George Serban

Emil Bobu bate campii pe spatiul de … audienta a lui Mircea Badea


In spiritul smecheriei libidinoase care ne este familiara, Emil Boc, acest Emil Bobu contemporan, a scremut o sedinta de guvern pe cat de penibila, pe atat de inutila, pentru a prinde spatiul de maxima audienta al televiziunilor Antena 3 si Realitatea.
Exact ca … Bobu lui Ceausescu, posesor al unui vocabular de cateva sute de cuvinte, ca un student neterminat si neevoluat, Boc a repetat, pana la virgula, la 23:05, Duminica noapte, rahatul care il mancase dimineata intr-o facatura de sedinta … cu prefectii.
Aveam un amic, inainte de 1989, caruia i se dusese vestea ca facea cele mai bune cuvantari ale sefilor sai pentru sedintele cu Ceausescu. Dupa ’89, ne-a povestit ca, de fapt, avea doua, trei, materiale pe care le taia cu foarfeca si reaseza paragrafele in alta ordine. Daca veti avea rabdare, vreodata, sa ascultati imbecilitatile lui Boc, veti descoperi ca in permanenta, dupa modelul Basescu, amesteca aceleasi cuvinte pe care le scuipa in alta ordine.

Si pentru ca e disperat, pentru ca simte ca licheaua cealalta il trimite intr-o misiune sinucigasa, nici nu se mai controleaza si scoate perla dupa perla.
Iata un exemplu de perla care, daca o gandesti un pic, iti dai seama ca subliminalul i-a jucat o festa. Din gura lui a iesit adevarul … pacatosului.

“Romanii” lui Basescu isi pun bani deoparte pentru vremuri … mai bune. Cetatenii Romaniei isi pun bani deoparte pentru … zile negre. Si vor fi multe …

25 Responses to “Emil Bobu bate campii pe spatiul de … audienta a lui Mircea Badea”


 1. spedy

  Dincolo de alte considerente politice si din punctul meu de vedere,destul de limitat,cred ca suntem impinsi spre a cere demisia acestui Boc,si orice alta formula de guvernare ulterioara va fi strivita de avalansa nenorocirilor declansata cu iresponsabilitate de actuala guvernare.Tot in spich-ul asta a vorbit si de faptul ca ,daca nu trec legile si ordonantele anuntate prin parlament,ei,or sa plece acasa sa lase pe altii mai priceputi dar,cu acea satisfactie a pungasului care,dupa ce te-afacut la buzunare,striga la politai ca este agresat….
  Si vor fi primii ce vor sarii la gatul oricarei guvernari ce le va stirbi din drepturile smenuite…bineinteles in numele …poporului ..

 2. Utecist să-ţi dea mămica?!
  Nu, nu, mămico, nu!!!
  Eu, unul, am încetat de ceva timp să-l mai consider pe piticot printre noi.
  E dus rău. Şi-o să zboare rău. Dar, mai ales, o să cadă rău!
  Rău de tot.
  Pentru mine, e deja căzut.
  Cu altu’ am eu ce am.
  De fapt, el are ce-are cu mine. Cu cetăţeanul care sunt.
  Până nu-l văd şi pe chiomb parcurgând traseul de mai sus, cu toată banda de gât, nu am stare.
  Pe urmă, mai vorbim.
  Până atunci, însă, let’s fuck the bastard! Now!

 3. Boc vrea să dea impresia că există. E clar că lui Băsescu îi trebuie alt guvern, sper ca opoziţia să nu accepte sinuciderea asistată de marinar.

 4. Octavian Paler l-a numit pe bună dreptate pe Muc cel Mic : supra-valet!!

  * Pescuite * de pe ici, colo… :

