George Serban

DOMNULUI PRESEDINTE TRAIAN BASESCU (prin bunavointa profesionistilor)

Inculpati Dan Pasat si Traian Basescu

Domnule presedinte,

am auzit, pe surse, dar sigure, ca la intalnirea cu grupurile parlamentare PD din Camera si de la Senat, v-ati interesat daca in sala se afla deputatul PD Dan Pasat, cel pentru care Parchetul general de pe langa ICCJ a cerut acordul Camerei deputatilor, in vederea arestarii. Cand l-ati vazut, ridicandu-se sfios, i-ati spus, cu blandete, sa se aseze. Frumos gest! Apoi, pe un ton, justificat patetic, i-ati explicat ce mare serviciu ar aduce tarii daca ar avea initiativa de a se duce sa ceara, chiar el inculpatul, sa se dea curs cererii parchetului privind arestarea. Eu, personal, cunoscandu-va bine, dar si matusa mea, care are 96 de ani, am fost foarte impresionati. Matusii i-a scapat o lacrima …

Stand, asa, impresionat de cuvintele dumneavoastra, mi-a trecut prin minte un gand nebunesc.
Stiti ce?! Domnule presedinte, pe acest Pasat nu-l cunoaste nimeni. Nici eu care cunosc bine Giurgiu. Nici reporterii care incercau sa relateze frumoasa dumneavoastra initiativa, nu stiuau cum il chiama pe dl. deputat. Unii nu auzisera nimic despre el. Altii uitasera, pentru ca cererea Parchetului general se afla de cateva luni bune, uitata prin vreun birou. Prin urmare, cel care ar trebui sa faca un gest atat de important pentru tara, este un necunoscut care nu ar putea influenta batrana si harsaita Europa.

Dar, domnule presedinte, ganditi-va un pic! Cu sufletul dumneavoastra de patriot roman, cu inima dumneavoastra plina de Romania, cum ar fi daca v-ati duce dumneavoastra la Parchetul general de pe langa ICCJ si, asa cum ati mai facut-o, le-ati da dispozitie, sa dea drumul la dosarul dumneavoastra prin care s-a stabilit ca aveti calitatea de inculpat, in dosarul Flota? Ce ziceti? V-ati prezenta, din proprie initiativa in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie si asta pana la 20 aprilie cand se prescrie infractiunea. Cum ar fi?

Asta da, serviciu adus tarii. De golanul ala de Pasat nu stie nimeni. Dar de inculpatul Basescu, stie toata Europa.

Ce ziceti, domnule presedinte, ati putea face asta pentru draga noastra tarisoara?

Haide, domnule presedinte, va rog frumos! Pentru Schengen, pentru inlaturarea suspiciunilor de coruptie asupra Romaniei.

Si, daca tot veti face acest lucru, bagati si “abuzul in functie” savarsit cand, fiind primar general,v-ati atribuit, fara drept, casa din str. Mihaileanu …

10 Responses to “DOMNULUI PRESEDINTE TRAIAN BASESCU (prin bunavointa profesionistilor)”


 1. pastel

  Da. Asumati-va si nerespectarea cuvintului de onoare dat ! Si nerespectarea Constitutiei si a legilor tarii! Si batjocorirea si diminuarea, prin buna stiinta, a puterii legislative, a PARLAMENTULUI ROMANIEI! Si minciuna! In toate situatiile! Inclusiv cea cu “sa traiti bine!” ! La fel si numirea sefilor la DNA, la CC, anterior la CSM! Mai ginditi-va si la numirea guvernelor BOC I-IV ! Si la dezastrele politice in relatiile cu sefii statelor europene! Si ca in prezent romanii o duc mai prost ca inainte sa veniti la putere!
  Atentie! Vine vremea raspunderii, indiferent cine vine la putere: Ca va fi alianta PNL-PSD, ca va fi partidul lui Diaconescu! In gaura de sarpe, toti tortionarii de astazi, vor fi gasiti si condamnati la ani grei de inchisoare. In frunte cu presedintele “jucator”.
  Ultimile crime savirsite cu pensionarii, cu situatiia sanatatii, cu tradarea intereselor tarii fata de UDMR, va stau dovezi ale poporului pe care l-ati saracit si umilit!


 2. nicole

  sper sa citeasca nea’ basea si sa se tavaleasca in chinuri. macar sa pocneasca de furie .

 3. SUPERB!
  :D :D :D


 4. Paul Snaider

  Partidul Democrat Liberal activeaza in ilegalitate !!!

  Se stie foarte bine ca in Romania ca de altfel in toate tarile democrate, un partid pentru a putea functiona si deci in ultima instanta pentru a candida in alegeri trebuie sa fie inscris la Tribunal. Inscrierea este conditionata de depunerea unui Program, a Statutului, tabele cu semnaturi etc.
  Astazi putem constata ca PDL functioneaza in afara legii deoarece termenul prevazut de Statut pentru a –si alege structurile de coducere a fost cu mult depasit. Lasind la o parte aspectul moral, ei fiind mereu sustinatorii legalitatii, si a dreptatii , nu ?( provin din DA ) sesizam aspectul juridic. Rog pe toti juristii care -si lipesc nasul de sticla aparatului de filmat sa trateze cu multa seriozitate problema si sa-si spuna parerea.
  Sunt convins ca se vor gasi unii ce vor spune ca nu se amesteca in viata altor partide. Eu le spun ca nu-i asa. In democratie nu poti accepta abateri de la lege si mai grav, un partid ce se afla in ILEGALITATE sa conduca destinele Tari.
  Spre stiinta iata …
  Art. 13.
  (1) Adunarea generala a membrilor si organul executiv, indiferent de denumirea pe care o au in statutul fiecarui partid, sunt foruri obligatorii de conducere a partidului politic si a organizatiilor sale teritoriale. Conducerile organizatiilor teritoriale se aleg pentru o perioada determinata, prevazuta de statut.
  (2) Statutul poate prevedea si alte organe, cu atributii formulate explicit.

 5. @radovan, iata-ma! Eu sunt George Serban :) Si daca am ajuns pana la voi, la Brasov, inseamna ca sunt bun. Apropo, cam ce viteza are netul pe Orange? Chiar sunt curios.

 6. Hoț să spună c-a furat? Nțțț, nu cred!

 7. @Nea Costache, am incercat un apel la sufletul lui de patriot romana. N-am vrut sa scriu mai mult, mi-a fost teama ca incepe sa planga si-i dauneaza la neuronul smecheriei.

 8. @alexa si alexa2, am vazut ca mai vizitati blogul pe inserat.
  Banuiesc ca sunteti una si aceeasi persoana. Prin urmare, Alexa, iti multumesc mult pentru solidaritate si sprijin. Cu ajutorul tau, scrisoarea si invitatia la discutia privind colaborationismul s-au imprastiat mult mai rapid decat as fi putut sa o fac eu. Banuiesc ca actiunea ta a fost una inteleapta si nu “din prostie”. Eu continui sa cred ca esti o persoana inteligenta si numai jena de a-l fi sustinut odata pe Basescu, te determina sa ma ajuti intr-o maniera atat de subtila. Inca o data te salut si iti multumesc! :)

 9. @
  Io@situ.ro
  Papusa, ce sa zic? Fericit, n-as spune ca sunt. Inca :) Dar multumit, pot spune ca sunt. Inteleg ca la voi, la derbedei, isteria e maxima, nu? ;)

 10. Ori asta, ori reuşesc să-l suspende până-n 20 aprilie…
  Nu ştiu de ce, parcă aş paria pe varianta a doua…

Leave a Reply