George Serban

Domnule Pogea, esti un mare mincinos! Sau, poate, un mare prost! Sincer? Eu stiu ce esti dar … nu vreau sa te jignesc

Azi n-aveam chef de blog. Nici sa deschid calculatorul. Curiozitatea nu-mi da pace. Citesc stirile on-line si trag cu ochiul, aproape absent, la “fereastra” televizorului, deschisa pe ecranul monitorului. Stiri banale. Resemnat, aflu ca pana si pestele meu preferat – codul – a devenit portocaliu.

Dintr-odata, pe banda de stiri a Antenei 3, vad curgand o declaratie aiuritoare a lui Gheorghe Pogea.
Eram decis sa ignor povestea asta, deja plictisitoare si sa-l asez pe Pogea in insectarul cu specimene caraghioase dar daunatoare. Acolo unde-i voi aseza, la vremea potrivita, pe Basescu, pe Videanu, pe Berceanu, pe Ilie Sarbu, pe Viorel Catarama, pe … La Relu Fenechiu, inca ma mai gandesc!
Eram hotarat sa-l ignor si pe Ioska Buble – cel cu “pe sursele” care nu se confirma vreodata – care, ravasit pe tot ecranul televizorului, dadea lectii si povestea doct cat de tampiti sunt cei de la ANI si cat de de … nevinovat este Pogea. Ioska, ca de obicei, n-a inteles nimic …
Eram. prin urmare, hotarat sa ignor toate aceste tampenii si pe autorii lor …
Dar nu pot! Mai am resurse sa suport o tara guvernata de incompetenti, infatuati, smecheri si hoti pentru ca, in cele din urma, decizia de a ramane aici imi apartine si asta nu este meritul lor. Dar este peste puterile mele sa tac, vazand cum un ticalos, mincinos si fatarnic, preluand modelul sefului suprem, minte o lume intreaga, cu obraznicie, cu tupeu contrazicand evidenta unor probe neindoielnice.
Avand in vedere aerul superior al lui Ioska Buble, spunand bazaconii despre cazul in speta, simt nevoia sa verific autenticitatea declaratiei lui Pogea. Aproape fericit ca simt duhoarea lichelei de la distanta, regasesc stirea pe Realitatea.

Cu tupeul “de casa” al celor pe care ii serveste, cu nesimtirea caracteristica unei lichele, Pogea susţine că a aflat din presă despre acuzaţii şi spune că nu a fost administrator al firmei SC Titan Mar SRL, deţinută de Adriean Videanu. Scurt si concis. Mai jos, aveti imaginea video cu banda de stiri care prezinta declaratia lui Pogea – redata si de Realitatea – si un extras montat de mine din Certificatul de la Registrul comertului, pe care-l detin in original, care precizeaza, potrivit mentiunilor depuse de Miorita Videana la data de 24.02.09, confirmat prin Incheierea judecatorului delegat la data de 26.02.09, ca Gheorghe Pogea s-a retras din functia de administrator. Singura eroare din acest document este aceea referitoare la sexul lui Gheorghe Pogea. Pogea a fost administrator-director general in “familia Videanu”

In concluzie, spre deosebire de cei cativa fraieri care au muscat momeala, ne aflam in fata unui om care, exact cum au prezentat lucrurile cei de la ANI s-a aflat in incompatibilitate,mai mult de doua luni. Demisia pe care Pogea i-a prezentat-o, in bucatarie sau in sufragerie, Mioritei Videanu este opozabila doar intre ei administratorii si actionarii. Aceasta demisie abia dupa efectuarea a ceea se numeste “publicitate”, adica prezentarea si oficializarea ei de catre Of reg comertului, devine opozabila tertilor. Cine sunt tertii? Toti cei care nu fac parte din firma lui Videanu. Adica, terti pot fi Basescu, Boc dar si bugetul statului (ministrul Pogea) caruia administratorul Pogea ii datora niste bani. Terti erau si Elena Udrea, Parchetul general,urmasii lui Bonaparte, subsemnatul, cu voia dumneavoastra, dar si … urechistul Ioska Buble.
Am incheiat subiectul acesta gretos!

12 Responses to “Domnule Pogea, esti un mare mincinos! Sau, poate, un mare prost! Sincer? Eu stiu ce esti dar … nu vreau sa te jignesc”

 1. Haha! Foarte TARE faza! :))

 2. Buna dimineata George, duminica placuta

 3. @Cody, buna dimineata! asemenea, si tie!

 4. Buna dimineta George! Nimic nu ma mai mira la aceasta adunatura de excroci si incompetenti! O duminica placuta alaturi de cei dragi!

 5. @Nea Costache, eu inca ma amagesc ca exista o limita! O intrezaresc din ce in ce mai greu. O zi frumoasa si linistita!

 6. M-am mirat şi eu cînd l-am auzit pe Ioska Buble. Cu cîtă convingere vorbea! M-am gîndit: iată un om care crede ce spune! Chiar dacă nu spune ce crede.

 7. @Lucia, vorbind sincer pe mine Buble ma ingrijoreaza mai mult decat Pogea. Basescu era un neica-nimeni, un securist nenorocit care, ca atatia altii, se plimba printre noi si ma facea un shmen. ¨Profesionisti¨ si ¨deontologi¨ ca Buble l-au branduit scriindu-i pe fund ¨made in RRomania¨ cand, de fapt, el era … fiul ploii.

 8. Asa este, reactia lui Buble a fost ciudata.

 9. Aşa este, dar “profesioniştii” şi “deontologii” nu vor recunoaşte asta niciodată. Şi vor continua…

 10. @Thedora, eu m-am obisnuit cu Buble. El, ¨pe surse¨, iti poate relata, cu ceva precizie, … evenimentele probabile, de ieri!

 11. @Lucia, asa este! Niciodata, pentru totdeauna …


 12. Diana

  Cred ca dna Udrea este onesta si nu s-ar implica in asa ceva.

Leave a Reply