  ” Acoperiti de catre SRI, la ordinul lui Basescu (operatiunea a fost coordonata de insusi generalul Florian Codlea), teroristii FARC au avut tupeul sa vina in Romania chiar in preajma summit-ului NATO de acum doi ani, desi locul era impanzit de servicii secrete din toata lumea. Dupa arestarea spectaculoasa a “Negutatorului ***”, Viktor Bout, un apropiat, asa cum vom vedea pe parcursul acestei anchete, al lui T.B. (Bout inca deruleaza afaceri ilegale prin diverse firme pe teritoriul Romaniei, iar avionul ce apartine teroristului si cu care se face contrabanda la greu cu tehnica de lupta, este parcat chiar langa avionul prezidential, la ROMAVIA) si numarul doi al retelei de guerila FARC a trecut prin tara noastra. Numarul doi al Fortelor Armate Revolutionare din Columbia (FARC), Raul Reyes, ucis intre timp de catre armata coumbiana intr-un bombardament desfasurat pe teritoriu ecuadorian, a fost in Bucuresti in urma cu doi ani, chiar in preajma sumitt-ului NATO. El a negociat…
  sursa : http://www.ziare.com/stiri/greva-generala/cand-grevele-vor-durea-1018738

  * În şedinţa de guvern din 28.04.2010, Boc&comp au alocat, prin HG nr. 428/28.04.2010, suma de 2.710.071 de lei, din Fondul de Rezervă al Guvernului, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Administraţiei şi Internelor, în vederea finalizării a două proiecte de investiţii ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. Evident că asemenea sume nu puteau fi direcţionate decât spre Cluj. Noul Scorniceşti, aşa cum mai nou e denumit oraşul de suflet al micului premier.
  Din nota de fundamentare a hotărârii de guvern aflăm că este vorba despre extinderea şi modernizarea imobilului COLINA (Complex de pregătire şi cazare, Secţia 4 Poliţie din municipiul Cluj-Napoca) în valoare actualizată de 8.548.830 de lei, şi despre extinderea şi modernizarea imobilului din Str. Albac nr.15 (Secţia 3 Poliţie, Serviciul Rutier şi Serviciul de Ordine Publică din municipiul Cluj-Napoca) în valoare actualizată de 5.915.000 de lei. ( … )
  În aceeaşi zi, 28.04.2010, guvernul Boc mai dă o hotărâre de guvern, cel puţin bizară. Este vorba despre HG nr. 420/28.04.2010 privind finanţarea din bugetul MAE a unor manifestări culturale şi de diplomaţie publică organizate în ţară şi la misiunile României din străinătate, pentru aniversarea Zilei Europei şi a Zilei Eroilor. Până aici nimic rău, numai că într-o perioadă atât de neagră din punct de vedere financiar şi în plin scandal generat de adoptarea măsurilor de austeritate, poate că nu ar fi fost cazul ca MAE să anunţe, în nota de fundamentare a hotărârii de guvern, că evenimentele se vor întinde pe parcursul a două luni, mai şi iunie. Însă lucrul cel mai strident din această hotărâre de guvern este acela că nu se menţionează suma alocată organizării acestor evenimente. Adică bugetul MAE e un fel de sac fără fund, din care se pot aloca bani cu nemiluita, aşa cam cât îi trăsneşte prin cap fiecărui şef de misiune diplomatică?!.. *
  sursa: cotidianul.ro
  Un comentator zice :
  platesc serviciile 19:28:40, 28 May 2010
  aura : Platesc “serviciile” facute de ambasade in procesul de vot pentru presedentie…Cum altfel credeti ca ar fi castigat Basescu “voturi” in strainatate?

  Jurnalul.ro, continuă să * strige *… Cocoşica Udrea n-aude, muieruşca ce se ocupă între două afaceri şi cu mediul, turismul, da se trezi să dea lecţii de * moralitate * tumna ea… Fostul aşa zis Ministru al Mediului, coleg de gaşcă, PD-L nefiind partid, ci adunătură de şobolani:

