George Serban

Dupa retragerea lui Adrian Nastase si anuntarea retragerii lui Ion Iliescu dar, neaparat, inaintea retragerii lui Ilie Sarbu, congresul PSD aduce, tot mai mult, cu o celebra opereta

Nu stiu decat 6 cuvinte si o injuratura, in germana. Dar stiu sa citesc pe buze. Se discuta lista echipei care se va supune votului si propunerea pentru cel care va conduce cea mai numeroasa delegatie prezenta la congres.

5 Responses to “Dupa retragerea lui Adrian Nastase si anuntarea retragerii lui Ion Iliescu dar, neaparat, inaintea retragerii lui Ilie Sarbu, congresul PSD aduce, tot mai mult, cu o celebra opereta”

 1. astia din fata sunt “vanghelopurcelusii? ca cel din centru cred ca stiu cine e ))))

 2. De ce nu are Geoana bun simt sa isi anunte retragerea candidaturii?

 3. BASESCU TREBUE SA CEARA SCUZE EVREILOR AMERICANI !
  Scrisoare adresata Parlamentului Romaniei
  Aduc la cunostinta dumneavoastra si a opiniei publice un urias scandal care poate avea consecinte dureroase pentru clanul de la putere. Serviciile infiltrate adanc in media romaneasca au reusit pana acest moment sa imbrace evenimentele intr-o totala tacere. Cei interesati in scurtarea mandatului prezidential pot folosi un moment prielnic.
  Acum un an si ceva statul roman a organizat la New York o exozitie Al Queda.
  In centrul acestui eveniment salbatic antisemit se afla ( expozitia este deschsa si astazi ) cetateanul irakian Amwar Ambakhi, artisii romani fiind folositi doar ca diversiune, Vazind din strada ( prin vitrina Galeriei Romania ) pe un perete urias pe o menora evreiasca mazgalit cuvantul FUCK, arborarea zvasticii, tatuarea semnului SS pe umarul unor evreii religiosi , batjocorirea patriahilior din biblie …….am chemat politia americana. Aceasta a descins in miez de noapte la galeria ICR New York. Fotografii despre acest eveniment unic le gasiti pe blogul meu http://devanewyork.blogspot.com/. la articolul EXPOZITIA PATAPIEVICI DESCHISA DUPA DOI ANI DE ZILE ! ULUITOR , INCREDIBIL, SENZATIONAL, DEMENT. Dupa doua saptamani directorul sectiei externe al celei mai puternice organizatii evreiesti ANTI- DEFAMATION LEAGUE , Ionathan Vick ma anuntat telefonic ca ” Dosarul Expozitiei propagandei Al Queda a fost trimis Departamentului de Stat SUA si a Ambasadei americane de la Bucuresti confirmand faptul ca sa trimis un protest guvernului Romaniei. Mentionez ca G. Culian editorul New York Magazin a primit un mesaj similar.
  Lucrurile au intrat in actualitate prin ultimatumul adresat de persoana mea presedintelui Basescu cerand inchiderea acestei manifestari ale urei de rasa , care sfidareaza in continuare a normelor elementare de civilizatie. IN CONSECINTA O ECHIPA SPECIALIZATA IN HATE CRIME A DESCINS LA CLADIREA DIPLOMATICA A ROMANIEI LUAND NOI PROBE IERI SEARA.
  Surprinzator dar nu intamplator evreii romani rup si ei tacerea protestand impotriva Expozitiei ICR al carui Presedinte de onoare este Traian Basescu. Postez pe blogul meu editorialul protest al Comunitatii Evreiesti din Romania. Atentionez ca prima data un ziar sau revista din Romania mentioneaza protestul Anti Defamation League .
  Tinand seama ca aceste fapte deosebit de grave manjesc imaginea tarii, va rog
  sa descideti o ancheta parlamentara.
  Robert Horvath DEVA cineast SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

  EVREII ROMANI SPARG TACEREA : BASESCU TREBUE SA CEARA SCUZE EVREILOR AMERICANI !
  Incapatanarea lui Patapievici

  La inceput totul parea o gluma. O zvastica pe crupa unui ponei-jucarie, la expozitia unor artisti romani la New York. Sunt convins ca bravul autor n-ar fi putut expune o asemenea aberatie, eufemistic vorbind, la Bucuresti. Organizatorii de la ICR au crezut ca in America orice este posibil. Este, dar cu o conditie – scandalul sa nu aduca nici un fel de tensiuni etnice, total nedorite.
  Institutul Cultural Roman este condus de Horia Roman Patapievici, care intr-o carte a afirmat despre propriul popor (nu suntem specialisti, dar numele sau are o terminatiune slava, poloneza) ca are ceva scatologic in comportament (a scris chiar ceva mai “tare”).
  O sumedenie de autori din Romania si din lume se intrec in texte cu expresii care mai de care mai “teribile”, referitoare la organele interne, la cele sexuale, la fiziologia omului, notiuni care s-ar regasi cu mai mult folos in cartile de medicina. Pornografia, scatologia (este vorba de excremente) au sanse sa intre cu fruntea sus in literatura, alaturi de mari scrieri si mari scriitori care nu au cum si ce sa mai adauge. Asa s-a intamplat si cu poneiul naravas de la New York.
  Anti Defamation League a considerat ca zvastica nu are ce cauta in spatiul public, dar ambitiosul Patapeivici, intr-o totala lipsa de respect pentru opinia publica si fata de organizatii care apara anumite valori ale demnitatii umane, afirma ca zvastica nu deranja pentru ca nu era pozitionata “pe casa unui evreu si nici pe o sinagoga”, asta daca poneiul insusi nu ar fi fost asa ceva. Gluma (!?) directorului Institutului Cultural Roman merita amendata si credem ca organismele in drept se vor sesiza.
  Patapievici nu este responsabil pentru aparitia poneiului buclucas la New York, dar raspunde pentru incapatanarea de a apara o cauza pierduta. Domnule Patapievici, cel putin scuzele de rigoare ar fi binevenite!
  BORIS MARIAN-MEHR
  Realitatea Evreieasca

 4. @Dl. Horvath, eu cred ca, inainte de a cere scuze evreilor americani, Basescu are obligatia de a cere scuze romanilor pentru ca s-a nascut.

 5. DOMNULE SERBAN
  AVETI MARE DREPTATE. ROBERT

Leave a Reply