastra calitate, sa deschideti o ancheta parlamentara si sa faceti lumina in aceasta crima financiara uriasa cu ramificatii politice mai mult decat importante.
  CITITI PE BLOGUL ROBERT HORVATH DOCUMENTUL CARE VA TRIMITE GRUPUL MAFIOT BASESCU DUPA GRATII.
  Robert Horvath Deva ziaris USA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

  DOCUMENTUL CARE VA TRIMITE IN PUSCARIE PE VIATA PE PRESEDINTALE
  ROMANIEI SI PE AGHIOTANTII SAI .MILIOANE DE DOLARI PENTRU UN PROIECT FICTIV.
  /EdRes/Research/inner/lecture.html
  PROBABIL CEL MAI MARE FURT DE BANI DE DUPA REVOLUTIE.

  Partituri şi roluri de Mircea Mihăieş
  romania literara 2006 nr 46
  ( fragment )
  “În urmă cu câteva săptămâni, un securist de calibru mare, Liviu Turcu, stabilit în Statele Unite, lansa, în Jurnalul naţionalť, în articolul Arta trivializării, o minciună cât gradele sale de mare: şi anume, că Horia-Roman Patapievici, preşedintele Institutului Cultural Român, i-ar fi oferit lui Vladimir Tismăneanu, profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Maryland, suma de o sută de mii de dolari. Probabil că în imaginaţia îndelung exersată a lui Turcu, lucrurile ar fi decurs ca între mafioţi: cu banii în chimir, Patapievici ar fi alergat la Washington şi, într-un bar întunecos, i-ar fi plasat colegului său bănuţii! Realitatea e mult mai banală: constatând că, dintre toate ţările est-europene, numai România nu are în capitala politică a lumii un centru de studii pe probleme cultural-social-politice, H.-R. Patapievici i-a făcut lui Vladimir Tismăneanu propunerea de a înfiinţa unul pe lângă universitatea la care lucrează. Numai că, precum în bancul cu seria Radio Erevan, lucrurile stau exact invers: Vladimir Tismăneanu urma să pună la dispoziţia ICR timpul, relaţiile şi conexiunile sale în lumea cultural-politică internaţională, şi nu invers. Mai mult, aceste discuţii, începute în vara lui 2005 şi continuate până în martie 2006, n-aveau cum să ia în calcul – aşa cum afirmă Turcu – faptul că în primăvara lui 2006 un grup masiv de intelectuali români se vor adresa preşedintelui Băsescu pentru a-i cere condamnarea comunismului. Şi cu atât mai puţin, nimeni n-avea cum să ghicească ideea preşedintelui Băsescu de a-l numi pe Tismăneanu în fruntea comisiei atât de atacate în ultima vreme.

  Lăsând deoparte alte detalii, cu totul irelevante pentru un fost securist, Liviu Turcu vede o întreagă ţesătură de comploturi ce uneşte Cotroceniul, ICR-ul şi Maryland University. Asta ştiu securiştii români, asta fac! În realitate, ICR urma să finanţeze, conform legii sale de funcţionare, exclusiv costul proiectelor – simpozioane, conferinţe, publicaţii -, întreaga activitate desfăşurându-se benevol, prin simplul entuziasm şi – dacă-mi permiteţi, ştiu că nu vă place cuvântul! – patriotism al lui Vladimir Tismăneanu”.

Leave a Reply