  * Aplecarea preşedintelui CJ Sorin Frunzăverde către energia vânturilor nu este deloc întâmplătoare. Sorana Monica, fata dumnealui, sălăşuieşte în Bucureşti şi este asociată la două firme de profil: Aqua Energie Regenerabilă SRL şi Centrala Aeroelectrică Semenic SRL.
  Ambele firme au fost înfiinţate la Reşiţa în noiembrie 2008, la nici două săptămâni distanţă, împreună cu nişte nemţi reprezentanţi la rândul lor de Octavian Pacnejer, un român stabilit la München, în Germania. Unul dintre asociaţii Aqua Energie şi Centrala Aeroelectrică este Constantin Viorel Câmpian, profesor universitar şi secretar ştiinţific al Senatului Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, unde rector este Doina Frunzăverde, nevasta preşedintelui CJ.
  Câmpian a uitat, de emoţia implicării în afaceri cu energia vânturilor, să treacă în declaraţia de avere faptul că este asociat şi administrator la cele două firme. Cum piaţa eolienelor este controlată la nivel mondial de o mână de mari producători, o turbină nouă costă enorm, clienţii trebuind să aştepte ani în şir pentru a intra în posesia comenzilor. De aceea, la modă sunt eolienele la mâna a doua, care costă câteva sute de mii de euro bucata, ceea ce face şi mai interesant de urmărit proiectele de acest tip din Caraş-Severin. Mai ales cel al spaniolilor din imobiliare. *
  sursa: jurnalul.ro

  Garda de mediu, mucles. Curte de Conturi a României NU a găsit niciodată nicio neregulă prin Twin-Peakse-ul cărăşan, nici n-a cătat, fie vb între noi… drak ştie, că eu tot întreb, nea Nicu Văcăroiu * frate * de şorţuleţ cu însemne, cu ce buba se mai ocupă el în ultimii ani ???

  În loc de concluzii:

  * … În România mor oameni cu zile, în România se petrec crime politice, România este o ţară fără reguli. Primul lucru care s-a privatizat în România este interesul naţional… Mai aparţine România României ? În momentele de faţă eu mă-ntreb cum de România încă mai există! România nu e o ţară coruptă, România e o ţară jefuită, o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntru şi dinafară care în complicitate fură tot din România. România există azi, rezistă datorită celor care spală closete în Italia şi-n Spania şi care trimit în ţară miliarde de dolari, fără ăştia… care şi-au luat lumea-n cap, gata… În România sunt 22 de milioane de suflete nu 22 de milioane de cetăţeni. Noi, azi, suntem o ţară de oameni singuri, atât de singuri încât până şi nefericiţii nu sunt solidari între ei… s-au lămurit cum e cu * grija statului * faţă de ei… Un fel de ierarhie a primejdiilor… : televiziunile, Băsescu, clasa politică… un pericol pentru România este şi caracterul nostru de popor mult prea vesel, băşcălios şi superficial, dacă vor exista în România conştiinţe care NU se vor vinde atunci e de sperat… * ( Octavian Paler )

  Sibilla


 5. ROBERT HORVATH

  - HUNGARIAN MANIFESTO-
  JOS REGIMUL BASESCU!
  APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII
  PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI!

  Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie
  dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania.
  Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,….. am fost impreuna si frati.
  Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus  un mare
  adevar. ” fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate …..dar m-am inselat…… Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu !
  Parlamentarii vostrii cu  6% din voturi sunteti principalii vinovati  pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor  acestei tari.
  Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat
  mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului  ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori  la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul  maghiar sau copilul roman, care plange……. de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.?
  Desi unii nu vor sa recunoasca  voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii.
  Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune ” Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! ”
  . Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun  Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani!  Sau cu alte cuvinte unitiva  ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii !
  Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada! 
  Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar scris de Simona Fica care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!
  Nu ramane decat sa extrapolez spunand:
  RIDICA-TE  GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ,,,,,,,,,
  Robert Horvath DEVA  Cineast USA
  http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

 6. @Lucia, intrarea la guvernare cu un Cabotin la Cotroceni, pentru a administra o economie dezechilibrata prin jaf si prostie, ar insemna sinucidere politica pentru opozitie si trecerea la monopartidism (UDMR si Oprea nu se pun)

 7. @spedy, eu am considerat ca o motiune de cenzura, in conditiile de astazi, ar fi o eroare. In cazul angajarii raspunderii de catre guvern, o motiune de cenzura, desi nu are nici o sansa, devine obligatorie.

 8. @Toni, exista ceva amuzant in toata amaraciunea asta. Caraghiosii astia sunt toata ziua pe ecranele televizoarelor incercand sa explice oamenilor necesitatea masurilor pe care le-au luat. Ei fac acest efort de comunicare intr-un limbaj care este accesibil doar celor care nu i-au votat si nu i-ar vota in veci. Retarzilor care i-au votat limbajul lor nu le este accesibil. Ar trebui s-o ia de la capat cu tunsul oilor, mulsul vacii, tunsul bujorului de padure si totul pe ritm de manele.

 9. Buna dimineata George. ça va bien? )))

 10. George, îmi poţi explica de ce afirmă, repetând până la exasperare, retardatul ăsta de un metru jumate, limbricul ăsta degenerat care a făcut şcoală pe puncte , că, dacă s-ar plăti acum pensiile integral, n-ar mai fi în viitor bani de pensii deloc? Adică această ciuntire furnizează bani de pensii integrale la anu’? Cum pot produce bani nişte bani pe care nu-i mai ai, fiindcă i-ai consumat deja???
  Fiindcă eu cred că aceşti bani nu există.
  Fac analogie cu situaţia CASMB, unde sunt obligată să urmăresc îndeaproape ce se întâmplă. Numai pe lunile aprilie şi mai 2010 datoria către furnizori e de 35,8 mil. lei noi. Asta, în condiţiile în care NU ne-au plătit perioada septembrie 2009 – mai 2010.

 11. Buna ziua George! Crede-ma te rog ca desi nu sunt un nostalgic dupa Ceausescu, nici pe acela nu l-am urat cat urasc cele doua sinistre personaje care ne conduc! Sper ca astazi, manifestantii sa fie intr-un numar cat mai mare si sa fie mult mai categorici in a-l izgoni pe Boc si guvernul lui de incapabili!

  In clipul prezentat de tine Boc scapa perla din gura:
  “cat a fost crestere e

 12. Buna ziua George! Crede-ma te rog ca desi nu sunt un nostalgic dupa Ceausescu, nici pe acela nu l-am urat cat urasc cele doua sinistre personaje care ne conduc! Sper ca astazi, manifestantii sa fie intr-un numar cat mai mare si sa fie mult mai categorici in a-l izgoni pe Boc si guvernul lui de incapabili!

  In clipul prezentat de tine Boc scapa perla din gura:
  “cat a fost crestere economica, trebuia sa punem bani la ciorap pentru zile negre”!
  Pai cum frate, parca zicea si el si Chiombul, ca guvernul PNL le-a lasat o grea mostenire! Acum recunosc ca acel guvern a avut crestere economica?
  Nu sunt membru PNL dar consider ca sub guvernul Tariceanu, IMM-urile au prosperat iar oamenii erau mult mai multumiti de castigurile lor! Trebuia sa vina la guvernare tampitii si incapabilii portocalii ca sa darame tot ceea ce au facut altii bun (atat cat au facut) in tara asta!
  Sa auzim de (mai) bine!

 13. @Cody, ce surpriza placuta! dar de ce vorbesti urat? ce ti-au facut acolo?

 14. @renata, eroarea ta este ca incerci sa aplici mecanismele logicii matematice si economice intr-un sistem ilogic. Pentru ca Boc este exponentul unui sistem in care unica coordonata este procentul spagii. D-aia multi oameni cu logica le spun: … ¨nu va cerem sa furati, va cerem doar sa furati mai putin!¨ Asta ar insemna in loc de 10% sa ia spagi doar de 5% ca e criza. Cred ca din cauza asta ceea ce spune Boc pare ilogic. pentru ca ei vor sa ia aceeasi spaga scazand valoarea lucrarilor publice. Adica sunt niste … rai si niste fameni.

 15. )))). da ce nu mi-au facut… vai de capul meu.m-o tanut numa in puf.mi-o dat sa manc numa bunatati. de baut nici io nu stiu ce sa beau. o gramada de feluri de bere sunt in casa, coniacuri si alte feluri de bauturi de nici nu stiu cum sa le zac, La castel am fost, api ce sa mai zac, m-oi obisnui prea bine ))))


 16. robert horvath

  CIA ACUZA:
  ROMANIA ACUZATA DE TRANSFER DE TEHNOLOGIE NUCLEARA IRANULUI !
  CIA aduce alte dovezi cu privire la implicarea românească în înarmarea IRANULUI Într-un raport publicat pe MAI 2010, agenţia americană arată că firma română Uzinexport a încheiat, un contract prin care se angaja să furnizeze IRANULU echipamente, tehnică şi materiale necesare producerii de magneţi pentru curele de transmisie.
  Materialul CIA arată că “magneţii – asamblaţi de iranienii cu ajutor din partea românilor – puteau fi folosiţi la sisteme de centrifuge pentru îmbogăţirea uraniului”. Raportul arată că suma totală a contractului încheiat cu Uzinexport a fost de 4.607.546 de dolari, plătiţi cu bani-gheaţă, scrisori de credit, petrol şi materii prime.
  ROBERT HORVATH CORESPONDENTA SPECiALA – EXPLOZIV NEWS

 17. Să ştii că le dai idei!
  Bine că şi-a dat demisia Prigoană, că, dacă-i sufla cineva soluţia, mâine îl vedeai pe vărul ăla… Prostel, sau cum îi zicea, manelind programul anticriză boculian pe la Taraf TV, OTV, Etno ş.a.

  “Măi bărbate, hai ş-om mere
  Să dăm banu’, că ni-l cere,
  Să salvăm guvernul, vere,
  Care alţii vor să-l piere!

  Pesedeu şi peneleu
  Lăsaşi ţara fără-un leu
  Boc al nostru-i paraleu,
  Nu ne lasă el la greu!”

  Hait, le dau şi texul!
  Gata!

 18. Buna dimineata George, o zi faina sa ai, azi am program de bicicleta si plecat aiurea pe camp de unul singur ))))

 19. Buna dimineata George, o zi faina, vad ca pe aici nu mai dai, se apropie plecarea mea, din pacate ))))

 20. Vor fi si doua motiuni de cenzura daca Boc isi asuma, luni, raspunderea de doua ori? :roll:

 21. buna dimineata George, astazi ma…intorc

 22. Dintre toate, cred ca de audienta nu duce lipsa Boc. Ba din contra! Are mai multa decat si-a dorit vreodata…

 23. „Când elefanţii se bat, iarba suferă“ – Proteste ŞI în Twin Peakse-ul cărăşean. JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS MAFIA PD-L !

  Din nou la Miting! Continuăm. Pentru că NU doar Capo di tutii Capi, Tr Băsescu, se impune debarcat ci şi Naşii din teritoriu. Toţi!
  Pentru că judeţul Caraş-Severin a ajuns în halul în care e, unul din cele mai prăpădite, graţie * Împăratului * şi căpuşelor tolerate. Ca de ex., Naşul Frunzăverde NU a renunţat la niciunul din fini, nici la pretenari , dimpotrivă, i-a menţinut pe scaune/funcţii într-u liniştea şi bunăstarea sa personală, şi NU de grija cărăşenilor de care i se fix rupe * Naşului *.
  Protestăm pentru că : pensiile sunt un drept, copii merită un viitor, şanse, dorim locuri de muncă, ne e scârbă de şobolanii portocalii, ne-am săturat să fim umiliţi şi dispreţuiţi.
  DESTUL !

  Mi s-a parut cel putin curios, faptul ca Marian Apostol – Cartel Alfa, NU a scos un sunet la adresa Mafiei locale !
  Exista cumva o intelegere intre liderii de sindicat si puterea actuala ? Chiar s-a pus botul la zicerile oportunistului Frunzaverde care, a speculat momentul, care se foloseste de oameni ca sa preia puterea, cu alte cuvinte o haita de ticalosi fi-va inlocuita cu alti cameleoni ??
  INTREAGA GASCA PD-L TREBUIE DEBARCATA !
  Şi noi suntem responsabili pe cine vom alege pe viitor sa ne reprezinte, indiferent de partidele din care fac parte * reprezentantii * !!
  Din nou, PENSIONARII au dat lectia de MORALITATE SI DEMNITATE, nicidecum liderii de sindicat, nicidecum bugetarii din protectia copilului care NU s-au inghesuit la Mitingul de Protest, nicidecum carasenii care au preferat servitul berii la terase, nicidecum unii dintre profesorii supusi , servili din scolile cu conducere PD-L, posesori cu totii de carnete de partid, portocalii, nicidecum atatia altii care au lipsit!
  CINSTE PENSIONARILOR !
  Intreba azi Marian Apostol unde sunt ceilalti pensionari, bugetari…. DAR TU MARIAN APOSTOL, UNDE AI FOST IN ZILELE TRECUTE, PLOIOASE, CA NOI, AM FOST IN CENTRUL CIVIC, AM PROTESTAT, TU…. ??? ÎN CAPITALA POATE CA AI FOST O ZI, DOUA, IN REST… ??
  DE CE SCANDEAZA DE LA MICROFON MARIAN APOSTOL SLOGANE DE GENUL * UNITATE ! * TIMP IN CARE IMPROSCA CU NOROI TOT CE MISCA ?? UNITATE CU CINE, CU SORIN FRUNZAVERDE, TOVARASE APOSTOL ??? CU OPORTUNISTUL BARON LOCAL ???
  Niciun cuvant despre Mafia locala, de ce NU ???!!!
  Si acesta e un motiv pt care oamenii nu ies in strada, pt ca si liderii de sindicat dezamagesc .
  Prefectul Tunea, reprezentant al Gubernului în judeţ, NU a iesit in fata oamenilor iar liderii de sindicat au acceptat senini sfidarea, dispretul… Ţunea a preferat căldura biroului şi, a promis, că nu-l doare gura. Probabil că a şi raportat * Împăratului * Frunzăverde ceva de genul * situaţia e sub control *, * n-au treabă cu noi, doar cu Boc şi Băsescu *, etc… BA DA, Ţunea, ŞI CU VOI AVEM DE LĂMURIT DESTULE, CĂ S-AU TOT ADUNAT!
  FRUNZĂVERDE SĂ TACĂ ! E ULTIMUL CARE AR FI ÎN MĂSURĂ SĂ DEA LECŢII DE MORALITATE, CINSTE, ONESTITATE ! ŞI EL A FĂCUT CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU BĂSESCU ŞI EL I-A ADUNAT VOTURI SECURISTULUI DE LA ANVERS ŞI EL PROCEDEAZĂ LA FEL PRECUM TOATĂ HAITA PD-L: PROMOVEAZĂ FINI ŞI FINE, PRIETENI, CLIENTELA POLITICĂ PE POSTURI DE CONDUCERE, TOLEREAZĂ ŞI CONTROLEAZĂ – ÎN INTERESUL CĂRĂŞENILOR NU – TOT CE SE PETRECEÎN JUDEŢ ŞI CE NU !
  FĂŢARNIC, OPORTUNIST, FARISEU, CAMELEON ! Acesta e baronul local Frunzăverde, NICIDECUM ceea ce pretinde !
  Caracatiţa PD-L şi-a întins braţele în întreg teritoriul. Are multe capete! Şi multe tentacule.ŞI în Twin Peaks-ul cărăşean trebuie decapitată! Şi va fi!
  Pentru că, sub bocancii lui Frunzăverde a ajuns Caraş-Severinul printre primele 5, cele mai SĂRACE judeţe din România ! SĂ NE SCUTEASCĂ acest Frunzăverde cu * grija * faţă de pensionari ! MINTE ! OPORTUNISTUL SPECULEAZĂ MOMENTUL TENSIUNILOR SOCIALE, ATÂT !
  Concluzionand : lectia de moralitate au oferit-o din nou batranii, punct.
  JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS FAMIGLIA PD-L !
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/04/%E2%80%9Ecand-elefantii-se-bat-iarba-sufera%E2%80%9C-proteste-si-in-twin-peakse-ul-carasean-jos-guvernul-basescu-udrea-boc-jos-mafia-pd-l/
  Sibilla


 24. daniela

  Să nu fim complici genocidului care ni se pregăteşte!
  DACĂ NU ACUM, ATUNCI CÂND?
  CALENDARUL URMATOARELOR PROTESTE
  1. Miting – 7 iunie 2010 intre orele 13.00-18.00 – la Palatul Parlamentului, poarti: Izvor si 13 septembrie,
  2. Miting in Piata Universitatii (in fata Teatrului National) la ora 17.00, in fiecare zi, incepand de miercuri.

 25. [...] Daniel Vaduva, Darius satmareanul, Dimulescu, Dispecer Blogosfera, Dragos, Dono, Flavius, George Serban, d-l Daju, Marius Lupu, Hobbitul, Horia Garbea, Ioan Andoni, Ionuţu, Maestrul Mihai Malaimare, [...]

Leave a Reply